Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Virgin_Mojito píše: Více
No právě, proto píšu jen to, co chci. ![]()
@M_Vladim píše: Více
Jsi měkký! Buďto budeš jezdit mini. 2× měsíčně anebo šlus! ![]()
Případně tvrdší varianta - buďto ho budeš víc využívat anebo o něj přijdeš!
![]()
@tess50 píše: Více
Ty s ním komunikuješ přes přání?
![]()
Je to plukovník, tak dávej rozkazy a uvidíš, jak to bude lítat. Musíš být generál v sukni!
![]()
@Velryba černá píše: Více
Takže se mi snažíš říct, že pro tebe problémy s K. nejsou vůbec problémy a ve skutečnosti řešíš mnohem důležitější věci. Ok. ![]()
@Virgin_Mojito píše: Více
Jsou to určité problémy, ale mám fakt i dost zásadnějších. Na prvním místě jsou pro mě děti a všechno kolem nich. Ale mám dojem, že mi úplně nerozumíš, já tady neřeším svou stranu hřiště, psala jsem, že jeho rozhodnutí, jak k tomu přistoupí, nemám jak ovlivnit.
@jege píše: Více
Takže teleskopický kyj s tlumičem. Jinak…
A to teda ne! ![]()
Tak to ať se na mě místní osazensvo nezlobí, že se budu toulat kolem gymplů a vejšek ve flaušáku.
![]()
Příspěvek upraven 18.09.26 v 15:02
Teď jsem si v hlavě rozmýšlela docela dlouhý příspěvek, kde jsem chtěla obsáhnout hodně věcí, ale následně jsem naznala, že vlastně nechci tento kolovrátek točit dál. ![]()
Takže takto - vzhledem k tomu, že jeho rozhodnutí nemůžeš nijak ovlivnit, je vše v naprostém pořádku ![]()
A sovy nejsou tím, čím se zdají být (Twin Peaks).
@Arturie píše: Více
Musíš jim vyhrnout „sukni“, jsou potom docela legrační. ![]()
Ja mam vztah s nim postaveny na úplně jinem zaklade…
Pokud mam s necim problem, je to muj problem… Bud se s nim srovnam nebo ne.
Ale neplanuji ukonceni vztahubpokudvsi tim nejsem na 100% jista.
To uz mne zase zivot poucil, ze s tim se nehazarduje
A bavime se hodně, jinak by to tak dlouho neklapalo
Porozumeni a komunikace je pro mne zaklad
@Venetia píše: Více
Vždyť si to měj, jak sama chceš. A že mě ukecal? No asi jo, nebudu první ani poslední.
Ostatně, pokud on má nějaký problém se mnou, vyjádří se také. Já problém raději komunikuji, aby vztah neskončil na mlčení ohledně něčeho, co se dalo řešit.
@Venetia píše: Více
No, to nikdo. Ale zároveň neznám vztah, kde by se po určité době nějaký neobjevil.