Milenky sem nová diskuze

• Fotoalbum (575)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
9.7.24 00:48
@Fialka43 píše: Více

Do učitele jsem taky byla zamilovaná :D Která holka ne :mrgreen: Je to taková přirozená autorita, je vzdělanej a často charismatický…a když je navíc i pěknej, je to hned…nebrala bych to tragicky a rozhodně se o nic nepokoušela… až se objeví někdo, kdo bude v tvých reálných možnostech a s kým ti bude dobře, tak na učitele rychle zapomeneš ;) Tyhle platonické lásky bývají v mládí časté.

• Citovat
  • Upravit
80
9.7.24 01:13

@Lorre Nejsem až tak mladá, je mi 23, a on není až tak starý, je mu 30. Ty představy neživím :oops:. Vidím jak se vždycky usmívá, je neobyčejně milý, a taky právě působí dost rozumně. Prostě nemůžu když ho vidím a slyším. A nedokážu na nic jiného myslet jenom na něho, když ho nevidím a neslyším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.7.24 01:18

@Sonarka Právě, u mně nikdy nebyla platonicka láska k učitelovi, až teď. A taky mě nikdy moc kluci nebo chlapi nebrali, Občas jsem si o někom řekla, že by ušel. A to si říkám pořád:nech to být, ono to přejde, bude někdo lepší, :zed:, ale frustrovaná jsem čím dál víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.7.24 02:37

@Lorre :D No jsem už starší, jak mi byly 4, tak jsem si vždycky říkala, jak budu moc dospělá až mi bude 18 a teď už mi je dokonce 23 :D. Měla jsem kluka. Ale akorát jsem to cítila tak, že ujde, a sex s ním pak raky akorát ušel. Nakonec necítil že bych k němu oplývala city, tak jsme se rozešli. A proč jsem s ním vůbec začala chodit? Protože se mohl přetrhnout jak mi nadbíhal, a snažil se abych s ním začala chodit. A protože ušel tak jsem s ním chodit začala, doufala jsem, že jednou k němu tou láskou zahořím, když už se našel někdo kdo se tak snažil. To se ale nestalo, byl fajn, ale bylo vidět jak se do toho všeho snaží jen tlačit. Když jsem s ním byla půl roku, zjistila jsem že není až tak sympatický jak se snažil tvářit z počátku. Sice byl po půl roce pořád fajn, ale začalo mu všechno lézt na nervy, dokonce mi začal plánovat čas, co kdy kde budeme dělat, jakože beze mně, a když jsem řekla, že nebudu mít v tu danou chvíli čas, nebo chci jít jinam, tak se začal se mnou hádat. Jinak se fakt snažil, ale po půl roce bylo vidět že mu vlastně ani nezáleží co chci já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.7.24 02:40

@Lorre Jinak na střední v 17 jsem se zamilovala taky do jednoho moc sympatického kluka, ale nikdy jsem neměla střeva na to mu to říct. (Musím upravit, že jsem se nikdy do nikoho nezamilovala, protože to je lež :D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80
9.7.24 02:43
@Lorre píše: Více

Ale celkem fajn povzbuzení :palec:. Toho si cením. No já si pořád říkám: ale kdo ví co o něm nevím, a kdo ví jaký je ve skutečnosti. Ale moc to nepomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105837
9.7.24 04:42
@Venusezmarsu píše: Více

Jj, ja mam samy takovy nabidky na ferovku😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.7.24 04:55
@Venetia píše: Více

Tak proč by to někdo tutlal, když si chce jen vrznout… navíc pak milenka nemůže očekávat víc…na seznamce je to asi běžné. Tam je to jak na běžícím pásu, nechceš, tak další prosím :lol:

• Citovat
  • Upravit
105837
9.7.24 06:00
@Sonarka píše: Více

Jj, nic pro mne.. Ja musim mit trochu te omacky, pak se rozhodnu sama

Kdyby byli aspoň nejak neodolatelni, ale to jsou většinou takové hruzy, jeste ruzne uchylni.. ze dost pochybuji o velkem zajmu a je mi lito tech manzelek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.7.24 06:49
@Venetia píše: Více

No taky nechápu, koho mohou oslovit :) Ale co čtu tady, tak asi se najdou i takové, kterým stačí jen ta domluva o sexu… :think: Já bych ani ze seznamky, chlapa na sex nechtěla…ti co jsou k světu, to asi dost střídají a ti, co ne, jsou tam zase x let a to už je zase zoufalé. Ani v jednom případě, není oč stát.

• Citovat
  • Upravit
105837
9.7.24 06:54

Ja chapu, ze jsou zeny co jim staci jen sex… Ale musi mit ten chlap aspon nejake kvality.. Fyzicke, vyjadrovaci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.7.24 08:37

No, někteří co jsou k světu třeba závodně sportuje a mají malé děti, tak toho zas tolik nestihnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13923
9.7.24 08:48

Asi nic. :,(

Snad se jen modlit, aby ty vidle v ruce byly použity humánním způsobem :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23830
9.7.24 10:17

Myslim, ze Fialka je zamilovana a kdyby si ji vsim, bude ji tak nejak jeho zena jedno. Proto si myslim, ze zamilovane milenky jsou nebezpecnejsi nez takove ty profi, co maj zenace jen pro zabavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.7.24 10:54

Taky už jste zažili chlapa, co říkal, že jde jen o hezké chvilky a na svém životě nic měnit nebude… A když pak zjistil, že jste s tím v pohodě, on není ten jediný milovaný a obdivovany a upenlive necejate, až se mu zase zvedne, že mu to začalo vadit? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová