Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Luxusnixicht píše: Více
Tak ženské kolem 50+, ale možná už dokonce 40+, chrápou všechny. Já to kolikrát slyším u manželky, švagrové a kamarád mi říkal, že prý i Osudová chrápala.
![]()
@Adull píše: Více
Dekuji…
Ty taky
Zkratka si obe budeme myslet to sve…
Me proste nepresvedcis, neb zkusenosti mam jine…ale jestli si to ty chces myslet, je mi to fakt jedno, jen me o tom nepresvedcuj.
@Venetia píše: Více
Přesně tak..ale to nevysvětlíš, stejně pojede jak kolovrátek pořád dokola..
@Adull píše: Více
Kolovratek jsi ty, uz jsem ti psala, ze chapu, jak to myslis a ze i presto si nemyslim, ze by dvacitka nutne musela vyhrat nad ctyricitkou…ostate Jege ti to pise vyse ![]()
Tebe nepřesvědčuji..motáš se sama do příspěvků,,které nejsou určeny tobě..
@marin píše: Více
Hele, ona to klidně přizná, že když má volno 2 dni a ten 1. pije, tak ten 2. se často proválí v posteli a dostáva se z opice. A párkrát se stalo, že ten 1. nějak nevyšel, takže se „to“ přeložilo na ten 2. den volna a nějak špatně se odhadla míra, takže další den, který měl být pracovní, se „lečila“ doma kvůli „otravě jídlem“ tipu tá včerejší ryba nebyla moc čestvá, takže jsem
celou noc a ještě teď je mi špatně.
![]()
@Venetia píše: Více
Taky si nemyslim…i kdyz, je to zase o tom, jak dotycny vypada…stejne jako u zen…a ty rozdily mohou byt velke..ale bohuzel hodne muzu 45 plus, uz nevypada moc k svetu
Zato zen jeste pomerne dost…ale to jen tak, co pozoruji v praci mezi zakazniky…a taky na seznamce…tam casto nekterym muzum ten vek neverim, neb vypadaji o 10 let starsi…
Jege píše, že starší ženy chrápou.. a to evidentně platí.. sama jsi to potvrdila ![]()
A.co se týče Jegeho příspěvku… 17 ještě neni ani plnoletá.. ale jo..nechápeš…nevadí
Příspěvek upraven 09.09.26 v 22:15
To si o sobe myslím taky, ze třicet byl nejlepší věk…zase ti kozorozi ![]()
Ale ani 46-50 co jsem byla single po rozvodu si nemůžu vůbec ztezovat
A těch mladsich byla většina
@Virgin_Mojito píše: Více
Pokud bude doživotní, jako u Pírka, tak ti to dovoluji, to za to stojí!
![]()
@jege píše: Více
Mám tu pořád to vlákno s návodem na mix… ![]()
https://www.emimino.cz/…muze-279505/
![]()
Není to zázrak, ale pomáhá. ![]()
Příspěvek upraven 09.09.26 v 22:17
@marin píše: Více
Njn, po čase tu z nás uděláte cyniky nezávislé na výchozí povaze.
![]()