Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
A to je právě to dohazování.
Ty jsi ho požádala, že až půjde na pivo, tak aby se ozval a kamarád vzal s sebou Němce.
Nemusí to být vždycky tak okaté. ![]()
Mně říkala doktorka na kožním, že mám pěknou plet, určitě to je nekouřením a u mě i dlouhé roky denně v krému 50 proti UV záření ![]()
Osobně se taky negriluju, jenomže mám závislost na jakékoliv vodě a plavání a tak tam musím vylézt, na slunce.
Máme paddleboard a tam to bohužel občas připálí i pod mrakem, když zapomenu uv tričko vyndat z batohu, jako v neděli.
Je fakt, že pro mě je nejlepší počasí k vodě když je mírně zataženo, škoda že si to nemůžu regulovat ![]()
U moře mi přijde nejlepší časné ráno nebo i večer, když tam je klid, to jsou božské chvíle, vlny mi dělají strašně dobře, před spaním si pouštím „moře“ na YT ![]()
Jaký si kupuješ kolagen?
Já jsem objevila ve formě jahodových srdíček a to je první pro mě poživatelná verze…
Hory mně nevadí, ale přijde mi to takové kolikrát podobné.
Ráda se projdu, ale že by to muselo být čtrnáct dnů, to fakt ne.
Přítel rád chodí na Sněžku, tu mám nejraději v zimě, když napadne sníh, chumelí, fouká vítr, stojí lanovka a není tam moc lidí.
Každý rok takhle chodíme třeba třikrát za zimu z Pece.
To je fajn, to cítím i nějaký závan adrenalinu, ale v létě, když to tam je jak na Václaváku, to odmítám absolvovat a raději někam k vodě ![]()
@Andelskej_Satan píše: Více
Sauně na chuť jsem nikdy nepřišla. Naštěstí je můj drahý na tom stejně.
@Venetia píše: Více
Ja uz asi nejsem milenka, kdyz neni sex. U nas je to stářím a nemocema, jinak jezdí ted každý týden. Ale bez sexu to proste neni milenka, jen KBV nebo penfriend.
@jege píše: Více
Omluva:
Nikdy jsem nebyl v sauně.
Byla to baňa u známých.
![]()
Nová, pochlubili se. ![]()
@Arturie píše: Více
To se tu do mě někdo pustil, že KBV je vlastně taky nevěra.
![]()
Takže…počítat, nebo nepočítat?
![]()
@M_Vladim píše: Více
Na to si musíš odpovědět sám. Emocionálně? Padal bys odněkud kvůli ženě?
@Velryba černá píše: Více
Jak padal? Jestli bych odešel od rodiny? ![]()
Anebo je známkou zamilovanost?
![]()
Co započítat, aspoň na těch 50%?
![]()
Míním to, jak jsi před časem psal, žes skoro spadl z nějakého žebříku nebo štaflí, protože KBV měla volat a zvonil telefon.
Nepočítat.
Nesouložíte, milenci nejste, nazdar.
Ale oficiálnímu partnerovi může takováto emocionální nevěra ubližovat stejně, nebo možná i víc, než prostý bezemoční zásun.
@Velryba černá
![]()
To sice jo, ale taky měli volat instalatéři, protože předělávají stoupačky a mohla to být manželka, nebo tchán, který nás teď potřebuje. ![]()
@Velryba černá píše: Více
„Na mě máš furt nějaký hemzy, když něco potřebuju, a kvůli tý čúze se můžeš přerazit!
“