Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
No idealni je, kdyz se sobe libi navzajem…i svleceni:)
Příspěvek upraven 01.09.26 v 18:44
@Andelskej_Satan píše: Více
Ja si taky myslim, ze ani vy chlapi neberete vse jen proto, ze se to svlekne
Chlap, kterej si muze vybirat, tak si vybira a neskoci po vsem, co mu ukaze dekolt.
Ja jdem rozvedena a on je zadany, neženatý
@Luxusnixicht píše: Více
Vždycky je to přes hlavu. Nebereme všechno. Ale holt jsme přeci jen nastavený od přírody jednodušeji. ![]()
Málokterý chlap, kdyby se mu sunula nahá kráska pod deku začne lézt po zdi a řvát „Fuj! Šenská! Sundejte to ze mě!“ (Belmondo, dvojrole, Zvíře)
![]()
Plus tedy máme nějaký preference. ![]()
Příspěvek upraven 01.09.26 v 18:00
@Andelskej_Satan píše: Více
Asi to funguje na ty nadržené. Pokud je chlap saturovaný a je zvyklý třeba nějakou nahatou vidět pořád, předpokládám, že si na zadek až tak nesedne.
Ale nemám žádné zkušenosti s frustrovanými ženáči, takže jen teoretizuju. ![]()
Já počítala mne a Son jako cele a Velrybu a Arturii jako půlky
@Venetia píše: Více
Příspěvek upraven 01.09.26 v 18:03
@M_Vladim @Andelskej_Satan
Koukala jsem dokument, jak to ma ptactvi, samecek jednoho druhu stavi z vetvicek " katedralu" a pak ji vyzdobi dekoraci, stuple od lahvi, kvetiny, plody, kovove predmety a a pak v te nadhere, co vytvoril, tanci. Samicka si vybira nejlepsiho architekta a tanecnika.
A napriklad drozd, ktery nam rok co rok hnizdi pred oknem, bali samicku na zpev, kazdy samecek si komponuje vlastni melodii a samicka vybira nejlepsiho zpevaka. Jsem si rikala, ze homo sapiens neni od toho az tak vzdaleny
, jako pubosky jsme se zabouchavaly do zpevaku.
Příspěvek upraven 01.09.26 v 18:03
@Venetia píše: Více
Proč jsem půlka? Podle jakého klíče sis to takhle určila? ![]()
@Adull píše: Více
No vsak to pisu, ze nezalezi na nasem nazoru
A ano, Mali to tady psala, ze ji tohle vadi, ale nekdy pred pul rokem…a tenkrat ji tu Pirko urazel, to bylo trochu neco jineho…ted naopak daval najevo, ze je zklamany z preruseni kontaktu, ale nikterak ji nepomlouval… a dobre, utrousil par soukromych veci, ktere nemusel…asi spis nevedel, jak ji vylakat, aby se mu ozvala…nerikam, ze je to tak v poradku a ze se to takhle resi, ale nekdy si clovek nevi moc rady. Ja hlavne myslim, ze ted uz si to resi spolu a tohle, co se tu resi x stranek a udelalo se z toho haló, pro ne nebylo nikterak podstatne, ani zasadni.