Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Centropen píše: Více
Reakce na Sonarku byla na základě doporučení adminů a já si myslim totéž..prostě se neshodneme a vždy to skončí stejně.
Sirikit si myslí, že má patent na to co by kdo neměl, ale pak dělá přesně totéž ![]()
Jen nemám ráda přístup ala všichni jsme si rovni, jen někdo je holt rovnějši…a upřímně přesně tuhle reakci jsem od tebe čekala..
@Luxusnixicht píše: Více
Njn, jenže ty ses upnula přesně na rozdíl 20 vs. 40, kdežto Adull primárně cílila na rozdíl 20 let. U 20 vs. 40 to opravdu nemusí být tak jednoznačné, pokud ta 20 je stále nezralá a 40 je pořád v top formě, ale už za 5 let se to může převážit na stranu té 20 leté, nemluvě o dalších 10-15 letech. ![]()
@Adull píše: Více
Tam mi právě šlo o tu „čerstvost“ a možná trochu nezralost, prostě co nejmladší, nejpružnější, ale ne moc „ojetou“, ovšem ani ne nějaké nezkušené dřevo. Prostě nějakou začínající erosenku, kterou by sex opravdu bavil a dokázala by se těšit aspoň z hezkého výdělku, když už ne ze samotného sexu.
Na nějaké orgie bych bral nějakou starší zkušenou harcovnici a na vztah zase spřízněnou duši.
Záleží na tom, na co bych měl zrovna chuť, jestli na novou zkušenost a zopakovat si něco z mládí, co jsem tenkrát nedokázal ocenit a plně si to vychutnat, anebo bych měl chuť si zařádit, případně zažít spojení duší i těla.
Kdybych to přirovnal k jídlu, tak je to jako degustační zážitek v lepší restauraci, svíčková se šesti v poledním menu v dobré v běžné restauraci anebo domácí kuchyně dobré hospodyně. ![]()
@jege píše: Více
Tak ja vetsinu veci soudim dle sebe a svych zkusenosti…a zatim je to tak, jak pisu…jak to bude za 10 - 15 let, to opravdu ted netusim…
A resit nejake hypotezy nehodlam, mam rada realny zaklad. A hlavne Adull tady tvrdila, ze zena po 40tce, uz je proste stara a at se s tim smirime…ok, pokud se tak citi, tak jeji vec. Ale at mi to proboha porad nevnucuje
Memu tatovi je 65 a porad stavi baraky…stari je relativni a individualni…jak se kdo citi…Ja se stara necitim a ani menecena vuci mladsim zenam. A respektuji i to, ze Adull bude stara uz ve 40 ti…jeji vec
![]()
@jege píše: Více
A hlavně moje teorie absolutně nebrala v potaz, že by ta holka chtěla starého chlapa..ale to tu jede diskuze, jak určitě 20cetiletá holka je zvědavá na starého a randí radši s vrstevníky…jak to bylo o té koze a voze? ![]()
Tak po čtyřicítce může být i 45 anebo třeba 48, a to tá 25, případně 28 jí převálcuje na celé čáře. ![]()
Příspěvek upraven 10.09.26 v 00:39
Nepochopilas…ano oproti 20citce je stará, to je prostě přirozený proces..
Nechápu proč do toho pleteš stavění baráku a podobné nesouvisející věci…nebuď vztahovačná ![]()
Tak znovu…byla to hypotéza.. nebylo to myšleno, že ženy jsou v tom věku staré a nad hrobem..šlo pouze o srovnání 20ti leteho věkové rozdilu a jeho vlivu na tělo…na fyzično…v souvislosti se sexuální přitažlivosti…proboha ne s tim, že si doma nezvládneš na zahradě okopat brambory 🤦🏼♀️
@Virgin_Mojito píše: Více
Jo, šedivá je teorie… ![]()
No, a Venetiin asi tří nebo kolikaletý milenecký vztah se nepočítá?
![]()
Před ním měla ten cca sedmiletý, nepříliš uspokojivý, a současně s ním paralelně jiného milence.
Arturie má milenců, kolik se jí zachce.
Já tě nepoznávám, najednou považuješ za úspěšný vztah jenom ten klasický, oficiální? ![]()
Nezačala tato diskuse o věku „kdyby šlo čistě o sex, každý muž by si vybral raději dvacítku než…“ Čili milenecký vztah je pro naše účely jako dokreslení mnohem signifikantnější, jak říkáme my latiníci, než „vážný“ vztah, kde už hraje při rozhodování roli mnohem víc proměnných.
A já se tedy ptám, proč si všichni ti chlapi sakra nevybrali na sex nějaký mladší ročník, a ztrácejí roky s ženami deset a méně let před důchodem? ![]()
Myslíš třeba jako herce v Beverly Hills 90210? Kdo z nich ti připadal jako šestnáctiletej student?
Příspěvek upraven 09.09.26 v 23:37