Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jege píše: Více
No v tomto bych tipla spis opak, dvacitka nebude kriticky posuzovat jeho postelne kvality, protoze ona ty zkusenosti proste mit nemuze… dvacitka je v posteli nenarocna, zeny sexualne kulminuji tusim kolem 35, napriklad k vaginalnim orgasmum se „dopracuji“ nektere az pozdeji… takze nemuzu souhlasit.
@marin píše: Více
Tak znovu a pomaleji. Je mi úplně jedno jak vypadají ostatní a jaký je kult. Adull napsala, ze jsou ty úpravy proto, aby se ženské dorovnaly dvacitkam. A tak to konkrétně já nemám. Úpravy a operace mám proto, abych se já cítila dobře a klidně na svůj věk a klidně mladší. Ale proč bych měla vypadat hůř, kdyz nemusím? A je mi fakt úplně jedno, jak vypadají ostatní. Já to dělám pro sebe a nikam se s tim nedřu ani nesoutěžím. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
Ja nevim, ale nikdy by mi nenapadlo se zrovnavat s dvacitkou a uz vubec ne se chtit vratit do toho veku… mmch, pro me to byl asi nejhorsi vek.. ta spousta problemu, co jsem resila… a ve dvaceti nam nebylo k nicemu dobre, ze kolem nas krouzili starnouci chlapi, to nebyla zadna vyhoda, protoze ti nam byli k nicemu, jen jsme se tehdy bavily na jejich traposeni, ( dnes uz bych se nesmala, spis by mi bylo asi lito koukat na tu potrebu si dokazovat, ze jsou mladici )
Clovek je ve 20 strasny tele…ublizuje si blbym rozhodnutim a uci se zit na vlastni bolesti, nic co bych chtela zpet..
Ohledne zajmu muzu, ve 20 mi nebyl k nicemu, vetsinou jen otrava a obtezovani, ale po 30, 35 si to zena uz umi vyfiltrovat, otravy a dementy odpalkovat, uz se nenecha obtezovat a oceni prijemny zajem muzu, ktery maji uroven.
Příspěvek upraven 10.09.26 v 16:22
@Centropen píše: Více
Stejně tak si můžeš položit otázku: Proč vypadat lépe, když je to přirozený proces? Nežijeme ve vakuu a svět, společnost a prostředí nás ovlivňuje ať chceme nebo nechceme. Reklama má takový vliv, že si to ani neumíme představit. Diskuse se potom rozvinula dále.
@Venetia píše: Více
Starsi muz musi byt atraktivni, ale to je jen male procento. Pripadne musi byt prachaty, coz mu je stejne na nic, pokud je s nim mlada holka ne kvuli nemu, ale kvuli prachum. Pripadne je holka neatraktivni, vrstevnici o ni nemaji zajem, ale stary chlap je stastny, ze je mlada. Pripadne ma ona nejaky problem a hleda nahradniho tatu, co taky neni vyhra pro toho chlapa.
@Arturie píše: Více
Asi tak nejak
100 lidi, 100 chuti, to se tu snazim Adull vysvetlit…ze jeji terorie vzdy neplati…je to individualni a taky nechapu to neustale lobovani za 20tky…to uz je nejaka uchylka.
@MyMelody píše: Více
Ale to ja bych se klidne vratila
Porodila jsem tenkrat prvni dceru a vlastne to bylo hezke obdobi a rada na to vzpominam, i kdyz to nebylo uplne planovane, melo to sve kouzlo…ale kdyz se podivam zpetne na fotky, fakt si nemyslim, ze to obdobi bylo top, co se meho vzhledu tyce
Takze fakt nechpau, proc si Adull usmyslela zrovna 20 let…to je spousta zen jeste napul dite a zadna sexy femme fatal…ja nejlepe vypadala okolo 30 tky a vys…ted kdybych zhubla na svou vysnenou vahu, porad budu vypadat lepe, nez ve 20, to si proste myslim…zkratka zraju jako vino
A asi to tak nema kazda zena, nektera treba vypada nejlepe ve 20 ti a postupne je to horsi…ale ja to tak nemam, takze holt s touhle teorii souhlasit nemuzu
Je mi lito
Za 10 let, to uz samozrejme muze byt jinak, nikdo nevime.
Příspěvek upraven 10.09.26 v 13:02
@Anonymní píše: Více
Rolincova je kompletne preoperovana, ocne vicka, lifting, vic krat operovany nos, prsa, pusa, extremni nosolabialky, operace a zakroky u ni zlepsily vzhled, ale z meho pohledu, i kdyz si da dalsich X operaci, ten jednodussi, vulgarni nepuvab neumi dat pryc, tam je to castecne o lacinem vkusu.
Krainovou moc neznam, videla jsem foto, vypadala pomerne dobre.
Příspěvek upraven 10.09.26 v 16:23
@marin píše: Více
Přesně. Já nedávno komunikoval s hodně mladou, a proaktivně jsem jí napsal vlastní věk, aby se předem rozhodla, jestli jí to vyhovuje a hledá zajímavé zážitky anebo mě jenom blbě odhadla podle mých mladických a svěžích příspěvků.
![]()
@MyMelody píše: Více