Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (572)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1120
7.7.24 10:26
@Anonymní píše: Více

Ano také se trápím jen já, co jim chybí?

Nic….

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113

No právě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@tess50 píše: Více

On taky neodejde nikdy… jen kdyby radsi o tom vubec nezacinal, nedelala bych si nadeje :,(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.24 10:28
@Zmrzlink píše: Více

Jim nic…
A ten tvuj ma deti?

• Citovat
  • Upravit
5113
Ženský… přeji vam sílu najít svou hodnotu zpět. Vím ale, ze je to těžké…tak držím pěsti, ať se aspoň trápite co nejméně.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
@Malá bobina píše: Více

Jak dlouho jsi v tom byla? Také si myslím, že jsou ty scény na místě… člověk to trápení v sobě dusí a jednoho dne to vylítne…

Já Ty začátky měla taky strašný, teď už stojím nohami na zemi a nemám naděje… ano někde v podvědomí doufám, ale vystrizlivěla jsem a vím, že nikdy spolu nebudeme…

Beru to jako mezi období a hledám dál, jen na to není energie… teď jsem si pozvala jednoho domu, chtěla jsem v hlavě pomstu a bylo to děsný, já tu zamilovanost k té intimitě zkratka potřebuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
7.7.24 10:32

No, mne dost pomohlo časem, ze se ukázala jeho pravá povaha, která me postupně odrazovala, takže pak uz to šlo ráz na ráz. Pravda je ta, že jsem to ukončila já, a to ve chvíli, když uz to tak nebolelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 10:32

Ja si teda po tech 3 letech vubec nedovedu predstavit bejt bez neho. :? Naky jiny chlapy, no to ani nahodou, z my strany uplnej nezajem… vidim jen jeho 😍

• Citovat
  • Upravit
5113
7.7.24 10:34

4.5 roku.
Výlevy jsem měla, ale ponižovaly jen me, takže mne pomohly na probrání.
Věřím;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 10:35

No on mi sice vcera rikal ze se nechce rozejit, neni nastvatnej… jenze… uz mi nekolikrat po ty scene tohle udelal, delal rano ze pohoda, nic se nedeje a pak vsechny schuzky zrusil a ze se semnou ani nechtel videt, ze se na me netesil. Takze ty jeho reci ze vse ok nejak moc neberu 8o :*

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.24 10:36

Tak jasne ze ponizene se cejtim ja… on zadny sceny nedela, taky proc by je delal kdyz on ma vsechno.. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5113
7.7.24 10:39

Jj srabik…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 10:40

Jenze nejhorsi je, ze ja se tady klepu jestli je konec nebo ne… a ze si za to ldyztak muzu sama tema scenama… no cely spatne

• Citovat
  • Upravit
5113
7.7.24 10:43

Přesně. A tohle je podstata mileneckýho vztahu.
Ja to z tohoto důvodu ukončila. Neskutečně mě štvalo, ze já se užírala a on si žil. Po letech jsem našla svou hrdost a pres všechnu zamilovanost tenkrát jsem teď neskutečně šťastná, ze jsem to tenkrát dokázala ukončit. Ale chce to neskutečnou sílu, to ano. Přesto nelituji.
Dost mne taky pomohlo přestat na něj myslet, prostě umět zahnat myšlenky v hlavě na něj. To jsem se naučila a pomohlo to neskutečně.
Tak snad můj příběh někomu pomůže;)

Příspěvek upraven 07.07.24 v 10:46

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
7.7.24 10:44

Jo… špatně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit