Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
Ja teda taky…zaroven ale doufam, ze genetika mi bude v tomto jeste nejaky cas naklonena…
Nez mi klesne hormon…
Pak uz mi to snad bude fuk…
Ja se teda tehle estetickych zakroku i dost bojim, pac on vysledek muze byt nakonec horsi, nez to bylo predtim…
@Adull píše: Více
To neni provokace, jen premyslim nahlas, oc ti proboha jde? Vzdyt to neni uz normalni, jak jsi urputna…
@Luxusnixicht píše: Více
Jsem sama se sebou spokojená i s pokleslými víčky. Cokoli jsem dělala se vzhledem, bylo to jen kvůli okolí, a tam nebyl žádný výrazný feedback. Můj chlap si stejně melíru ve vlasech moc nevšiml a namalované nehty na nohou jsou mu úplně jedno. Na to jsem ho musela vysloveně upozorňovat. Takže už se mi do toho ani investovat nechce ![]()
@marin píše: Více
Tak rozhodne to nikdo nedela jen kvuli sobe…
Pocitam, ze kdyby byl clovek na planete sam, vubec by to neresil ![]()
O tom, že když někdo zmini v hovoru a někým jinym tebe tímto způsobem…je zlý, uráží tě…ale jakmile to děláš ty…tak přemýšlíš nahlas
..Tak mě holt ze svého přemýšlení vynech i kdyz evidentně ti v te tve umanutosti nedam spat. ![]()
@Adull píše: Více
Ty taky ne
Jen proste nechapu tu pointu…vidis, ze s tebou vetsina nesouhlasi, tak proc kazdeho nenechas myslet si, co chce? Jsme tu vsichni dospeli a holt asi nezmenime nazor kvuli nejake Adull z emimina…a ver mi, ze chapeme, co jsi chtela rict. A kdyz ti to udela radost, tak ano, ve vetsine pripadu da muz prednost na shuk 30catnici, nebo 40catnici pred 70tkou, ci 80tkou…
Ale dle meho nazoru, do tech, dejme tomu 50 let, je to znacne individualni a zena muze vypadat porad dobre a chlap proste muze dat prednost te starsi, uplne s klidem, ne proto, ze nema na vyber…a vidis, ze ti tu nektere pisi, ze i v 50 ti plus, maji o 20 let mladsi zajemce a u Arturie je to jen na ten shuk, takze to presne splnuje…svet holt neni podle Adull…
A uz ti k tomu vic rikat nebudu, je to marne.
@Venetia píše: Více
Ty jo, to leti…
A taky v zari? My s Helmutem taky…
Za 15 dni…7 let
![]()
@MyMelody píše: Více
U zen nevim, ale muzi tam lzou o veku rozhodne ![]()
My taky a už 23 let.
Asi je září nějaký magický. ![]()
Třeba taková Petra janu, u té se to nepovedlo vůbec.
Jasně, chápu.