Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24682
19.9.26 13:11
@Venetia píše: Více

Ja taky nemluvím o milencích, kde mám informace jen od nej. Spolužáci, kamarádi, které znám léta, nakonec se i s megerou rozvedli, ale trvalo to léta, děti měly psychické problémy, protože si to megera kompenzovala i na nich. A ano, i pár chlapů odešlo ode me k hysterce, pak se chtěli vracet. Ale už se ten vztah narušil, takže se návrat nekonal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40213
19.9.26 14:00
@jege píše: Více

No, člověče…Ty asi šplháš rychlejc než roční medvěd. :think: :mrgreen:
Tohle už jsem jednou vysvětlil a opakovat to nemíním a už vůbec ne na sklo. 8) :P
P. S. Ne je fajn.

Příspěvek upraven 20.09.26 v 00:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40213
19.9.26 14:04
@Venetia píše: Více

Ale, jednak to byla odpověď na konkretní post :mavam: a pak - přesně tohle čtu dost často a i v odpovědích v různých webových poradnách. 8) :roll:

Příspěvek upraven 19.09.26 v 14:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
19.9.26 14:06
@stock píše: Více

To je krásný, jak dokážeš své oblíbence obhajovat a jejich působení tady bagatelizuješ :D
Najednou to přece „nebylo vopravdicke“ :D začnu to taky tak používat

• Citovat
  • Upravit
823
19.9.26 15:04
@Virgin_Mojito píše: Více

Ehm rhm ehm…chtěla bych podotknout, že to neplatí vždy. I přestože reálně vím jaká byla manželova ex, v době milencování ji přede mnou nikdy nepomluvil a dokonce ani žádnou ze svých předchozích milenek. :P
I proto jsem si ho vážila víc a víc.
Ono ostatně, pokud by je pomlouvala shazoval, byl by to jen odraz jeho výběru, ne? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
19.9.26 15:06
@Velryba černá píše: Více

Jj asi tak nějak… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
19.9.26 15:07
@Adull píše: Více

Přesně to jsem napsala, ale dočítám. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109624
19.9.26 15:40
@Arturie píše: Více

Já taky nepíšu o milencich

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25102
19.9.26 15:55

Smarjanko, zrovna o Tobe jsem si myslela, že umíš číst a nekroutis moje příspěvky tak, aby se hodily k nesmyslnemu útoku, kterých já si tu užila, a ještě určitě uziju, spoustu :lol:. Moje odpověď „nebylo vopravdicky“ navazuje na Tebou mně polozenou otázku, jestli " vážně věřím, že Klopka tady psala pravdu"? „Ne, ale neber mi iluze. Každopádně…cistokrevnej mobbing“. A jak říkám, skutečně tomu tady neprikladam nějakou váhu, ale i já se někdy kardinalne spletu v diskutujicich, což se mi zrovna podařilo.. Nevím, z čeho usuzujes, že tu mám oblibence, či neoblibence. Tak FYI, nemám. A za tím, že se na Klopindu strhla smršť mobbingu, i v téhle diskuzi, si stojim, a to skutečně nebagatelizuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Virgin_Mojito
19.9.26 16:03
@stock píše: Více

Klopka tady zcela úmyslně mnohokrát šířila nesmysly, osočovala lidi a rozdmychavala hádky zcela účelově. Místy používala vysloveně pomluvy. A to zcela záměrně.
Já jsem si na ni časem vypěstovala imunitu, vyplatilo se mi ji kompletně ignorovat. Ale to neznamená, že jsem její záměry neviděla. Ty vzorce byly stále stejné. A tomu mobbingu se já osobně nedivím, protože evidentně lezla tady na nervy více lidem.

• Citovat
  • Upravit
Virgin_Mojito
19.9.26 16:07

Třeba jsem si všimla, že mi kolikrát napsala nějakou ošklivou rádoby provokovativní hlášku a pokud jsem na ni nereagovala, do 15 minut byla na mém profilu, kde kontrolovala, zda jsem online, tudíž zda jsem to četla. Dělo se to docela pravidelně.
Není to žádná oběť mobbingu.

• Citovat
  • Upravit
40812
19.9.26 16:27
@M_Vladim píše: Více

Tak co jste pak v tom lese dělali, když všichni teď z lesa nosí kila až desítky kil hřibů a vy nic? 8o :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40812
19.9.26 16:37
@Centropen píše: Více

Ne, někdy se člověk změní v průběhu let, a to, co bylo na začátku příjemnou roztomilostí, se postupně změní na neakceptovatelné chování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40812
19.9.26 16:40

Njn, cítila jsi, že hraješ 2. housle, co? A tys chtěla hrát 1. Tak už můžeš, konkurence je pryč a můžeš se realizovat namísto ní. Jenom jak tu kopeš do chlapů, to snad ani Klopka nedělala. ;) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24682
19.9.26 16:47
@jege píše: Více

Tohle jsem přesně chtěla napsat. Například můj ex se mým otěhotněním a svatbou změnil jak mávnutím kouzelného proutku. Uz mu bylo zatěžko donést mi přenosný šicí stroj do auta, když jsem si 6 neděl před porodem chtěla ušit rychlozavinovacku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová