Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (573)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5113
7.7.24 11:38
@Anonymní píše: Více

Přesto bych zkusila uz se neozvat. A když se ozve on, dlouho neodepsat… třeba den. Ale chce to výdrž… chtěla bych vidět jeho reakci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 11:39
@tess50 píše: Více

Ja nad tim uz ani nepremejslim, stejne neodejde, leda by byl odejit a nebo odesla manzelka… ale ze by to rozsek on, tomu uz neverim. Hezky ze mi rekne ze mam pravdu… ale stejne s tim nic neudela :? 8o

• Citovat
  • Upravit
6114
7.7.24 11:40

tomu rozumiem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 11:40

@Malá bobina
My jsme domluveni na schuzce, pokud ji jako uz stokrat nezrusi, tak tam pojedu, at se ozve nebo neozve.

• Citovat
  • Upravit
5113
7.7.24 11:42

A co ji zrušit ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 11:44
@Malá bobina píše: Více

Jo, to mi radila uz x krat kamaradka, ale to ja neudelam. On moc dobre vi ze me ma jistoz :nevim: 8o

• Citovat
  • Upravit
1542
7.7.24 11:47

Nezkoušela si někdy nějakou terapii? Nebo nepřemýšlela o ní? Já si pamatuji, jak jsi tu psala i o tom bývalém příteli a přijde mi, že máš k chlapům z nějakého důvodu nezdravý přístup, že vždycky skončíš s nějakým kr. eténem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6114
7.7.24 11:48

co si tak najst psychologa, ktory ti sadne a budovat si popri milencovi iny, svoj zivot. krok po kroku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 11:50
@stodvacetjedna píše: Více

Uvazuju o tom uz dlouho ale zatim jen sleduju videa atd, osobne jsem nikde nebyla. Tak on milenec neni kreten, teda aspon podle me, ale je zenatej, takze je to cely spatne od zacatku. A jo, mas pravdu, muj ex byl narcisticej psychopat, ex manzel asi v pohode, ale odeslel za milenkou kdyz otehotnela. Placam se v tech vztazich jaksi celkem slusne no

• Citovat
  • Upravit
5113
7.7.24 11:52

Zkus to. Ja kdyz to zacala ukončovat, tak se on zacal snažit;) tenkrát mně to zvedlo sebevědomí a naladu…nez byl konec úplně:) aspoň něco…
Ale může se stát, ze on se nebude snažit vůbec…pak to znamená, ze se fakt budes trápit jen ty…
Ja bych to zkusila.
Jsou vaše schůzky o sexu? Předpokládám, ze ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
7.7.24 11:54

Pak je lepší bych chvíli sama a uspořádat so život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
7.7.24 11:56
@omalinKA píše: Více

Mne se líbí, ze jsi ty ukončila první ty, já také a zachránilo me to psychicky.
:srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 12:04
@Malá bobina píše: Více

Jeste sem nedosla do stadia ze bych rusila i kdyz mam cas…
Jak kdy, nekdy si jen povidame nebo nekam jdeme, jdeme sportovat. Jen o sexu to neni.

• Citovat
  • Upravit
1183
7.7.24 12:04
@stodvacetjedna píše: Více
…to není o kreténech…pán kretén být nemusí…a paní nezdravý přístup zcela jistě má a dokud na tom nezačne pracovat bude se stále dokola točit v kruzích a nikdy z toho nevystoupí…ono je to nezdravé celé samo o sobě…ta fixace a podmíněné štěstí druhou osobou…obzvláště v tomhle věku, kdy už by člověk měl mít nějakou sebeúctu…děsí mě ta absence jiných vášní a naplňujících činností, na které se třeba já strašně těším až děti odrostou a konečně na ně bude pořádný prostor a čas…tak jen upřímně doufám, že mě nejebne v kouli a nevyměním to všechno za touhu po chlapovi, který mě ve svém životě nechce se vším všudy…je to opravdu smutné čtení…tady by se opravdu vyplatilo aktivně investovat do nějakých terapií…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
7.7.24 12:09

Dobře…tak se drž…asi člověk musí dozrát;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová