Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Andelskej_Satan píše: Více
@jege píše: Více
A za pár let…už by výběr byl jiný ![]()
Jde jen o teorii, kdyby sis mohl vybrat co chceš jen a pouze na základě vzhledu. a na sex..a rozdil byl 20 let…a fuk jeslti 40 a 20 nebo 50 a 30…ale předpokládám, žes to pochopil…
Kdybys hledal porozumění a vztah výber by byl taky jiný…
@Venetia píše: Více
Každý má trochu jiné preference. ![]()
Já bych si vybral své lásky. Taky nám bylo -náct a lidi nad dvacet nám připadali přestárlí a taky nám je, kolik nám je.
A v nějaké fantazii by bylo možné určit, kolik je komu…a pořád stejný vyběr. Jednou skandální, podruhé možná divný… ![]()
A klidně by se mi to nemuselo v posteli líbit tehdy i dnes (! premisa pořád je, že vybírám a určuju já, jako chlap i s tou hrou s věkem). ![]()
Takže…
![]()
Příspěvek upraven 09.09.26 v 22:49
@Venetia píše: Více
A proč děla profesor a třeba i člen Akademie věd na stavbě pomocného dělníka? Protože je Ukrajinka a nezná jazyk, přičemž u nás má skvělé pracovní podmínky, osobní vazby na dítě a není útlocitná, takže nemá problém dítě přebalit anebo uklidit zvratky.
S tou modelkou to není zas tak žhavé, to bylo spíše na místní úrovni, žádná velká sláva, to bylo jenom na dokreslení, že to není žádná stokilová ošklivka.
@Luxusnixicht píše: Více
Jo, občas to řízne něčím tvrdším, často vodkou nebo nějakým značkovým, ale ne moc drahým rumem typu Ron de Azur, takže možná i proto jsou pak ty noci a další den tak těžké.
![]()
Víno nemá ráda v žádné formě, je pro ní moc kyselé, max. tak Martini Bianco.
Ta nase znama Ukrajinka, je byvala brachovo skoro - tchyne a tenkrat jsme ji potkali v hospode a muj ex to malem neprezil
Zridila jeho, pak i meho tatu… A sama byla uplne v pohode
Ja byla docela v normalu jen diky tomu, ze jsem spoustu frtanu vylila nepozorovane pod stul
Chlapi holt chteli drzet krok
Ja mela nastesti pud sebezachovy. Jinak Ukrajinci jsou na tu vodku vysazeni, nic jineho snad nepiji
Me by to zabilo.
@Luxusnixicht píše: Více
To byla asi trochu mladší, ale kolem té 40 se to dost láme, a to o to víc, jestli to tá ženská zanedbá. Já to vidím i na ženských, co chodí k švagrové na „péči“, kdy kolem 40 jdou ty ženské hodně dolů, a po pár procedúrach jsou z nich za pár měsíců zase štramandy, ale to stárnutí se tím jenom oddálí a ten regres pokračuje nějakým tempem podle toho, jak tá ženská tu „péči“ dále využívá a kolik do toho bude investovat. ![]()
@sirikit píše: Více
To nene.
to kecáš!
takový zlepšovák mi úplně unikl
![]()
@Adull píše: Více
Za 5 - 10 bude kočka a maminku možná trumfne, ale těch 20 let věku je trochu zrádných. Některé v 20 letech vypadají jako sexbomby, jiné stále jako děvčátka.
Ale rozdíl 20 let je něco jiného, třeba u 20 vs. 40 to ještě nemusí být tak jednoznačné, pokud je holka nedovyvinutá a tá čtyřicítka na vrcholu své krásy, ale takových 30 vs. 50 už se nijak neokecá. ![]()
Hodne delaji i geny
Nekdo ma stesti, nekdo se musi vice snazit…ja zatim dobry, ale vim, ze to muze byt ze dne na den jinak…a cenim si toho, ze i pres muj ostresny zivotni styl, vypadam tak, jak vypadam…ale porad si rikam, ze uz musim jit trochu do sebe…nez me ten vek dozene.
Presne…tak jsem to myslela
20 a 40 let, fakt rozdil byt nemusi…a casto taky neni ![]()
@Adull píše: Více🤦♀️ 🤦♀️ 🤦♀️
Nemluvím o nedovyvinuté…o stejně atraktivní…
Proč jsi tedy uvažoval objednat si 18náctku..tos mel radši 40čitku ne? ![]()
Není člověk ten…co zavděčí se všem.