Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Ta to je jasny…ono i v tehle pripadech, to hodne rychle samo zhasne…takze tam neni, co resit.
Je to i naopak, kdyt je zajem zeny vlaznej, u me pak nula
@Luxusnixicht Náhodou, to dokáže vydržet dlouho, když se sejdou ty správné typy
Ideálně když si ten první neumí vážit sam sebe
jeden se snaží a snaží a cpe to do chřtánu tomu druhému, dává mu ještě víc toho, co už tak nechce
A druhýho to sice nebere, ale masíruje mu to mimořádným způsobem ego, tak vlažně zůstává a pro druhého je to signál snažit se víc ![]()
Smutný vztah, ve kterem se člověk musí snažit!
Běžně se dočtete, že se o vztah musí pečovat. Pro někoho běžna věc, od obejmutí po…
..utření nádobí.
Někdo se musí malinko hecnout.
No a někdo je holt otřebuje někdy víc, nebo se z něj i může stát černá díra.
To se pak blbě léčí. ![]()
@Venetia píše: Více
Třeba když má někaký problém, smutek, je nemocný, někdo mu umřel, nebo holt dostal tý lásky v minulosti míň, neumí se otevřít, bojí se dát jí taky…
![]()
@M_Vladim píše: Více
Jo, pečovat, ne se snažit pečovat. Člověk nemocnej se musí snažit se uzdravit. Sportovec, který chce mít lepší výsledek se musí snazit(lépe, jinak, vice) trénovat atd. Nic z toho není mezilidský vztah(samozřejmě, že je, ale v jiném slova smyslu
). Buď to ve vztahu je nebo ne. A myslím, že vztah, ve kterém se člověk musí snažit o prizen toho druheho, je smutnej
Zvlast pokud jeden musí „šachovat“ a kalkulovat o přízeň toho druheho, brrr.
„Už mě nechce tak často…“
„Tak jí pomozte. Jděte třeba na nákup, umyjte nádobí…“
Tak to ne, žadný šachy, brrr!
![]()
Tak jsme byli s KBV na houbách.
Prej rostou…houbeles jsme našli!
Zato mě teď senzačně bolí haxny a ona nastydla.
![]()
Skoda, ze to pises anonymne… protoze to tak je. Nic-moc chlap, kteremu zajem zeny masiruje ego a ptaka, se drzi, dokud ta zena nepozbira zvysky sebeucty, pokud je ovsem dokaze jeste najit. Tam ani neni dulezity ten samotny chlap/ zena, dulezite je to, ze jim to dava, co oni potrebuji a pokud se najde nekdo jiny, kdo nasedne na podobne schema, budou se drzet dalsiho.
@Luxusnixicht Tak když je ten zájem vlažnej, tak můj zájem je v tom případě nula
Na co takový chlap, když jinej mě na rukou nosí…