Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Virgin_Mojito
10.9.26 15:02
@marin píše: Více

Jasně, chápu.

• Citovat
  • Upravit
18523
10.9.26 15:03
@Virgin_Mojito píše: Více

Ja teda taky…zaroven ale doufam, ze genetika mi bude v tomto jeste nejaky cas naklonena… :lol: Nez mi klesne hormon… :mrgreen: Pak uz mi to snad bude fuk… :jazyk: Ja se teda tehle estetickych zakroku i dost bojim, pac on vysledek muze byt nakonec horsi, nez to bylo predtim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18523
10.9.26 15:06
@Adull píše: Více

To neni provokace, jen premyslim nahlas, oc ti proboha jde? Vzdyt to neni uz normalni, jak jsi urputna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
10.9.26 15:07
@Luxusnixicht píše: Více

Jsem sama se sebou spokojená i s pokleslými víčky. Cokoli jsem dělala se vzhledem, bylo to jen kvůli okolí, a tam nebyl žádný výrazný feedback. Můj chlap si stejně melíru ve vlasech moc nevšiml a namalované nehty na nohou jsou mu úplně jedno. Na to jsem ho musela vysloveně upozorňovat. Takže už se mi do toho ani investovat nechce :D

• Citovat
  • Upravit
10589
10.9.26 15:07

Už to neřeš🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18523
10.9.26 15:08
@marin píše: Více

Tak rozhodne to nikdo nedela jen kvuli sobe… :D Pocitam, ze kdyby byl clovek na planete sam, vubec by to neresil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10589
10.9.26 15:10

O tom, že když někdo zmini v hovoru a někým jinym tebe tímto způsobem…je zlý, uráží tě…ale jakmile to děláš ty…tak přemýšlíš nahlas :mrgreen:..Tak mě holt ze svého přemýšlení vynech i kdyz evidentně ti v te tve umanutosti nedam spat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18523
10.9.26 15:17

Ty taky ne :jazyk: Jen proste nechapu tu pointu…vidis, ze s tebou vetsina nesouhlasi, tak proc kazdeho nenechas myslet si, co chce? Jsme tu vsichni dospeli a holt asi nezmenime nazor kvuli nejake Adull z emimina…a ver mi, ze chapeme, co jsi chtela rict. A kdyz ti to udela radost, tak ano, ve vetsine pripadu da muz prednost na shuk 30catnici, nebo 40catnici pred 70tkou, ci 80tkou… :lol: :jazyk: Ale dle meho nazoru, do tech, dejme tomu 50 let, je to znacne individualni a zena muze vypadat porad dobre a chlap proste muze dat prednost te starsi, uplne s klidem, ne proto, ze nema na vyber…a vidis, ze ti tu nektere pisi, ze i v 50 ti plus, maji o 20 let mladsi zajemce a u Arturie je to jen na ten shuk, takze to presne splnuje…svet holt neni podle Adull… :jazyk: A uz ti k tomu vic rikat nebudu, je to marne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18523
10.9.26 15:19

To vis, ze jo ty brebto :* 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18523
10.9.26 15:33
@Venetia píše: Více

Ty jo, to leti… :D A taky v zari? My s Helmutem taky… :jazyk: Za 15 dni…7 let :jazyk: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18523
10.9.26 15:39
@MyMelody píše: Více

U zen nevim, ale muzi tam lzou o veku rozhodne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10589
10.9.26 16:01

Bože už to neřeš, nečtu to…diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30579
10.9.26 16:04
:mrgreen: :lol: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
10.9.26 16:05

My taky a už 23 let. :mrgreen: Asi je září nějaký magický. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30579
10.9.26 16:09

Třeba taková Petra janu, u té se to nepovedlo vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová