Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
Jo, to by šlo. Pokud ovšem v 50 nevyplešatěl.
@M_Vladim píše: Více
Instalatéry ani manželku s nezmiňoval. Tvoje první myšlenka byla KBV.
Takhle jsi to tu popsal ty sám, žes letěl dolů, protože to mohla být ona. ![]()
@sirikit píše: Více
Takže ne, nepočítá, nazdar.
To, že mám kopačky z postele taky bolí, protože mám manželku pořad ještě rád. Ale koho to zajímá.
…Já můžu mít milence, ale on ne!
To tu je před chvilkou…
Tak tvoje postel nebude cizí lidi zajímat, to je docela logické. Ale že bys šel nápravě naproti tím, že trávíš opravdu dost času s KBV, tomu asi nevěříš ani ty sám?
@Velryba černá píše: Více
Dyť já nepopírám, že mohla, tak co?
Zvonil telefon a já věděl, že může být vcelku důležitý, že to nejspíš není reklama na hrnce.
![]()
Ta první myšlenka je poměrně důležitá pro rozklíčování, jak na tom jsi emocionálně. ![]()
Mně když někdo nečekaně volá, první a hrůzostrašná myšlenka je, pro které dítě budu muset jít do školy. ![]()
Já už se nachodil… ![]()
Jen se podívejte, ze kdy tu mám deníčky. A to samozřejmě nepíšu ani zdaleka všechno, spíš čím dál tím míň. ![]()
Je celjem zřejmé, že mojí snaze dochází baterky, které tak úplně neumím sám dobít a tady jsem tedy taky žádnou extra moudrost nenašel. ![]()
Příspěvek upraven 02.09.26 v 09:48
Věřím ti to, možná jsi neobjevil správnou cestu. Buď ten klid ohledně KBV hraje, ale uvnitř ji to deptá, nebo jsi jí v podstatě jedno. To tady asi nerozlouskneme.
Znají se a ví, že o žádné zahýbaní do cizích ložnic nejde, věří mi v tom. ![]()
Zasekl ses na ložnici, ten problém může být úplně jinde.
Ok. Jdu řešit prekérky, Pravděpodobně se ozve tchán, moje lidolékařka, nebo KBV.
I když jsem nenapsal a ani vlastně nemůžu, držte jim palce. Na štafle nelezu…
Sedím na hotline, řeším svou sexkondici, tak sem i juknu. ![]()
Když to vztáhnu k sobě, máš dojem, že se s Káčkem nedokážeme jen tak navzájem odpoutat kvůli sexu? Takhle jednoduché to fakt není.
@free333 píše: Více
Určitě v tom hraje velkou roli genetika..Moje máma nikdy žádný krémy kromě Nivei nepoužívala a ve svém veku vypadá fakt luxusně a o hodne mladší…já se o pleť začala starat tak nějak až v určitém věku, ale nikdy jsem netpěla na nedostatky jako akné a stejně tak nemám ani moc vrásek…kámoška jede od třiceti krémy, kolagen a bohužel tu kliku nemá a je jí na to na nic.