Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Velryba černá píše: Více
Myslím, že tady je to, co Ti vadí celkem jasné. Parťák je moc angažovaný jinde
, nedostatečná..
výlučnost.
![]()
Příspěvek upraven 01.09.26 v 10:37
@Virgin_Mojito píše: Více
Potřebuji parťáka především na mentální úrovni. Třeba u něj bylo hned vidět, že je o čem se bavit. A faktem je, že se s ním dá hovořit o spoustě věcí, má pořádný přehled. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Konkrétní důvody tu skutečně rozvádět nechci.
@Velryba černá píše: Více
No jo, pak je to problém. Ty nehledáš milence jen na sex, ale na porozumění. To je pak složitý.
Jen kvůli sexu bych nikoho nehledala.
@free333 píše: Více
Teď jsme byli v Bavorsku v jednom aquaparku, měli tam jednu oddělenou část jen pro dospělé, kam se v plavkách vůbec nesmí. To bylo za příplatek a teda tam jsme nešli. Ale existuje to.
Jinak zážitek to byl velký - brass music pool party, kdy mají jeviště přímo u bazénu a hraje ti tam dechovka, zatímco odpočíváš v bazénu. Úžasný zážitek, který už nikdy nechci zopakovat. ![]()
Tady jsem ve spravnem vlaknu milenek preci:)
@Andelskej_Satan píše: Více
Ale je tu dost omezený výběr, bych řekla.
@sirikit píše: Více
Tak tohle mam po tobe
. Pred 2ma mesici jsem dala dohromady kamosku a kamose. On čerstvě rozvedeny. Ona 16 let milenka zenateho. A ani jeden nechtel
. Ze to neeee to bude blby se sejit a ja rekla presne to, co pises. Tak kdyz to bude jedno rande tak co? Uz se v zivote nemusite videt. A klaplo to na 1
. Jsou spolu, vrkaj, zamilovaní. Nejdriv mi podekovala ona a minuly tyden kamos
. Mam teda podminku, ze jestli se vezmou, jdu za svedka
. Je fuk kterymu
…
Priznavam…je to velky step k milenectvi, ovsem maly k udrzeni si ho:)
@Andelskej_Satan píše: VíceČlověče, jsi permanentně mimo kontext. Kdybych si JÁ hledala milence, rozhodně bych si ho nehledala na dálku a už vůbec ne na emiminu.
Příspěvek upraven 01.09.26 v 10:52