Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15845
31.8.26 19:17

@Luxusnixicht Na jednu stranu mas pravdu, ze se Pirko svěřit může. At pise, co ho trapi. Ale intimni detaily k tomu fakt teda psat nemusi :nevim:. To je prostě mezi nimi. :nevim:. Jiné je to v uzavřence, ale tady si to přečte kde kdo :nevim:…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
31.8.26 19:18
@MyMelody píše: Více

Klidně sem piš o hezkém vztahu. Je fajn, že to někde takhle krásně funguje :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24714
31.8.26 19:33
@xiaxxx píše: Více

Mám to stejně. Smrt za smrt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
31.8.26 19:39

Ono to moc nejde. Člověk se pak cítí tak nějak jakoby nepatřičně. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78046
31.8.26 20:34

Přesně tak.
Začínám být totálně na prášky, protože termín porodu se blíží, a já jsem na nervy, aby byli v pořádku ti ňuňánkové, které ještě ani neznám. :zed: :zed:
Udělat někdo něco westíkům, je to jeho poslední hrdinskej čin, a bylo by mi jedno, za jak dlouho si to odsedím! :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
31.8.26 20:36
@sirikit píše: Více
:hug: neboj, budou v pohode :srdce:. Pak sem hned dej fotku miláčků. :dance:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78046
31.8.26 20:37
@Centropen píše: Více

No, a není to nesmysl?
Máme se cítit nepatřičně, když máme normální pohodovej vztah, ve kterým máme jeden druhýho rádi? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
31.8.26 20:40

Tak ty úplně klidně piš to hezký :srdce:. Vy jste ta vyjimka, komu to vyšlo :srdce:. Jako člověk si rád přečte taky něco hezkého :lol:. A ty ses držák! Jak jsi psala, ze podle mé teorie (nejsem spokojená, trapim se, z mileneckeho vztahu odejdu) bys uz s ním nebyla, tak i to jsi zvladla a máš to tim pádem vlastně „vydřené“ :lol:. Takže piš to hezké :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
31.8.26 20:42

No jasně že ne! Tady se pořád píše o problémech, tak je fajn si přečíst něco hezkeho :palec:…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
78046
31.8.26 20:42

Dík. Před chvíli jsem visela Myšákovi kolem krku a fňukala, že se hrozně bojím, nejradši bych to za toho psa odrodila sama - a ten je na rozdíl ode mě v úplný pohodě. :mrgreen:
A chlap napůl útěšlivě, půl ze srandy, protože oba víme, že to jsou jenom řeči, které nemají na průběh ničeho vliv: „Buď klidná, všecko bude v pořádku. Všecko bude v pořádku. Všecko bude v pořádku“
A já chtěla ještě ještě, a fakt mi to pomáhalo, jak jsem slyšela, co jsem slyšet potřebovala. Ta lidská psychika někdy fakt chodí nečekanejma pěšinkama. :roll:

Příspěvek upraven 31.08.26 v 21:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
31.8.26 20:46

Jo úplně chápu :srdce:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
31.8.26 21:14

Je to nesmysl, hlavou to vím. Jenže v dnešní době se spokojenost a pohoda moc nenosí. Pokud to dáš na vědomí, tak buď lžeš, nebo se chlubíš. :nevim:
Přijde mi, ze se lidi snad předhání v nasranosti a zapšklosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
31.8.26 21:21

Já nejsem držák, to on. :mrgreen: těch „rozchodů“ z mé strany byly mraky. Někdy v afektu, vlastně vždycky v afektu, ale on to nějak nebral vážně. Nenechal mě nikdy jít. Nebo to vazne bral, ale prostě pak udělal něco, co mě zase vrátilo.
Nebyly to vždycky jen duhy a jednorožci.
Ale vždycky to bylo pouze v době zadanosti. Úplně chápu LX a dovolené Helmuta. Mi řekl, že mě miluje a odletěl na dovolenou s NÍ!! Ego dostávalo na frak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15845
31.8.26 21:22

Tak jsi se prece jen držela mého pravidla :lol:. Ale on ho neznal :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
873
31.8.26 21:25

@xiaxxx a vůbec, co andulka? Spichlas jí nějakou slušivou péřovku? :) 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová