Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@sirikit píše: Více
I když existují vyjímky…ale:
Jo, to jsem tam nenapsal. ![]()
Muj otec celoživotně armádní důstojník, mívá srazy se svyma podrizenyma, kterym velel, když mu bylo neco po 20. Chodivam ho tam vyzvednout a posedět. Jako musím říct, ze jsem se skoro zakoukala. A to jsou chlapi 65+. Rovni jak jedle, svaly, vysocí, upravení, navoněni, ležérní oblečení, vypadají zdravě..takoví ty typy horských záchranářů, horolezců..jo, jsou to někdy úkazy. Vzbuzuje to dojem, že jednoho dne proste umřou u sekání dřeva, bez potřeby předchozího letitýho krmení a přebalování.
@Adull píše: Více
Ok ![]()
I tak, zkratka za me kazde zbozi ma sveho kupce…a neni ten, kdo by se zavdecil vsem…cernobile videni nemam a nikdy mit nebudu…a pro me treba baba 20 let, je proste jeste mlade, ne sexy zena, co dokaze chlapa rozpalit…pokud jsi chtela teda, aby to ostatni nejak pobrali, mela jsi zvolit jiny vek…tech 30 treba
Tam jsou za me zeny, i muzi nejvic sexy…a kdyz se udrzuji, mohou byt sexy mnohem dele…ale na diteti 20 let, mi holt nic sexy neprijde…
Mam dceru v tom veku a je krasna, ale neni to jeste uplne zena
A byt chlapem a chtit nekoho jen na sex, zvolim nekoho starsiho…pricemz vek by me asi nezajimal, spis vzhled, chut a zkusenosti
Ty to mas holt jinak a vybirala by jsi podle veku, ja ne
Mam to jako Helmut, je mi to putna ![]()
@Adull píše: Více
To s největší pravděpodobností.
Kouki, je zřejmé, že nás tu vespolek považuješ za přituplé retardy, ale když se nám něco zopakuje 15×, 16×, pochopíme skoro celou myšlenku! ![]()
Takže ano, dvacetiletá dívka přitahuje statisticky významnou část mužů více, než ročníky starší, a za ideálních podmínek by jí s vysokou pravděpodobností dali přednost před staršími ženami, a to v přímé úměře.
Tedy čím starší konkurence, tím pravděpodobneji by volili dvacetiletou dívku.
Této teorii rozumím od začátku a nikterak ji nerozporuji.
Jediné, co pořád ne a ne pobrat, je, co my s tím tady ve šroubárně? ![]()
Na reálné životy běžných žen všech věkových kategorií má tato informace nulový dopad, protože přece jenom minimum chlapů jsou až takoví dutohlavové, aby partnerce lítostivě popisovali, s jakou voni by za ideálních podmínek brousili samici. ![]()
K té vaší debatě o věku. Mě teda do 50 nezaskočilo nic a vůbec jsem v tomhle směru o sobě nepochybovala a nesrovnávala se s mladšími. Chlapu na vyber hodně různe věkové, finanční, vzhledové, “dosaď si co chceš” kategorie. Pak me zbrzdily nemoci. Coz je trochu prekerka vysvetlovat 35-nikovi, ze litas po doktorech, protoze on to nechape, ze na nej nemas cas ani náladu.
A úplně ojedinělej extrém byl blahé paměti můj instruktor v jedné ozbrojené složce. Ten nás tzv obrousil téměř celej nástupní ročník, a to ve věku těch 21 let, on nějakých pade. Chtěly jsme aby nás chtěl aspoň na jednorázovku. Sex o ničem, jen si to odbušil, ale krasne líbal. a v jeho. náruči to bylo wow. Dodnes funguje jako masér na jedné horské chatě v Krkonoších a co vím, nic moc se nezměnilo😆ale to jsou specificky podmínky. A na jedné policejní skole jedna zasloužilá školitelka roky obdobně zasvěcovala nováčky. A kdo ji nemel, jako by nebyl😄taky skončila az nekdy v 60.
@Anonymní píše: Více
Jeee, to je krásný. Ale bacha, ted snad už konečně přišli na to, co mi je a až se vyléčím, sejmu “na památku Adull” aspon 2 mlaďochy. Možná 3 ![]()