Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MyMelody píše: Více
Tak toho chlapa to neomlouvá, ale pokud se budu chovat rizikovým způsobem, například budu jezdit v autě, o kterém vím, že má špatné brzdy, pak se nemůžu divit, že auto jednou nedobrzdí a do někoho nabourám…a navíc to udělám opětovně..
![]()
Ale je to fuk, co my si o tom myslíme, podle mého si to už spolu vyříkali a jsou usmíření a my jsme jim u zádele
Prý se tu můžeme klidně poprat
Na což někteří vypadají
Jako ta nezapomenutelná hláška z Pelíšků - „To muselo dát strašně moc práce, přitom taková blbost..“… ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
To je šílený
Jestli něco nesnáším tak to je dohazovani
@sirikit píše: Více
Prsimte, tak kdybys potkala někoho jako je Mads Mikkelsem, tak s tim chci seznámit ja.
@Luxusnixicht píše: Více
Ten ti pokud vim nikdo nebere…ale nemusíš být útočná a sprostá jen proto, že někdo si nemyslí to co ty ![]()
@Adull píše: Více
Kvůli tomu určitě útočná nejsem…pokud vím, začala jsi s napadáním ty.. když jsi napsala cosi o jednoduchosti na mou adresu… úplně bezdůvodně…Mně jiné názory nevadí, ale tvůj arogantní styl, jakým je podáváš, mi vadí velmi. Celkově jsi velmi urýpaná, ráda druhé urážíš a moc ráda si kopneš a tak se nemůžeš divit, když na tebe pak někdo vyjede ostřeji.
@Andelskej_Satan píše: Více
A mně se líbí sami mladí ![]()
Po 40 se mi nelíbí žádný ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Napsala jsem ti, že dětinskost je u dětí roztomilá a u ženy středního věku už je to jednoduchost…a dle mě to tak prostě je(že jsi dětinská jsi o sobě napsala ty sama a že i Helmut ti to psal)…ale to jsem ti napsala až po tom cos tu vehementně Pírkovi vypisovala, jak bych se já z vašeho psani o sexu určitě pozvracela…takže buď máš špatnou paměť nebo to děláš schválně…tipovala bych to druhé
..Holt když začneš útočit, tak se lidi brání..s tim počítej…klidně tu pak můžeš kňourat jak Malina…je mi to šumák…Kdybys mě nezmiňovala, tak na tebe nereaguju.
@Venetia píše: Více
Ty buď v klidu, pro tebe nikoho nemám. ![]()
Ale prozatímní úspěšnost mám celkem slušnou. ![]()
@sirikit píše: Více
Jj…Jen tak dál. Za mě je to lepší jak seznamka. ![]()
@Arturie píše: Více
Koukám na něj… hm, tak to nemám na skladě. ![]()
@Centropen píše: VíceÚplně se vidím, jak na něj čekám dalších dvacet let. Teď skoro nekomunikujeme, nakolik je to jeho pracovním zapřáhem a nakolik tím, že vlastně ani jeden nevíme, co napsat nebo říct, opravdu netuším.