Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
580
10.9.26 11:52

Už jsem naštěstí definitivně neplodná. Hurá!!! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1956
10.9.26 11:54
@Padlý.anděl píše: Více
:lol: no jo, kdo si hraje s ohněm, může se spálit. :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1408
10.9.26 12:00
@jege píše: Více

No v tomto bych tipla spis opak, dvacitka nebude kriticky posuzovat jeho postelne kvality, protoze ona ty zkusenosti proste mit nemuze… dvacitka je v posteli nenarocna, zeny sexualne kulminuji tusim kolem 35, napriklad k vaginalnim orgasmum se „dopracuji“ nektere az pozdeji… takze nemuzu souhlasit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
795
10.9.26 12:08
@marin píše: Více

Tak znovu a pomaleji. Je mi úplně jedno jak vypadají ostatní a jaký je kult. Adull napsala, ze jsou ty úpravy proto, aby se ženské dorovnaly dvacitkam. A tak to konkrétně já nemám. Úpravy a operace mám proto, abych se já cítila dobře a klidně na svůj věk a klidně mladší. Ale proč bych měla vypadat hůř, kdyz nemusím? A je mi fakt úplně jedno, jak vypadají ostatní. Já to dělám pro sebe a nikam se s tim nedřu ani nesoutěžím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1408
10.9.26 12:13
@Luxusnixicht píše: Více

Ja nevim, ale nikdy by mi nenapadlo se zrovnavat s dvacitkou a uz vubec ne se chtit vratit do toho veku… mmch, pro me to byl asi nejhorsi vek.. ta spousta problemu, co jsem resila… a ve dvaceti nam nebylo k nicemu dobre, ze kolem nas krouzili starnouci chlapi, to nebyla zadna vyhoda, protoze ti nam byli k nicemu, jen jsme se tehdy bavily na jejich traposeni, ( dnes uz bych se nesmala, spis by mi bylo asi lito koukat na tu potrebu si dokazovat, ze jsou mladici )
Clovek je ve 20 strasny tele…ublizuje si blbym rozhodnutim a uci se zit na vlastni bolesti, nic co bych chtela zpet..
Ohledne zajmu muzu, ve 20 mi nebyl k nicemu, vetsinou jen otrava a obtezovani, ale po 30, 35 si to zena uz umi vyfiltrovat, otravy a dementy odpalkovat, uz se nenecha obtezovat a oceni prijemny zajem muzu, ktery maji uroven.

Příspěvek upraven 10.09.26 v 16:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30460
10.9.26 12:19
@Centropen píše: Více

Stejně tak si můžeš položit otázku: Proč vypadat lépe, když je to přirozený proces? Nežijeme ve vakuu a svět, společnost a prostředí nás ovlivňuje ať chceme nebo nechceme. Reklama má takový vliv, že si to ani neumíme představit. Diskuse se potom rozvinula dále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40688
10.9.26 12:39
@Arturie píše: Více

Najednou? ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40688
10.9.26 12:44
@xiaxxx píše: Více

Takže 17? Já jenom odhadoval. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1408
10.9.26 12:50
@Venetia píše: Více

Starsi muz musi byt atraktivni, ale to je jen male procento. Pripadne musi byt prachaty, coz mu je stejne na nic, pokud je s nim mlada holka ne kvuli nemu, ale kvuli prachum. Pripadne je holka neatraktivni, vrstevnici o ni nemaji zajem, ale stary chlap je stastny, ze je mlada. Pripadne ma ona nejaky problem a hleda nahradniho tatu, co taky neni vyhra pro toho chlapa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18059
10.9.26 12:54
@Arturie píše: Více

Asi tak nejak ;) 100 lidi, 100 chuti, to se tu snazim Adull vysvetlit…ze jeji terorie vzdy neplati…je to individualni a taky nechapu to neustale lobovani za 20tky…to uz je nejaka uchylka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18059
10.9.26 13:01
@MyMelody píše: Více

Ale to ja bych se klidne vratila :D Porodila jsem tenkrat prvni dceru a vlastne to bylo hezke obdobi a rada na to vzpominam, i kdyz to nebylo uplne planovane, melo to sve kouzlo…ale kdyz se podivam zpetne na fotky, fakt si nemyslim, ze to obdobi bylo top, co se meho vzhledu tyce :lol: Takze fakt nechpau, proc si Adull usmyslela zrovna 20 let…to je spousta zen jeste napul dite a zadna sexy femme fatal…ja nejlepe vypadala okolo 30 tky a vys…ted kdybych zhubla na svou vysnenou vahu, porad budu vypadat lepe, nez ve 20, to si proste myslim…zkratka zraju jako vino :jazyk: A asi to tak nema kazda zena, nektera treba vypada nejlepe ve 20 ti a postupne je to horsi…ale ja to tak nemam, takze holt s touhle teorii souhlasit nemuzu :D :jazyk: Je mi lito :* Za 10 let, to uz samozrejme muze byt jinak, nikdo nevime.

Příspěvek upraven 10.09.26 v 13:02

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1408
10.9.26 13:01
@Anonymní píše: Více

Rolincova je kompletne preoperovana, ocne vicka, lifting, vic krat operovany nos, prsa, pusa, extremni nosolabialky, operace a zakroky u ni zlepsily vzhled, ale z meho pohledu, i kdyz si da dalsich X operaci, ten jednodussi, vulgarni nepuvab neumi dat pryc, tam je to castecne o lacinem vkusu.

Krainovou moc neznam, videla jsem foto, vypadala pomerne dobre.

Příspěvek upraven 10.09.26 v 16:23

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40688
10.9.26 13:03
@marin píše: Více

Přesně. Já nedávno komunikoval s hodně mladou, a proaktivně jsem jí napsal vlastní věk, aby se předem rozhodla, jestli jí to vyhovuje a hledá zajímavé zážitky anebo mě jenom blbě odhadla podle mých mladických a svěžích příspěvků. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18059
10.9.26 13:04
@MyMelody píše: Více
:palec: Tak nejak…zaroven zeny 35 plus, jsou zkratka v posteli lepsi, nez ve 20 ti…to potvrdi kazda…takze kdyz Adull zminuje porad ten shuk, tak prave na tek shuk, by muz zvolil zenu starsi 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18059
10.9.26 13:06
@Adull píše: Více

Ano mam, hlavne z tebe :* :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...