Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (573)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
5113
7.7.24 12:47
@Arturie píše: Více

Však jo a milenka má stejné právo a někdy se ten zenac hrozně diví, ze ta milenka z toho vystoupila;)
Však ja říkám, ať jsou doma, když se nechtějí hnout, pak ale nechápu, proč si pořizují milenky:))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
7.7.24 12:48
@Lorre píše: Více

Co to? Asi jsem nějakou diskuzi vynechala 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 12:49

Ja bych to po nem nechtela, nebo nechci to ani ted, teda chci ale ne na silu, kdyby o tom sam nezacal. Ted jsem pochopitelne zklamana kdyz mi rikal ze odejde jen ze nevi jak to udelat. A pak mi rekne ze bude doma delat napr. novou kuchyni… takze samozrejme se odejit nechysta :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.24 12:50
@Malá bobina píše: Více

Ja brala ze rekl neodejdu, sice sem nekde v koutku duse doufala, ale brala jsem nikdy spolu nebudeme naplno :* 8o, ale proc proste vubec zacinal s ochdodem a daval mi nadeji? :,(

• Citovat
  • Upravit
6114
7.7.24 12:54
@Anonymní píše: Více

povedala si mu o tom, ze ti daval falosnu nadej a ako to na teba zaposobilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23826
7.7.24 12:54
@Mkmkz píše: Více

Prostitutky jsou mnohem chytrejsi nez manzelky a milenky. Berou hned. Nezaplatils? Nazdar. To jen naivni zensky verej a doufaj. A davaj na sekeru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.7.24 12:58

S tim souhlasim…ty emoce k tomu patri, mam je k milenci taky, ale nikdy by me nenapadlo po nem chtit, aby odesel od rodiny, kdyz mi to nesliboval, vim, ze me ma rad, ale chapu i to, proc zustava doma a ze to neni tak snadne, opustit vsechno. Potrebuji od nej pozornost, citit, ze ho zajimam, ze me chce, vic nepotrebuji…mam taky svuj zivot, on do nej patri, ale neni nutne, aby byl porad se mnou, nevim, v cem je lepsi, mit milence doma…podle me je to spise kontraproduktivni :D Ja teda si umim predstavit, s nim i zit, uz jsem to tady psala, myslim, ze by to klapat mohlo, ale zaroven to umim brat i tak, jak to je a netrapim se kvuli tomu…mne je jedno, jestli je tady, nebo tam, hlavni je, ze me ma rad, ze na me mysli…ze se uvidime… :) Kdyz to tady ctu, tak si rikam, ze jsem na tom jeste dobre, ze to asi umim brat s potrebnym nadhledem. Coz je v tom milenectvi opravdu potreba. Pokud bych chtela partnera a chlapa doma, hledam jinde :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.24 13:04

Tak ja proste porad jeste doufam, i kdyz asi marne, ze tohle neni konec mezi nami a ze odejde… takze to na me zapusobilo nejdriv nadesnim ze konecne… a postupem casu ze vidim ze stejne nejspis nic, prece nebude investovat do neceho co nevi jak nakonec skonci s jestli tam zustane bydlet

• Citovat
  • Upravit
1239
7.7.24 13:04
@Anonymní píše: Více

Hele, on o tom začal v nějakém rozpoložení, to vůbec nic neznamená. Možná mu to na chvilku blesklo hlavou, ale naděje si nedělej, bylo to nejspíš jen po nějaké hádce, co doma měl. Jinak 3 roky bývají kritické v těchto vztazích, ženy už obyvkle nevydrží čekat a chtějí změnu a většinou začnou tlačit a pokud chlap nemá vážný důvod odejít od rodiny, raději se zbaví té milenky, kdy už stejně vášeň přece jen trochu pohasla a vztah se nemá kam posunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 13:06

A ano, rekla, ale az ted v tom hysterickym afektu :nevim: 8o

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.24 13:10
@Housenkaromca píše: Více

Mas pravdu, vim ze meli zrovna doma naky neshody. On je desnej stavitel, deti a dum je pro nej nadevse, myslim i proto je porad doma a ne davno s nakou jinou. On je vazne moc fain chlap, jen si udelal hned zamlada dite s zenskou co k sobe asi moc nepasujou a protoze je jakej je, tak si rekl ze s ni zustane za kazdou cenu. Prilezitosti odejit mel asi nepocitane…

• Citovat
  • Upravit
1239
7.7.24 13:10
@Malá bobina píše: Více

No stejně tak člověk nechápe, proč jde žena do evidentně zadaného chlapa a dokonce do toho, který na rovinu prohlašuje, že od rodiny neodejde. A pak doufá, že on změní názor.
Prostě je to pro ně hormonální bouře, chemie, zamilování, jsou jako na drogách. Obě strany. A obě strany si myslí, že to zvládnou. Jenže když ty hormony opadnou, na misce vah už jsou jiné věci, chlapovi může být s milenkou dobře, ale uvědomuje si, že je mu dobře i s tou manželkou a je pro něj cenné zázemí rodiny. Občas se mu doma něčeho nedostává, proto hledá jinde, nejradši by měl obě ženy, ale dojde-li na lámání chleba, raději dá přednost manželce.
Občas to nějaká milenka vyřeší těhotenstvím nebo oznámením manželce a za své štěstí pak považuje, když toho chlapa manželka vyhodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 13:11

A nebo taky keca, manzelku miluje a milenky jsou jen pro zabavu… domu jim nevidim.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.7.24 13:13
@Housenkaromca píše: Více

Ode me nehrozi ani jedno, k tomu bych se nikdynesnizila. Navic jsem sama zazila jaky to jde kdyz exmanzel odchazel k tehotny milence…
Mas pravdu, nevim jak sem se do toho takhle zamotala. On me strasne pritahuje fyzicky, strasne se mi libi… tim to asi zaclo a pak sem nevedela co si s tim pocit

• Citovat
  • Upravit
23826
7.7.24 13:14
@tess50 píše: Více

Psala jsem o poruseni obchodnich podminek, kdyz milenka prilis tlaci na pilu, i kdyz od zacatku vi, do ceho sla. A ona to dost nepochopitelne prirovnala k prostituci. Chtela jsem tim rict, ze zadna zenska, si nesmi nechat od chlapa s.rat na hlavu. Ani manzelka, ani milenka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová