Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht Na jednu stranu mas pravdu, ze se Pirko svěřit může. At pise, co ho trapi. Ale intimni detaily k tomu fakt teda psat nemusi
. To je prostě mezi nimi.
. Jiné je to v uzavřence, ale tady si to přečte kde kdo
…
@MyMelody píše: Více
Klidně sem piš o hezkém vztahu. Je fajn, že to někde takhle krásně funguje
.
@xiaxxx píše: Více
Ono to moc nejde. Člověk se pak cítí tak nějak jakoby nepatřičně. ![]()
Přesně tak.
Začínám být totálně na prášky, protože termín porodu se blíží, a já jsem na nervy, aby byli v pořádku ti ňuňánkové, které ještě ani neznám.
![]()
Udělat někdo něco westíkům, je to jeho poslední hrdinskej čin, a bylo by mi jedno, za jak dlouho si to odsedím!
![]()
@Centropen píše: Více
No, a není to nesmysl?
Máme se cítit nepatřičně, když máme normální pohodovej vztah, ve kterým máme jeden druhýho rádi? ![]()
Tak ty úplně klidně piš to hezký
. Vy jste ta vyjimka, komu to vyšlo
. Jako člověk si rád přečte taky něco hezkého
. A ty ses držák! Jak jsi psala, ze podle mé teorie (nejsem spokojená, trapim se, z mileneckeho vztahu odejdu) bys uz s ním nebyla, tak i to jsi zvladla a máš to tim pádem vlastně „vydřené“
. Takže piš to hezké
.
@sirikit píše: Více
No jasně že ne! Tady se pořád píše o problémech, tak je fajn si přečíst něco hezkeho
…
Dík. Před chvíli jsem visela Myšákovi kolem krku a fňukala, že se hrozně bojím, nejradši bych to za toho psa odrodila sama - a ten je na rozdíl ode mě v úplný pohodě. ![]()
A chlap napůl útěšlivě, půl ze srandy, protože oba víme, že to jsou jenom řeči, které nemají na průběh ničeho vliv: „Buď klidná, všecko bude v pořádku. Všecko bude v pořádku. Všecko bude v pořádku“
A já chtěla ještě ještě, a fakt mi to pomáhalo, jak jsem slyšela, co jsem slyšet potřebovala. Ta lidská psychika někdy fakt chodí nečekanejma pěšinkama. ![]()
Příspěvek upraven 31.08.26 v 21:02
@sirikit píše: Více
Je to nesmysl, hlavou to vím. Jenže v dnešní době se spokojenost a pohoda moc nenosí. Pokud to dáš na vědomí, tak buď lžeš, nebo se chlubíš. ![]()
Přijde mi, ze se lidi snad předhání v nasranosti a zapšklosti.
Já nejsem držák, to on.
těch „rozchodů“ z mé strany byly mraky. Někdy v afektu, vlastně vždycky v afektu, ale on to nějak nebral vážně. Nenechal mě nikdy jít. Nebo to vazne bral, ale prostě pak udělal něco, co mě zase vrátilo.
Nebyly to vždycky jen duhy a jednorožci.
Ale vždycky to bylo pouze v době zadanosti. Úplně chápu LX a dovolené Helmuta. Mi řekl, že mě miluje a odletěl na dovolenou s NÍ!! Ego dostávalo na frak. ![]()
Tak jsi se prece jen držela mého pravidla
. Ale on ho neznal ![]()
@xiaxxx a vůbec, co andulka? Spichlas jí nějakou slušivou péřovku?
![]()