Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
Myslím, že většina žen na samotnýho nahatýho chlapa nezabere. ![]()
Viz ten proslulý dickpic.
Tím tedy nějakou vyjímečnou situaci nevylučuju, ale…
@M_Vladim píše: Více
@Luxusnixicht píše: Více
Už jsem ti to psala několikrát.. nejsem konzerva a ne nebylo to jen o sexu po telefonu…šlo o úplně něco jiného…hezky ti to vysvětlovala Melody a pokud ani to nepadlo na úrodnou půdu, tak tocit se v kolečku fakt nechci…ty sii nech svuj názor, já svůj a tim bych to ukončila…
Jen je zajímavé, že co napíšu já tobě si pamatuješ a reaguješ i zpětně impulzivně, ale na to že ty rýpeš do mě máš špatnou paměť
…a rýpání to bylo…né, že ne…to vime obě
@Adull píše: Více
Já vím o co šlo
O to, že Mali nechce, aby tu Pírko o nich psal cokoliv intimního…a znovu tak opakuji, že pro mě tohle intimní nebylo. Ale nezáleží na tom, jak to vidím já, ani jak to vidíte vy. To se jen točíme dokola. Mali k tomu nic neřekla. Takže si holt si každý budeme myslet to své. A ano, některé věci si pamatuji.. jiné ne.
@MyMelody píše: Více
Nebyl bych si tim tak jisty…kdyz se mi naha nebudes libity tak se zas muzes oblect a jit domu:) takhle jednoduche to je ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ono asi nejde o to co za intimní považuješ ty nebo my, ale ten koho se to týká a pokud vim, tak se vyjádřila jasně, že si nepreje aby tu o ni cokoliv psal…a o to celou dobu šlo..dopředu píšu, že to s tim jestli mám nebo nemám Malinu ráda nemá nic společného..
Nechme to spát…
@Venetia píše: Více
Je to možný
nesetkala jsem se s tím ![]()
Můžu se jen divit
@Andelskej_Satan píše: Více
Tak idealni je, kdyz se zena chlapovi libi, kdyz je oblecena, pak se nemusi svlekat, aby ji chtel. ![]()
Příspěvek upraven 01.09.26 v 17:45
Tak to je owerkill!
Já jen dva a stačilo. ![]()