Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
39926
1.9.26 16:05
@Andelskej_Satan píše: Více

Myslím, že většina žen na samotnýho nahatýho chlapa nezabere. :think:
Viz ten proslulý dickpic. :think: :lol: Tím tedy nějakou vyjímečnou situaci nevylučuju, ale… :nevim: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.9.26 16:32
@M_Vladim píše: Více
:) Predpokladas spravne, zeny to maji jinak, nejak si neumim predstavit situaci, snad jen v parodii, ze me chlap bali, ja jsem vlazna, chci to zabalit, on se svlikne a ja mam vzapeti nohy do praku. :D S chlapem si zena v tomto muze delat co chce, opacne to bude spis vyjimecne, jste v teto veci slabsi pohlavi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10458
1.9.26 16:49
@Luxusnixicht píše: Více

Už jsem ti to psala několikrát.. nejsem konzerva a ne nebylo to jen o sexu po telefonu…šlo o úplně něco jiného…hezky ti to vysvětlovala Melody a pokud ani to nepadlo na úrodnou půdu, tak tocit se v kolečku fakt nechci…ty sii nech svuj názor, já svůj a tim bych to ukončila…
Jen je zajímavé, že co napíšu já tobě si pamatuješ a reaguješ i zpětně impulzivně, ale na to že ty rýpeš do mě máš špatnou paměť :think:…a rýpání to bylo…né, že ne…to vime obě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17906
1.9.26 16:57
@Adull píše: Více

Já vím o co šlo :nevim: O to, že Mali nechce, aby tu Pírko o nich psal cokoliv intimního…a znovu tak opakuji, že pro mě tohle intimní nebylo. Ale nezáleží na tom, jak to vidím já, ani jak to vidíte vy. To se jen točíme dokola. Mali k tomu nic neřekla. Takže si holt si každý budeme myslet to své. A ano, některé věci si pamatuji.. jiné ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7807
1.9.26 17:01
@MyMelody píše: Více

Nebyl bych si tim tak jisty…kdyz se mi naha nebudes libity tak se zas muzes oblect a jit domu:) takhle jednoduche to je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10458
1.9.26 17:04
@Luxusnixicht píše: Více

Ono asi nejde o to co za intimní považuješ ty nebo my, ale ten koho se to týká a pokud vim, tak se vyjádřila jasně, že si nepreje aby tu o ni cokoliv psal…a o to celou dobu šlo..dopředu píšu, že to s tim jestli mám nebo nemám Malinu ráda nemá nic společného..
Nechme to spát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
1.9.26 17:06
@M_Vladim píše: Více

Měla jsem tři a šlehačku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
1.9.26 17:07
@Virgin_Mojito píše: Více

Tak to u zenacu bývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
332
1.9.26 17:11
@Venetia píše: Více

Je to možný :lol: nesetkala jsem se s tím :mrgreen:
Můžu se jen divit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
1.9.26 17:15

Typickej chlap no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
1.9.26 17:16

Tak nic no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109267
1.9.26 17:27
@MyMelody píše: Více

Napočítala jsem 2 a 2 pulky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.9.26 17:28

Tak idealni je, kdyz se zena chlapovi libi, kdyz je oblecena, pak se nemusi svlekat, aby ji chtel. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
1.9.26 17:31
:D Koho myslis? Ja napocitala 3 komplet milenky, ty jses tusim rozvedena a on je svobodny, takze milenka jakz-takz polovicna a Son neni vdana a on je jakoze taky nezadany, tak tu bychom s privrenym okem mohli dat k tobe do kolonky „polovicna milenka“, at tam nejsi sama. Je to tak dobre? :)

Příspěvek upraven 01.09.26 v 17:45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39926
1.9.26 17:36

Tak to je owerkill! 8o Já jen dva a stačilo. :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek