Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
40560
1.9.26 11:20

V Německu je FKK tradice, takže nahé zóny nebudí stejné vášně, jako u nás. :think: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40814
1.9.26 11:23
@Virgin_Mojito píše: Více

Je mi to jasný, taky podobné akce absolvuju jen kvůli dětem, jinak dávám přednost přírodnímu koupání a pokud možno nějaké místečko bez lidí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78086
1.9.26 11:25
@xiaxxx píše: Více
:lol:
Tak já o to byla přímo požádána, všichni jste mi svědky! :andel:
Za mě je hloupost podceňovat jakýkoli způsob seznámení.
"Seznamku rozhodně ne, toho nemám zapotřebí, beztak je tam samej odpad, dohození od známých nenávidím, to vůbec, na ulici taky ne, to se pro dámu nehodí a co za materiál asi tak oslovuje ženské na ulici, do barů nechodím, nesportuju, v práci vůbec, co je v domě není pro mě, na dovolené si chci odpočinout a ne se s někým vybavovat… :pocitac: :pocitac: "
Tak cájk, ať si ten člověk koupí kočku a má klid. :nevim:

Vidím na dceři, že i se dvěma dětmi se lze seznamovat naprosto všude.
Je přiměřeně hezká, usměvavá, temperamentní, komunikativní po mamince, z chlapů se úplně neposeje, a jde do ní hlava nehlava kde kdo, od našeho automechanika, co jí tuhle dofukoval kolo u auta, přes borce, co jí přivezl dřevo na zimu a pak jí chtěl dovézt ještě další fůru, aby ji zase viděl, když kafe odmítla, až po domorodce na dovče, kteří do ní hustili i při nákupu v hotelovém obchůdku, ať večer nechá děcka dědovi a babičce, a zajde k bazénu na drink a na taneček. :roll:
Fakt ji není možné nikde postavit, protože do pěti minut do ní někdo hustí něco o společným kafi.
Pro což mám plné pochopení, v jejím věku jsem to měla úplně stejně.
Celej svět je seznamka a nikdy nevíš, ze kterého náhodného známého se vyklube Mr.Big. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109903
1.9.26 11:25

To ja taky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78086
1.9.26 11:28
@Centropen píše: Více

To už psala myslím Pawlowská. :palec:
„Nevěra? Já ano, on ne! :cert: “

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40560
1.9.26 11:28
@Andelskej_Satan píše: Více

Milenci jsou ve stavu určité speciální rivality. :think:
Plus tedy i tady platí i faktor, taky specifické, důvěry. Je otázka jak to ti dva konkretně mají, můžou zůstat kamarády, ale taky to, kvůli těmhle věcem, vůbec jít nemusí. :think: :nevim:
A mimochodem, ono „soryy, nejde to“, je i věcí svoji vlastní, interní, důvěry…si myslím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40560
1.9.26 11:30
@sirikit píše: Více

Jasná logika.🙃
:P :P :P

Příspěvek upraven 01.09.26 v 11:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78086
1.9.26 11:31
@M_Vladim píše: Více

Prosímtě, u nás jsou nahé zóny v každém wellness, včetně větších aquaparků, a vášně nebudí vůbec žádné.
Akorát mi přijde, že mladší lidé už jsou zas mnohem prudérnější, než jsme bývali my.

Příspěvek upraven 01.09.26 v 11:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
1.9.26 11:32
@Centropen píše: Více

Delas si srandu, bylo to urcite slozitejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40560
1.9.26 11:42

To samotné umístění není to, o čem mluvím. Jde o vztah společnosti. :think:
A i když tahám na jednu stranu, aby toho bylo víc…po vzoru Goethova „více světla“, tak si myslím, že určitý nádech společenky akceptovaného erotična, místo německé až naprosté netečnosti, by tam zůstat měl. :oops: Aspoň kousíček vůně dobrodružství… :think:
Ale pššt, to jen mezi námi. ;) Jinak budu i nadále mávat s transparentem „Více světla!“
Důvodů je víc. ;) Lepší vztahy ve společnosti, méně sluchu fanatikům, obrana těch stávajících míst, místa k setkáním a tím i k seznámení a t. d. :kytka:
Edit: Jo a o těch mladých, to mám podobný dojem. :? Proto říkám tlačte v protisměru…pro co se hodí i tohle. Ale zas mezi námi, nečekám, že by šlo všechno nohama vzhůru, ale že se to tím snad dostrká do nějaké zdravé rovnováhy.
Podruhé už tohle nenapíšu… :oops: 8) Opět budu psát: Více sexu, mladeži!!! :P Njn, dostanu zas po tlamě. :P
Kdo, když ne my? Kdy, když ne teď? 8)

Příspěvek upraven 01.09.26 v 11:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6422
1.9.26 11:45

Souhlas. Teď jsme byli na hotelu a do wellness 18+ jsme chodili my „mladí“ cca 55+ :mrgreen: :mrgreen:
Ostatní navštěvovali sauny pro děti v plavkách. 🤮 Což mě teda dostalo v Polsku. Tam se chodí do sauny v plavkách všude. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40560
1.9.26 11:53
@tess50 píše: Více

To je přesně ta poloha, kam nechci, aby se to u nás dostalo… :zed: :roll: Pak oddělené, burkiny… :pocitac: 

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
1.9.26 11:58
@M_Vladim píše: Více

Tlačit v protisměru proti komu? Míst k seznámení a setkání je dost. Žijeme v nejliberálnější společnosti, co jsme kdy měli.

• Citovat
  • Upravit
40560
1.9.26 12:03

Ale to neznamená, že o ni nemůžeme přijít. :?
Viz to plíživé směřování viditelné na mládeži.
Ultrakatolíci, nebo muslimové, vidí příležitost, viz to Polsko, nebo západní Evropa…
Nebo prohrabávání mailu lidí…
Plus tedy, pravda, až za B), pořád je co zlepšovat. 8)

Příspěvek upraven 01.09.26 v 12:06

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
1.9.26 12:04
@tess50 píše: Více

V Polsku jsou vseci pobozni, tam me to ani neprekvapuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová