Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jen se tady děsím těch let, jak dlouho všichni setrváte, budu to mít dle mého stejně, jelikož ten rok uběhnul jako voda….
@Anonymní píše: Více
Velký obdiv, že jsi manželce nepráskla, co se ve skutečnosti dělo. To už bys ho měla doma i s kufrem.
@Maria37 píše: Více
Stala mne to hodně sil a bolesti…a ani si nejsem jistá, jestli on ocenil…co pro něj dělám…:-(… na druhou stranu si říkám, co je mi do toho, co si on myslí… mně to sice bolí, ale alespoň jsem udelala maximum…abych minimalizovala škody…
Jo, těch věcí…které bych jí mohla sdělit bylo dost a asi by je dost těžko vydychavala…za covidu si mne vzal i domů…:-(… to už bych nechtěla opakovat…
@Zmrzlink píše: Více
Jenom drobné rýpnutí…
O tom, že milují dva lidi tu píší jen ženy - nevěrnice.
Pravdou ovšem je, že milenci od nich až na výjimky neočekávají, že opustí rodinu a začnou s nimi, znovu.
Dobrý den, jsem ženaty a poslední dobou mě moc honí myšlenka si najít vdanou milenku na naprosto diskretni vztah bez narušeni si vzajemně soukromi nějaké asi to oživeni domaciho stereotypu
@RamsesII píše: Více
Někdy mi to přepárovávání se přes milenky a milence přijde jako dost bizardní hra.
Třeba nakonec zjistíš, že zvolená vdaná milenka má manžela, ten má milenku, milenka manžela milenky má taky manžela a ten má milenku, milenka manžela milenky manžela milenky… až se nakonec dostaneš ke své manželce a jejímu diskrétnímu vztahu bez narušení soukromí ![]()
PS: Oživit domácí stereotyp se ti touto cestou nepochybně podaří. ![]()
@Zmrzlink píše: Více
Nevím kterou ze dvou provokací myslíš ![]()
Myslím, že slova a milování dvou lidí jsou jen kecy ![]()
Stálý partner je jen jistotota, kterou nechtějí opouštět.
A jsou výjimky, třeba ti co jim nemá kdo prát ponožky a sami neumějí zapnout pračku.
Já třeba pračku zapnout umím, co se stane potom je v rukou božích ![]()
@RamsesII píše: Více
Pak je pro tebe nejlepší najím manželku milence své ženy
, aby se kruh uzavřel dřív. Diskrétnost zaručena.
Bohužel v tomto případě neplatí, že nepřítel mého nepřítele je můj přítel.
@Malá bobina píše: Více
Pro me je dulezite, ze citim, ze jsem pro nej dulezita a vyjimecna…a to tak zatim je…on vi, ze by to jina nedala a obdivuje me a zaroven vnimam, ze z toho, co by mohl mit, jsem to nejlepsi
On zase toho nema tolik, co nabidnout, neni zadnej ideal, hlavne povahou je svuj a pro me je proste dulezite, ze jsem pro chlapa top…ten opravdovy zajem. Proto i snasi ty obcasne sceny, jako nerikam, ze jsem nejaka nejlepsi na svete, ale z toho, co kdy ulovil a udrzel si, asi ano
To mi rikal i sam
Mam trpelivost, ja to vim, ale nemilovat ho, jak ho miluju, taky uz na to kaslu…drzi me ta laska a to, ze nikam moc nespecham…a ani nejsem uplne parovy clovek, co by musel nekoho porad mit u sebe, jak jsem psala, jsem i rada sama…takze to neni tak, ze bych jen cekala, az se uvidime, umim se docela dobre zabavit i bez nej…a videt se jednou mesicne, na tu celou noc, by bylo idealni a treba se k tomu nekdy dopracujeme…
Oba mame jeste pomerne male deti, ono se to muze vekem zlepsit…ted ty vikendy on ma zapykane, protoze se venuje jim a pres tyden je pracovne vsude mozne..ale kdyz je pobliz, vzdy mi to da vedet…ona moc jina moznost, jak se videt, bohuzel neni…
@Lorre píše: Více
No a? Vzdyt je to hezke…lepsi, nez byt stara zapskla baba
Taky by jsi to mel zkusit ![]()