Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ano také se trápím jen já, co jim chybí?
Nic….
@tess50 píše: Více
On taky neodejde nikdy… jen kdyby radsi o tom vubec nezacinal, nedelala bych si nadeje ![]()
@Zmrzlink píše: VíceŽenský… přeji vam sílu najít svou hodnotu zpět. Vím ale, ze je to těžké…tak držím pěsti, ať se aspoň trápite co nejméně.
@Malá bobina píše: Více
Jak dlouho jsi v tom byla? Také si myslím, že jsou ty scény na místě… člověk to trápení v sobě dusí a jednoho dne to vylítne…
Já Ty začátky měla taky strašný, teď už stojím nohami na zemi a nemám naděje… ano někde v podvědomí doufám, ale vystrizlivěla jsem a vím, že nikdy spolu nebudeme…
Beru to jako mezi období a hledám dál, jen na to není energie… teď jsem si pozvala jednoho domu, chtěla jsem v hlavě pomstu a bylo to děsný, já tu zamilovanost k té intimitě zkratka potřebuji…
No, mne dost pomohlo časem, ze se ukázala jeho pravá povaha, která me postupně odrazovala, takže pak uz to šlo ráz na ráz. Pravda je ta, že jsem to ukončila já, a to ve chvíli, když uz to tak nebolelo.
@Zmrzlink píše: Více
Ja si teda po tech 3 letech vubec nedovedu predstavit bejt bez neho.
Naky jiny chlapy, no to ani nahodou, z my strany uplnej nezajem… vidim jen jeho 😍
@Zmrzlink píše: Více
4.5 roku.
Výlevy jsem měla, ale ponižovaly jen me, takže mne pomohly na probrání.
Věřím;)
No on mi sice vcera rikal ze se nechce rozejit, neni nastvatnej… jenze… uz mi nekolikrat po ty scene tohle udelal, delal rano ze pohoda, nic se nedeje a pak vsechny schuzky zrusil a ze se semnou ani nechtel videt, ze se na me netesil. Takze ty jeho reci ze vse ok nejak moc neberu
![]()
Tak jasne ze ponizene se cejtim ja… on zadny sceny nedela, taky proc by je delal kdyz on ma vsechno.. ![]()
Jenze nejhorsi je, ze ja se tady klepu jestli je konec nebo ne… a ze si za to ldyztak muzu sama tema scenama… no cely spatne
Přesně. A tohle je podstata mileneckýho vztahu.
Ja to z tohoto důvodu ukončila. Neskutečně mě štvalo, ze já se užírala a on si žil. Po letech jsem našla svou hrdost a pres všechnu zamilovanost tenkrát jsem teď neskutečně šťastná, ze jsem to tenkrát dokázala ukončit. Ale chce to neskutečnou sílu, to ano. Přesto nelituji.
Dost mne taky pomohlo přestat na něj myslet, prostě umět zahnat myšlenky v hlavě na něj. To jsem se naučila a pomohlo to neskutečně.
Tak snad můj příběh někomu pomůže;)
Příspěvek upraven 07.07.24 v 10:46