Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
Tohle říkám celou tu dobu, že tam hraje roli více faktorů. Ale to mluvíme o něčem dlouhodobějším. Mne třeba jeden zajímavý vysoce postaveny týpek v nějakých mých 27 rekl, že hledá “milenku na trase”. Čímž myslel mezi prací a domovem, takže mi bylo houby platný, ze jsem byla mlada, protoze jsem bydlela v blbe lokalitě. Ale Adull myslela, s přibývajícími stránkami to modifikovala, aby to neznělo tak zarputile - one night stand.
@sirikit píše: Více
Evidentně, když už nemáš argumenty a konečně jsi pochopila, že to fakt nemyslim tak jak tu omíláte dokola..vytahuješ opět pověstné…a co my tady s tim?
Diskuze byla na určité téma a pokud si tu někdo můj názor vykladá naprosto jinak je absolutně normalni snažit se to vysvětlit…proč bych si o někom měla myslet, že je retard?…ne nemám uvažování jako ty, takže nesuď mě podle sebe..think:
To je jako bych ti řekla co my tady s tim, že žiješ ve spokojenem vztahu, na reálné životy běžných žen to má naprosto nulový dopad.🤷🏼♀️
@Arturie píše: Více
Nikdo neříká, ze mladši si nedá rict se starou…takže klidně i 4
@Arturie píše: VíceŽiš, s čím marodíš?
Ten chlap pokud v tom ještě není zamilovanost, zase tak riskovat nechce. A když ještě má možnost si vybírat rozumové, tak to udělá, aby ho to moc nestalo časově i finančně.
@Adull píše: Více
Dekuju ![]()
Až se dám dokupy, jdu do toho. A pro tebe/pro sebe ty 4 kousky, výstavní samozřejmě, dám.
@Anonymní píše: Více
Ano i to hraje velkou roli…proč nevyuzit, kdyz se nabízí…
Coz neznamena, ze by to využil, kdyby mel v tu chvíli vedle sebe dve a moznost vyberu… ![]()
Tak psala jsi, kdyz chces, tak chlapa dostaneš…a podle toho cos tu popisovala mi prijde, ze dost vyjíždíš i ty po nich…
@xiaxxx píše: Více
20ti letý rozdil…tak ne 60 vůči 20…
A ne na vztah, ale jen na sex…treba jednorázovku…ale tady se strhne mela, jak si myslím, ze starsi zeny jsou nepoužitelné, když napíšu, ze chlapi na sex pri možnosti vyberu sáhnou po mladší…a milenecky dlouhodobý poměr fakt neni jednorázový sex…
Nemyslím to ve zlém, ale vždycky se pousměju, když tu Mango rozjímá, že po ní nikdo nevyjížděl, když byla na služební cestě, a to dokonce, ani když si nalakovala nehty.
Buďto dokonale trollí, nebo si nechápu, co čeká?
![]()
Jak to tu roky popisuje, nikdy nebyla ten typ ženy, který by se muži na každém kroku snažili slovit, takže těžko může čekat, že ve vyšším věku to teprve rozjede.
I když, i takové případy tu máme!
Je proboha jen úvaha a píšu je o ťělu…a prostě na k 20 let starším těle už je ten věk znát vic než na tom mladším…proc ženský postupují různé zákroky, aby se tem mladším vyrovnaly
Proste koloběh života..