Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
77908
10.9.26 09:33
@Virgin_Mojito píše: Více

Ok ok, nějak už si to doroztřiďte sami. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
10.9.26 09:35
@sirikit píše: Více

Arturie myslela vy dvě jste v opozici hlavně Son a Adull. :lol: jako v opozici proti sobě. To je vidět z toho, na co Arturie reaguje (na reakci Adull, která reaguje na LX).

Já nejsem v opozici k nikomu, nebo když napíšu něco z biologie a statistiky znamená, že jsem v opozici?
Ale je fajn, že do toho zatahuješ mě :lol:
Já nečekám nic, moje životní úloha je pozorovat svět a psát prompty do AI :P

Příspěvek upraven 10.09.26 v 10:41

• Citovat
  • Upravit
109617
10.9.26 09:40
@Luxusnixicht píše: Více

To máme taky stejně… Akorát já na jídlo… Buď nic nebo hodně a žádný kazeni jídla Light verzi.
To si to raději odpustím nebo si to dám jednou za rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
10.9.26 09:43
@marin píše: Více

A dokonce v reklamě na inkontinenční vložky vystupuje sice jakože důchodkyně, ale má všechny známky mladistvého vzhledu - nadýchané dlouhé vlasy, upravený obličej bez vrásek, štíhlou postavu. To samé starší chlapi v reklamě - nikdy žádná pleš, nikdy bříško, prostě vysportovaný sedesatnik. To je pochopitelné - nikdo nechce být starý, vrascity a tlustý.

• Citovat
  • Upravit
109617
10.9.26 09:43
@Luxusnixicht píše: Více

No podle mne to tak je, po 55 to jde strme dolů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
403
10.9.26 09:51
@Venetia píše: Více

No jsem na to zvědavá. :think:
Mým příkladem je Jenifer Lopez. Pořád má pěknou postavu. Prsa si sice evidentně nechala upravit a na botox taky chodí, ale pořád je to krásná ženská.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
10.9.26 09:52
@Padlý.anděl píše: Více

Mým příkladem je Salma Hayek. Určitě hodlám v 60 vypadat jako ona :lol:

• Citovat
  • Upravit
403
10.9.26 09:57

To je taky kočka :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109617
10.9.26 10:06
@sirikit píše: Více

4 roky, teď v září

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30489
10.9.26 10:07

Tu normu - ideál krásy si stanovují po staletí zase jen a pouze lidé. Kdyby starý, vrásčitý a tlustý byl ideál krásy, tak se tomu bude chtít každý přiblížit. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
10.9.26 10:12
@Centropen píše: Více

Tohle jen ale podtrhuje to, jak je kult mladistvého vzhledu vsudypritomny a lidi si to ani neuvědomují a říkají si „chci se cítit dobře“. No a proč se nemůžeš cítit dobře a mít u toho vrásky? Proč mladistvý vzhled zajistí ty dobré pocity? Jednoduše protože je to společností podporovaný koncept - nikdo nežijeme ve vakuu a každému z nás je podvědomě jasný, že mladistvý vzhled je zkrátka vice preferovaný, má lepší feedback, lidi nás mají radši, dostáváme více lichotek a když je ženská na seznamce, automaticky se jí rozšíří výběr chlapů. Jen ale verbalizuju věci, které jsou funkční po staletí, nepíšu nic, ale nic nového.

• Citovat
  • Upravit
Virgin_Mojito
10.9.26 10:14

Vrásky byly vždy symbolem životní zkušeností, vidíš to všude v lidovém umění. Ale symbol atraktivity je holt mladistvý vzhled :lol:

• Citovat
  • Upravit
30489
10.9.26 10:22
Životní zkušenosti určitě. Ale ten člověk měl výsadní postavení a uznání. Dnes je to jinak, protože svět se změnil a je moc rychlý. Starší člověk už nestíhá a těmi zkušenostmi a životní moudrostí to už nenahradí.

Příspěvek upraven 10.09.26 v 10:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
10.9.26 10:25

Jasně, no. Dnes jsou stárnoucí lidi pod velkým tlakem. A bude toho přibývat. Četla jsem různé doom and gloom analýzy o tom, jak nás čeká brzy mezigenerační konflikt ((moc starých vs. málo mladých). Ale to už je na jinou debatu.

• Citovat
  • Upravit
109617
10.9.26 10:32
@Adull píše: Více

A tím bychom to mohli uzavřít

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie