Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24578
10.9.26 01:42
@Anonymní píše: Více

Tak chodíš do blbýho baru :mrgreen:
Neříkám, ten výběr ve 50+ už je samozřejmě horší, ale furt si musíš myslet a věřit, že jses ta nejlepší z nejlepších.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17885
10.9.26 01:42
@sirikit píše: Více
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17885
10.9.26 01:44
@Arturie píše: Více
:mrgreen: Jo :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17885
10.9.26 01:49

Tak ty jsi psala, ze vas nikdo nebali :nevim: Nas s kamaradkou tedy ano a je jedno, kolik 20tek je zrovna v mistnosti :nevim: Pac kazdy si vybere to sve…kdo chce, tak si da 20tku, kdo chce, tak si da 40tku :nevim: Nejak nevim, proc bych si mela myslet, ze kdyz jsem v mistnosti s mladyma holkama, nikdo me nemuze chtit :lol: Ty koukas jen po mladych klukach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.26 02:01

No jo, taky ne každá hezká a udržovaná má to ono, co láká k sexu. Na druhou stranu měla jsem krásnou, milou šéfovou, sex. mašina, až teda predátorka, v 90% mužským kolektivu a nějak to nefungovalo, chlapi kolikrát přišli, at je “zachráníme”, aby s ni nebyli sami v kanclu, nebo v autě, ona by si proste řekla. I ti co to s ní zkusili, už nechtěli. Nedala jim pokoj. Byla strašně odbrzděná, sedáni na klín, sahání do vlasů, otírání, narušování osobní zóny, schválně vytrčená v chodbičce, melo to působit jako zábava a vtipy, o nic nejde, vy jste strašní suchaři, ale neujalo se to.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.26 02:10
@Luxusnixicht píše: Více

Koukam po vsech, preferuju starsi.. Jenže vypadám na svůj věk sexy 42-44 a predemnou je jeste k dispozici sexy 38leta, 35letá, 30letá, 28 letá atd. A všímám si, ze až tak nejak ty mezi 20-30 mely piti zadarmo a jednorázovku v kapse. Ale tady v okolí je to proste známý, ze mame bary, kam se chodi pro “mladý naso”. Spis než málo sexy jsme si spletly podnik, pokud bychom chtěly sex a drinky. Ve vedlejším starym retro baru bysme to asi dostaly.

• Citovat
  • Upravit
24578
10.9.26 02:13

Takovej diblík určitě nejsem. Tohle si hlídám, abych nebyla trapná. Zatím po mne jedou chlapi, ne já po nich. A na ty hezké /vhodne vysílám signály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.9.26 02:25

Jo, tohle bylo pro všechny nepříjemný. Hlavně nevim, jak zpracovávala to, že pro ně není přitažlivá. Protoze byt sexy a přitažlivá pro ni byla životní podstata, definice ji samotné, nic víc tam nebylo, mela to proste trochu posunutý. Ještě teda nebyly mobily, 100% by posilala erotiku s přesvědčením, ze podřízení budou okouzlení.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.9.26 02:28

Ty to máš pod kontrolou, ona byla prostě pořád v říji, nebo co.

• Citovat
  • Upravit
15657
10.9.26 05:53

Tak docist to tu, to opravdu nejde :mrgreen:. Precetla jsem kousek toho sporu. Na jednu stranu souhlas s Aduli, chlapi si prostě vybiraj mladší :nevim:, ale pravdu ma i Soni treba v tom, že pokud si bude vybirat chlap 60 nevybere si 20, ale 40. Protoze u 20 uz by si lecktery pripadal jak pedofil :lol:. A moje zkušenost ze života. Občas mě „bali“ mladíci (i kolem 28) a kdyz mě zvou na kafe, tak si je tak jako hezky prohlidnu, jestli by byli ok pro mojí dceru 17 :mrgreen:. Takže fakt NE pro mě :lol:. Ale opravdu je to na každém asi individuálně. Arti nemá problem sbalit zajdu, co ji znam :mrgreen:. A moje jedna kolegyně má ve 46 milence 22 :mrgreen:. Oba jsou svobodni, ale nikdy o nem nerekne partner, právě kvůli věku :nevim:. Já jsem vzdycky byla na starší :jazyk:. Ale tak po 60 se mi pocitam 80 líbit úplně nebudou a na 40 třeba zalibne mrknu :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10401
10.9.26 06:38

Ty už más dost poměrně dlouho :pankac:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10401
10.9.26 06:39

Ty se do ostatnich nenavážis co?
Tohle kdyby tobě nebo tvým oblíbencům někdo napsal, tak tu rozjedeš sajgon…
Neumíš normálně diskutovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10401
10.9.26 06:50

Jak podle fyzicna poznáš chuť a zkušenosti?
Píšu o chlapech, tak proč se otáčíš na tom jak bych vybírala já :think:Bože píšu o 20ti letem věkové rozdilu…
Absolutně nechápeš nic z toho co píšu a jak to bylo myšleno, otáčíš co jsem napsala a pridavas si tam veci o kterych nebyla řeč…jen mi trošku prijde, ze schválně, protože se ráda hádáš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24578
10.9.26 07:00
@Adull píše: Více

Mne to připadá, ze obě jste rády v opozici. Ja jsem treba doted nepochopila, proč tak horuješ pro mladý, jestli jseš mladá holka nebo vyzobaná slunečnice. Tyhle věci se nedají házet do jednoho pytle. Jsou chlapi i ženský co si můžou vybírat ze širšího věkového vzorku. A vyberou si třeba podle momentální chuti, nemusí v tom být nějaký klíč, nějaké pravidlo. A jsou lidi, co jsou rádi, že si jich vůbec někdo všimne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30443
10.9.26 07:18
@sirikit píše: Více

Protože to je méně napadne, ta dvacítka by asi chtela víc. Navic to byla jeho kamarádka, ktera mela stejnou vychozi pozici tzn rodina a děti. Ale u tak s tím měl práci, nez tomu dal pravidla, take chtela zkraje vic. To by mladá zamilovaná dvacítka asi moc nerespektovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová