Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18506
9.9.26 22:33
@jege píše: Více

Ano, to zeny kolem 40 tky byvaji :nevim: :jazyk: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18506
9.9.26 22:35

Tak to srovnam, az mi tolik jednou bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18506
9.9.26 22:36
@Andelskej_Satan píše: Více
:D Helmut nastesti moc nechrape…obcas neco malo…ale zvlastni, ze u nej mi to nevadilo :D Ale ja vetsinou byla jeste dlouho po nem vzhuru :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10569
9.9.26 22:37

A za pár let…už by výběr byl jiný :mrgreen:
Jde jen o teorii, kdyby sis mohl vybrat co chceš jen a pouze na základě vzhledu. a na sex..a rozdil byl 20 let…a fuk jeslti 40 a 20 nebo 50 a 30…ale předpokládám, žes to pochopil…
Kdybys hledal porozumění a vztah výber by byl taky jiný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40481
9.9.26 22:39
@Venetia píše: Více

Každý má trochu jiné preference. 8)
Já bych si vybral své lásky. Taky nám bylo -náct a lidi nad dvacet nám připadali přestárlí a taky nám je, kolik nám je.
A v nějaké fantazii by bylo možné určit, kolik je komu…a pořád stejný vyběr. Jednou skandální, podruhé možná divný… :think:
A klidně by se mi to nemuselo v posteli líbit tehdy i dnes (! premisa pořád je, že vybírám a určuju já, jako chlap i s tou hrou s věkem). 8)
Takže… 8) :nevim:

Příspěvek upraven 09.09.26 v 22:49

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41042
9.9.26 22:45
@Venetia píše: Více

A proč děla profesor a třeba i člen Akademie věd na stavbě pomocného dělníka? Protože je Ukrajinka a nezná jazyk, přičemž u nás má skvělé pracovní podmínky, osobní vazby na dítě a není útlocitná, takže nemá problém dítě přebalit anebo uklidit zvratky.

S tou modelkou to není zas tak žhavé, to bylo spíše na místní úrovni, žádná velká sláva, to bylo jenom na dokreslení, že to není žádná stokilová ošklivka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41042
9.9.26 22:48
@Luxusnixicht píše: Více

Jo, občas to řízne něčím tvrdším, často vodkou nebo nějakým značkovým, ale ne moc drahým rumem typu Ron de Azur, takže možná i proto jsou pak ty noci a další den tak těžké. ;) :mrgreen:

Víno nemá ráda v žádné formě, je pro ní moc kyselé, max. tak Martini Bianco.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18506
9.9.26 22:52

Ta nase znama Ukrajinka, je byvala brachovo skoro - tchyne a tenkrat jsme ji potkali v hospode a muj ex to malem neprezil :lol: Zridila jeho, pak i meho tatu… A sama byla uplne v pohode :lol: 8o Ja byla docela v normalu jen diky tomu, ze jsem spoustu frtanu vylila nepozorovane pod stul :mrgreen: Chlapi holt chteli drzet krok :jazyk: 8) Ja mela nastesti pud sebezachovy. Jinak Ukrajinci jsou na tu vodku vysazeni, nic jineho snad nepiji :D Me by to zabilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41042
9.9.26 22:54
@Luxusnixicht píše: Více

To byla asi trochu mladší, ale kolem té 40 se to dost láme, a to o to víc, jestli to tá ženská zanedbá. Já to vidím i na ženských, co chodí k švagrové na „péči“, kdy kolem 40 jdou ty ženské hodně dolů, a po pár procedúrach jsou z nich za pár měsíců zase štramandy, ale to stárnutí se tím jenom oddálí a ten regres pokračuje nějakým tempem podle toho, jak tá ženská tu „péči“ dále využívá a kolik do toho bude investovat. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
9.9.26 22:59
@sirikit píše: Více

To nene. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: to kecáš! :mrgreen: takový zlepšovák mi úplně unikl :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41042
9.9.26 23:00
@Adull píše: Více

Za 5 - 10 bude kočka a maminku možná trumfne, ale těch 20 let věku je trochu zrádných. Některé v 20 letech vypadají jako sexbomby, jiné stále jako děvčátka.

Ale rozdíl 20 let je něco jiného, třeba u 20 vs. 40 to ještě nemusí být tak jednoznačné, pokud je holka nedovyvinutá a tá čtyřicítka na vrcholu své krásy, ale takových 30 vs. 50 už se nijak neokecá. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18506
9.9.26 23:02

Hodne delaji i geny ;) Nekdo ma stesti, nekdo se musi vice snazit…ja zatim dobry, ale vim, ze to muze byt ze dne na den jinak…a cenim si toho, ze i pres muj ostresny zivotni styl, vypadam tak, jak vypadam…ale porad si rikam, ze uz musim jit trochu do sebe…nez me ten vek dozene.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18506
9.9.26 23:03

Presne…tak jsem to myslela ;) 20 a 40 let, fakt rozdil byt nemusi…a casto taky neni 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
9.9.26 23:04
@Adull píše: Více
🤦‍♀️ 🤦‍♀️ 🤦‍♀️
Jsi fakt sympoška. Čím dál větší. Původně jsem chápala o co ti jde a vlastně I souhlasím s tou teorií, ale neni tohle fakt už přes čáru?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10569
9.9.26 23:07

Nemluvím o nedovyvinuté…o stejně atraktivní…
Proč jsi tedy uvažoval objednat si 18náctku..tos mel radši 40čitku ne? :think:
Není člověk ten…co zavděčí se všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová