Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Samozřejmě s výjimkou tezce zachovalych nebo jinak atraktivních typu…ale to je menšina, která ty dvacítky má, když chce
@jege píše: Více
Ja tomu verim…ona obcas chrape i ma 20 leta dcera
Ale to ma asi jako nasledek castych angin v detstvi a zvetsene mandle…takze chrapani si nevybira
Muzi to nastesti asi tak neresi…me to ale teda hrozne rusi, kdyz nekdo chrape…jeste, ze uz spim sama ![]()
@Venetia píše: Více
Ne, pomocnici. Manželka je o rok mladší než jsem já a můj věk myslím znáš. ![]()
A to je Ukrajinka? Ty hodne piji vodku
Mame takhle znamou Ukrajinku a ta taky leje skoro kazdy vecer a dokonce nam jednou volala, jestli nemame doma nejakej chlast, ze jim doma dosel ![]()
@Venetia píše: Více
Kdyby mohl.
Kdyby mohl co?
Bez ohledu na společnost, zákony, výchovu, s kyjem, nebo řádit v harému?
![]()
Das si holt spunty do usi jako Funes:)
Musím zaťukat na dřevo, v práci ani loka, a to ani když jí nabízím něco ochutnat, třeba nějaký nový rum, třeba i drahé značky jako je Don Papa, Bumbu, Zacapa a pod. Maximálně si čichne a řekne, že to hezky voní, ale prý se jí nevyplatí začínat, když nemůže pokračovat a dát si řádně do trumpety.
Dokonce ani když u nás spí, tak si nic nedá, a to jsem jí ze začátku koupil pivo, ať večer netrpí a 1-2 si dá, ale jelikož v noci „drží službu“ a musí polohovat dítě, když se vzbudí, tak první večer si 1 kousek dala, a další dny už nechtěla, že chce být ve střehu a připravená, kdyby musela něco řešit. ![]()
No a teď to srovnej s 50-55 letou a pochopíš, o čem píše Adull!
![]()
Njn, ale ta dcera byla ještě mladá žába, byť bylo vidět, že postavu bude mít po mamince, ale v cca 17 to ještě nebylo to pravé ořechové, kdežto maminka byla ve své nejlepší formě. ![]()
To ma jako ja
Bud vsechno, nebo nic
Kdyz uz si dam, nechci rozhodne ucucavat jednu sklenku celej vecer a navic myslet na to, ze musim byt ve strehu a byt kvuli tomu v nepohode…cili kdyz mam povinnosti, tak si na chlast taky nevzpomenu…ani bych si to neuzila…nejlepe, kdyz jsem sama doma, nevstavam a mam klid meditovat ![]()