Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sonarka
9.7.24 18:57
@tess50 píše: Více

Presne, podle me vztahy celkove nejsou moc o duvere, natoz pak ty milenecke…verit se da do urcite miry, ale ne az za hrob… Ja sama byla neverna a to jsem pomerne staly a nepreletavy typ. Takze tohle se muze stat kazdemu. I ja tvrdila, ze mne ne.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.7.24 19:08
@Lorre píše: Více

Hele ale tohle je logicke, blizsi kosile, nez kabat… :nevim: Ja bych taky neriskovala rodinu kvuli nejistemu milenci, i kdyz bych ho milovala. Ty to vidis hodne cernobile. Ja verim, ze by si vzpomneli…muj ex milenec ostatne vzpomina uz 7 let :lol: A to se taky pri lamani chleba rozhodl pro jinou… 8) To neznamena, ze clovek vymaze pamet a zapomene na vsechno ostatni…ne pro kazdeho jsou vztahy jen bud a nebo, cerna, nebo bila… :nevim: Ty mas ostatne taky hromadu pozadavku, ale nenabizis nic moc… :nevim: Takze nevim, proc tu ostatni muze tak kritizujes… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.7.24 19:23

A ty jich mas kolik? Kdyz si teda myslis, ze je tak snadne, nejakou schopnou klofnout :D :think: A hlavne si ji udrzet…navic on ma v zadech manzelku a fakt neni zadnej donchuan, ke mne taky prisel, jak slepej k houslim a dodnes asi nevi, jak se mu to povedlo :mrgreen: :jazyk: Myslim, ze tu legendu o muzich, co maji x milenek, si vymyslel beztak nejakej muz, pro ktereho to byl vlhky sen :mrgreen: Ja teda nikoho takoveho neznam.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
9.7.24 19:34

Jo, to mas pravdu :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3506
9.7.24 19:34

Jsou tady i nějaké gigola nebo milenci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.7.24 19:56

Tak ze lze clovek v jedne veci, neznamena, ze lze ve vsem :nevim: A v tom, v cem lze, ho chapu, jak jsem uz psala, nema moc na vyber…proste se mu to zkomplikovalo…myslim, ze nepocital, ze si me necha. To se stava. Rict mi to, by ostatne neneslo zadne vyhody…ani pro jednoho z nas :nevim: Ted alespon musi psat a snazit se v tomhle, kdyz uz nic…kdyby tu jeho priznal a ja to prijala a pokracovala v tom, tak by se na ni pak mohl vymlouvat a ja nevim, zda by me to bavilo poslouchat…ze nemuze psat kvuli ni, nebo ze ona tohle a tamto :nevim: To asi uplne nepotrebuju.

• Citovat
  • Upravit
3506
9.7.24 19:59
@Sonarka píše: Více

Tak to se pleteš, kdo lže, ten krade a do pekla se hrabe :cert:, to tě neucili ve školce? :cert:

Takže lhář = zloděj. :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.7.24 20:09

No tak vidis no :nevim: :jazyk: :mrgreen: Proste uvazuje realne a nechce riskovat…je to ten stejny duvod, proc lze doma manzelce…navic to priznani o nevere, se tu casto pranyruje :nevim: Ze si to ten chlap mel nechat pro sebe a netrapit tim dotycnou, at si to poresi sam…ale ten muj, je samozrejme pacholek nejvetsi, ze mi to nerekne :jazyk: :*Taky me tim prece nemusi zatezovat, ja nevim, co bych z toho mela :think:

• Citovat
  • Upravit
9757
9.7.24 21:46

Tak zase u manželství, které trvá 20 let a více a ten chlap se chová jako ten tvůj, tak bych i věřila, že ten sex tam není a nebo fakt výjimečně. Holt nechtějí řešit majetek, firmu a naopak chtějí držet dekorum kvůli dětem a vnoučatům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
9.7.24 21:50

Tohle na mě působí, že jsi opravdu velmi zraněná a nevěříš vztahům, tak si necháváš všechno líbit. Připomíná mi to kamarádku, její manžel fakt de.il, s ničím jí nepomůže, penize nevydělá, ale jak ona říká - nepije a nebije jí, nezahýbá, nenadáva, takže výhra, protože přece co bys chtěla po chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.7.24 22:09
@Maria37 píše: Více

To vubec ne, zranena nejsem, jak jsem psala, milenec prisel i dost necekane, nehledan…a vse libit si nenecham, ja mu umim rict svy :nevim: Jen se proste vzdycky zamiluju uplne naplno a navic jednou za x let…to je cele. Takze tomu nechavam volny prubeh, neb dramaticke zasahy, se mi nikdy neosvedcily…navic s nim, jsem si sedla, jako s nikym. Jen je proste daleko…to drama z toho delate jen vy tady porad :nevim: Ja jsem s tim v pohode, jen vam odpovidam 8)

• Citovat
  • Upravit
9757
9.7.24 22:17

To víceméně souhlasím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9757
9.7.24 22:20

Za mě to drama rozhodně není naopak. Spíš tě lituji, myslím si, že máš na víc. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
9.7.24 22:24

K tématu nemám co dodat. :D A úplně si lebedím, že se mě to už netýká. Ani z jedné, ani z druhé strany. Je to neuvěřitelně klidnější.
Ale Tobě naprosto rozumím v tom vnímání reality. Chápu Tě na 100 %. Uvažuješ racionálně, což je velká výhoda.
Moc Ti přeji fajn život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
9.7.24 22:35
@Maria37 píše: Více

Tak kdybych chtela neco „vic“, tak si to urcite zaridim :nevim: Ale myslim, ze v te lasce a vztazich, nelze nic lamat pres koleno…a randila jsem s vicero muzi…i jsem tomu davala sance dele a vidala se s nima vicekrat…bohuzel u me nic, nula chtice, touhy, lasky… :D To mam jen u nej…takze nevim, zda je vic, byt s nekym, koho nemiluju, i kdyby mi treba mohl dat vic…podle me ne :nevim: ;) Stejne bych myslela na nej.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová