Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lorre píše: Více
Hele ale tohle je logicke, blizsi kosile, nez kabat…
Ja bych taky neriskovala rodinu kvuli nejistemu milenci, i kdyz bych ho milovala. Ty to vidis hodne cernobile. Ja verim, ze by si vzpomneli…muj ex milenec ostatne vzpomina uz 7 let
A to se taky pri lamani chleba rozhodl pro jinou…
To neznamena, ze clovek vymaze pamet a zapomene na vsechno ostatni…ne pro kazdeho jsou vztahy jen bud a nebo, cerna, nebo bila…
Ty mas ostatne taky hromadu pozadavku, ale nenabizis nic moc…
Takze nevim, proc tu ostatni muze tak kritizujes… ![]()
A ty jich mas kolik? Kdyz si teda myslis, ze je tak snadne, nejakou schopnou klofnout
A hlavne si ji udrzet…navic on ma v zadech manzelku a fakt neni zadnej donchuan, ke mne taky prisel, jak slepej k houslim a dodnes asi nevi, jak se mu to povedlo
Myslim, ze tu legendu o muzich, co maji x milenek, si vymyslel beztak nejakej muz, pro ktereho to byl vlhky sen
Ja teda nikoho takoveho neznam.
Tak ze lze clovek v jedne veci, neznamena, ze lze ve vsem
A v tom, v cem lze, ho chapu, jak jsem uz psala, nema moc na vyber…proste se mu to zkomplikovalo…myslim, ze nepocital, ze si me necha. To se stava. Rict mi to, by ostatne neneslo zadne vyhody…ani pro jednoho z nas
Ted alespon musi psat a snazit se v tomhle, kdyz uz nic…kdyby tu jeho priznal a ja to prijala a pokracovala v tom, tak by se na ni pak mohl vymlouvat a ja nevim, zda by me to bavilo poslouchat…ze nemuze psat kvuli ni, nebo ze ona tohle a tamto
To asi uplne nepotrebuju.
@Sonarka píše: Více
Tak to se pleteš, kdo lže, ten krade a do pekla se hrabe
, to tě neucili ve školce? ![]()
Takže lhář = zloděj.
![]()
No tak vidis no
Proste uvazuje realne a nechce riskovat…je to ten stejny duvod, proc lze doma manzelce…navic to priznani o nevere, se tu casto pranyruje
Ze si to ten chlap mel nechat pro sebe a netrapit tim dotycnou, at si to poresi sam…ale ten muj, je samozrejme pacholek nejvetsi, ze mi to nerekne
Taky me tim prece nemusi zatezovat, ja nevim, co bych z toho mela ![]()
@tess50 píše: Více
Tak zase u manželství, které trvá 20 let a více a ten chlap se chová jako ten tvůj, tak bych i věřila, že ten sex tam není a nebo fakt výjimečně. Holt nechtějí řešit majetek, firmu a naopak chtějí držet dekorum kvůli dětem a vnoučatům.
Tohle na mě působí, že jsi opravdu velmi zraněná a nevěříš vztahům, tak si necháváš všechno líbit. Připomíná mi to kamarádku, její manžel fakt de.il, s ničím jí nepomůže, penize nevydělá, ale jak ona říká - nepije a nebije jí, nezahýbá, nenadáva, takže výhra, protože přece co bys chtěla po chlapovi.
@Maria37 píše: Více
To vubec ne, zranena nejsem, jak jsem psala, milenec prisel i dost necekane, nehledan…a vse libit si nenecham, ja mu umim rict svy
Jen se proste vzdycky zamiluju uplne naplno a navic jednou za x let…to je cele. Takze tomu nechavam volny prubeh, neb dramaticke zasahy, se mi nikdy neosvedcily…navic s nim, jsem si sedla, jako s nikym. Jen je proste daleko…to drama z toho delate jen vy tady porad
Ja jsem s tim v pohode, jen vam odpovidam ![]()
Za mě to drama rozhodně není naopak. Spíš tě lituji, myslím si, že máš na víc. ![]()
K tématu nemám co dodat.
A úplně si lebedím, že se mě to už netýká. Ani z jedné, ani z druhé strany. Je to neuvěřitelně klidnější.
Ale Tobě naprosto rozumím v tom vnímání reality. Chápu Tě na 100 %. Uvažuješ racionálně, což je velká výhoda.
Moc Ti přeji fajn život.
@Maria37 píše: Více
Tak kdybych chtela neco „vic“, tak si to urcite zaridim
Ale myslim, ze v te lasce a vztazich, nelze nic lamat pres koleno…a randila jsem s vicero muzi…i jsem tomu davala sance dele a vidala se s nima vicekrat…bohuzel u me nic, nula chtice, touhy, lasky…
To mam jen u nej…takze nevim, zda je vic, byt s nekym, koho nemiluju, i kdyby mi treba mohl dat vic…podle me ne
Stejne bych myslela na nej.
Presne, podle me vztahy celkove nejsou moc o duvere, natoz pak ty milenecke…verit se da do urcite miry, ale ne az za hrob… Ja sama byla neverna a to jsem pomerne staly a nepreletavy typ. Takze tohle se muze stat kazdemu. I ja tvrdila, ze mne ne.