Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@marin píše: Více
To je pravda… stari se v nasi spolecnosti moc nenosi, je to strasak, s kterym mame bojovat ( dopredu prohranou ) valku. ![]()
@zmrzlik píše: Více
Asi
S Andym jsem taky mela prvni rande v zari ![]()
@MyMelody píše: Více
Záleží pro koho je ten produkt určený.
u aut jsou hezci chlapi nebo u holicich strojku.
@Luxusnixicht píše: Více
Ja predpokladala spis u zen, ze zatloukaji vek, u muzu bych predpokladala, ze zatloukaji nelichotive majetkove pomery a pridavaji si centimetry. Takze i muzi lzou o veku?
![]()
Aha, ja koukam na you tube reklamy na pojistovaci a financni produkty, cistici produkty, mcky do kuchyne, dodavatele elektriny, jidlo pro zvirata… a vetsinou strasne osklivy chlap + hezka zena, co tim vyrobce reklamy sleduje? ![]()
Příspěvek upraven 10.09.26 v 16:43
@sirikit píše: Více
Tak ono stačilo jegeho kolem dokolečka nepřesvědčovat o tom, že ten blbec je on, když nevěří tvrzení, že neochota doktorů plnit své smluvní povinnosti je vlastně pro jeho dobro, a ne kvůli tomu, že je to špatně placené, ale přitom to chce celkem dost času a námahy.
![]()
@MyMelody píše: Více
No, rekla bych, ze jo
Potvrzene to nemam, ale nekteri mi fakt prijdou tak o 10 - 15 let starsi, nez uvadeji
Takze nevim..je mozne, ze nelzou a proste opravdu vypadaji o tolik starsi…ale je mi to divne…protoze znam hodne muzu z okoli, ve veku napriklad 40 let a fakt nevypadaji na 50 a vic.. ![]()
@Luxusnixicht píše: Více
@Padlý.anděl píše: Více
Tak tady bych neřekl, že je to nějaká extra kost. To švagrová možná vypadá i o trochu lépe a to není žádná mediální osobnost a maká od nevidím do nevidím. ![]()
https://mticket.eu/…nnifer-lopez

@jege píše: Více
Mas vlci mlhu
, je to kost!
Jen ji blby uhel svetla trochu meni oblicej.
@Virgin_Mojito píše: Více
Tvl, tak tahle na svých 60 vypadá a s ohledem na její status, bych jí tipoval tak 70. ![]()
https://en.wikipedia.org/…/Salma_Hayek
@jege píše: Více
Proc 70? Mas zvlastni odhad…mne prijde na tehle fotce max na 50… ![]()