Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (573)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
7.7.24 19:01
@Malá bobina píše: Více

To urcite ale 3 roky? Předtím byla taky v toxickém vztahu. Já se uměla rychle zamilovat, ale vždy naštěstí mi ještě mozek sloužíl, když bylo treba

• Citovat
  • Upravit
5113
7.7.24 19:15
@Anonymní píše: Více

V tom věku je to pro něj uz „riziko“. Škoda, ze tedy nevyužil svého životního elanu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5113
7.7.24 19:21
@Cizinka 999 píše: Více

Mne to trvalo 4 roky…davala jsem tomu taky pořád v duchu sance. Takze to třeba chápu, ale zároveň ji nezávidím…ja už bych nikdy onuci chlapovi nedelala. To uz vím jistě, dost me to posunulo. Ale fakt umim pochopit, ze tomu neporucis - zrovna ve chvíli kdy by to bylo potřeba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 19:23
@Malá bobina píše: Více

Asi to tak mělo být…já jsem šťastná za to, že už je ve věcech jasno…je od čeho se odrazit.

• Citovat
  • Upravit
5113
7.7.24 19:33

Dobře, to chápu. Potkáte se někdy? Náhodně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 19:38

@Malá bobina 56564990 [/citace

Pravdepodobne ne…bydlime od sebe 200 km…:-), coz byl samozrejme dalsi duvod, proč se mu nechtělo do změny. Mám tu dobrou práci, on v důchodu…prostě to bylo moc komplikované…

Máme společné známé z práce, vídáme se 1-2 do roka. Pravděpodobně se tomu nějak vyhneme, slíbil manželce, že nebudeme v kontaktu.

• Citovat
  • Upravit
5113
7.7.24 19:49

Na druhou stranu lepší se nepotkavat…pokud se nestyska…

Příspěvek upraven 07.07.24 v 19:50

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
7.7.24 19:50

Ta dálka je v tomhle milosrdná…taky si říkám, když se někdy rozkmotříme, už se nemusíme nikdy potkat… nechtěla bych mít milence třeba souseda, kolegu atd…to musí být pak náročné. Nedejbože mít společné kamarády, kteří ti o něm vypráví.

• Citovat
  • Upravit
5113
7.7.24 19:51
@Sonarka píše: Více

Právě, to je pak výhodou dálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.7.24 19:57

@Malá bobina

Přesně tak. Nejsem ji jistá, že ho chci vidět. Za prvé by to mohlo vyvolat pocity, ať už to, co jsem k němu cítila nebo to, jak mi jeho rozhodnutí ublížilo…a za druhé…je to teď 2 týdny, co nejsme v kontaktu…první týden jsem.se citil hrozně, chtěla jsem vědět, jak se mu daří…byla jsem. zvykla s ním být v denním. kontaktu…a teď si říkám, že nechci vědět jak se má…;-)

Pokud se má dobře, pořád ještě by mne to bolelo…ze mu nechybím, že mne nemiloval tolik jako já jeho, že mne lakoval s tím, jak je mu doma hrozně…a jak moc jsem pro nej dulezita, jak mne miluje…a pokud by byl doma nespokojený, tak by mne štval tím, že je srab a neřeší to…:-)

Takže za mne lepší mít o něm, co nejméně informací…protoze sice mi pořád ještě chybí, ale vím…ze je to takhle správně…

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
7.7.24 20:00
@tess50 píše: Více

Ja fo pátku odpoledne měla přehled a večer jsem býka na mejdanu a podívala se tady až včera odpoledne a bylo to zamknout a pár jeho příspěvků smazáno, tak jsem myslela že v té době se muselo něco stát. Ale ano jeden den mluvil tak a druhý zase úplně jinak.
Však já mu na to urazeni taky napsala a vy taky, tak hned zase otočil, uplne schizofreni prispevky nekdy
A moje Morava :srdce: tak doufám, že jsi si to uzila

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
7.7.24 21:33
@tess50 píše: Více
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
1120
8.7.24 08:00

A jaká byla vůbec jeho reakce? Normálně tě nechal?

Jsi silná a závidím ti už tento krok do předu, já ještě bohužel na ty hezké slovíčka slyším :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.7.24 08:14
@Zmrzlink píše: Více

Normálně to nebylo, ony ty poslední týdny byly dost divoké v tom, že mi psala jeho žena, ať si toho falešného podvodníka nastehuji domů. Ji jsem sice napsala, že. mezi námi nic není…ale na něho jsem. zacala tlačit, že takhle je ta situace neúnosná.. že je to už za hranou (přišlo mi to toxické pro všechny tři). A taky jsem videla, že ačkoliv má ideální situaci odejít, nic proto nedělá…

Takže jsem mu řekla, že takhle pokračovat nechci, ať se k tomu nějak postaví. V minulosti jsem to s ním takhle ukončila cca 3× já…s tím, že chci normální vztah a ne zadaného chlapa. A že vzhledem. k tomu, že sliboval společnou budoucnost, hledal pozemky pro společný dům, byly jsme na prohlídkách…tak, že to tentokrát potřebuji slyšet od něho. Doma asi na něj žena také tlačila, tak se pak odmlčel a přišel s tím, že nedokáže odejít.

Vím, že je to definitivní…jsem.rada za to, že je situace jasná…ale také to není jednoduché…dost mi chybí, byli jsme v každodenním intenzivním kontaktu…silná chemie…8 let…z toho 4 poslední už skoro fakt jak partneři…

• Citovat
  • Upravit
1120
8.7.24 11:57

Ty jo, jsi silná ♥️ ♥️ Konečně sis přesně uvědomila, když měl tu možnost odejít a přes to je na to srab… já věřím, že v tu chvíli se i doma manželky začnou snažit a oni udělají ten krok zpátky.

Přesně jako já, když jsem se to dozvěděla, začala jsem ho svádět, spát s nim denně a naslibovala jak se změním, naštěstí mi to neuvěřil a opravdu odešel.

To, že jste už společně hledali pozemky, je dost drsný, ty chlapi jsou dle mého jednou nakloněný z domu a během týdne to mají zase jinak, musí to být pro tebe šílený, o to víc hlava naprosto nechápe, ale schopny opravdu všeho a nedá se jim věřit.

Je jasný, že každý tady milenec by měl nejraději obě dvě, miluje obě dvě, ale každou jinak….

Držím ti moc palečky a prozřela jsi :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová