Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zmrzlink píše: Více
Nebo prave naopak?
Casto pak prijdou problemy, reseni ex, rodin, deti a je po lasce
@Sonarka Přesně tak, a jsou opravdu pohodlný a už i v těch letech co většina naši milenci mají, žádný mladý ucha…. A nechtějí nic řešit, žádné problémy nemít…
Mám to hodně podobně jako Sonarka, máme s milencem stejný jazyk lásky… mazlení a ujištění, že váš ten druhý miluje, což mi poslední měsíce dává a já jsem takhle spokojená. Vím, asi mi utíkají nejlepší roky, je mi něco málo přeš 30, šance na další rodinu, ale já už nechci…. co mi raději? Chlapa s kterým jsem byla 9 let a bez špetky chemie, neustále hádky a to je rodina? Takže si také říkám, ono se to nějak vyvrbí a třeba ještě někoho potkám pro život, troufám si říci, že šereda nejsem, ale stačí mi málo… Tady se mi podlamují kolena a cítím se v tom šťastná, nikdy jsem nikoho tak nemilovala jako jeho!!!
@Anonymní píše: Více
Tak urcite se ti ozve…
My si z dovolene piseme normalne, rano, vecer, vetsinou…oni to maji takove divoke, jezdi vetsinou k mori, jeste s jednou rodinou - prateli, co maji taky deti, takze jich je jak psu…
Nemci no
To by me osobne nebralo, ani by mi to neprislo jako dovolena, ja potrebuju klid a ticho
A tak je vzdycky vice zaneprazdneny a vetsinou malokdy strizlivy…
No ale budiz, je to jednou za rok…nikam pak v prubehu roku nejezdi. Ale byt jeho manzelka, tak v tom traveni dovolene, se opravdu neshodneme. To by jezdil sam ![]()
Jste spolu kratce. Treba odejde. Ja s tim mym ztaroskotala po 3 letech…
, jeste kdyby aspon nezacal s tim odchodem a ja videla, ze se k tomu vazne absoluten nechysta.. jo, ale me je teda temer o 20 vic… Jak velky ma ten tvuj deti? Jestli jsi to tady uz psala, tak promin, jsem dneska total mimo
@Sonarka píše: Více
Ja myslim ze se vazne tejden neozve, ja ho asi hodne ranila… on taky z dovoleny psaval. Ja sem dneska proste mimo, rano koukam a do telefon a tohle no, vedela jsem ze je nastvanej, ale tohle jsem necekala
Určitě nechce konec, řekl by to dle mého rovnou a ne jen týden, však týden nic není… dle mého tě chce spíše vytrestat, aby se ty scény neopakovali.
Já to tady nechci psát promiň
Jen všeobecně základní škola….
Holky, jsem v ha… i tim, ze mi spolu podnikali spoustu veci, takze ja ted nemuzu vytahnout paty z baraku, abych ho uplne vsude nevidela. Ja to mela proste jako vztah, i on o me mluvil jako o pritelkyni. Ted si muzu leda tak zalezt do postele a pretahnout perinu pres hlavu, a i tam ho uvidim ![]()
@Sonarka píše: Více
To bych se s nim shodla ja… To jsem si vzdycky prala jezdit s vice rodinama… Nebylo by to takova nuda.. Bohuzel se to povedlo jednou
No on prave, jak jsem uz psala, se se mnou rozesel, ale na moje nalehani, ze to ukoncit nechci, teda napsal ze navrhuje tyden pauzu… ale ono se to tahne, ja jsem sem uz psala, pauzu navrhl uz v zime, ale vzal to nakonec hned zpatky, ze by to stejne nevydrzel. Od ty doby jsem se drzela, a ted zas ta moje hystericka scena… a poradna…
On proste rusi a vi, ze mi to hodne vadi, a ja, ale hlavne kvuli tomu ruseni, obsas vystrihnu paradni scenu, a vim, ze mu to vadi.. kdybychom byli v normalnim vztahu verim, ze nam to spolu pasuje a nerekneme si krivyho slova, ale nejsme, a nebudeme nikdy ![]()
@Lorre píše: Více
jo, muzu si cist knizku, nebo cumet do mobilu, jinak viecmene vse jsem delala i s nim. Na knizku se nebudu soustredit, do mobilu cucim od rana… jeste jit se psem, ale i to jsem delala s nim casto, takze opet uvidi jeho.
Ale mas pravdu, dneska se v tom topim neskutecne a zbytecne, ale ja sem uz takova, neumim to jinak
On to taky určitě bral jako vztah, jen cuknul, je ty scény jenom odradí, jen nechápu, že se nám divý
Já je jela ze začátku každé setkání, ale držel se…. Vydrž po tom týdnu, ještě není nic uzavřené… a vy jste se viděli částo v týdnu že?
Ja prave ty sceny zacla az asi pred rokem, vicemene2 roky nerusil, jen vyjimecne, a vidali jsme se 3×v tydnu a z toho jednou pres noc. Tak jsem to nechavala plynout, byla max zamilovna a stastna. A asi pred rokem zacal vecne ty odpoledni schuzky jednou tydne rusit, no a me to proste zacalo cim dal tim vic vadit, a po nejakym tom alkoholu sem ztropila scenu, navic jeste kdyz na jare prisel sam od sebe s tim, ze uz toho ma doma akorat tak dost a odjede… ale… ![]()
@Venetia píše: Více
Ja byla jednou s kamaradkou a s jejima a myma detma na chate na vikend a nikdy vic…jako my samy dobry, ale ty male deti, to je peklo…navic jak jsou pohromade, to vubec neni odpocinek…partu dospelych jeste dejme tomu, ale jeste do toho deti…tak to max ty moje
Cizi nedavam ![]()
Jo presne, vzdycky se to nejak vyvrbi…a kdo rika, ze nas jen blokuji pro nekoho lepsiho, tak jak psala Ven, jak si mohou byt jisti, ze ten nekdo lepsi prijde…?
Nebo, ze se jeste vubec nekdy takhle zamiluju…? Nemit deti a chtit vazny vztah, beru to jinak, ale takhle mi o nic moc nejde…max ztratim cas, ale kdyz toho cloveka milujes, tak si zase nemyslim, ze je to ztrata casu
A jasne, ze bych mohla mit vic, ale bylo by to opravdu vic, kdybych k dotycnemu treba nic extra necitila..?
Nebo ne tak intenzivne, jako ted? To mi prijde lepsi, mit to takhle. Ja nejsem typ, co se zamiluje kazdy tyden. A vzdy nechavam vsemu volny prubeh..a vzdy to, co nebylo to prave, z meho zivota nakonec odeslo samo…takze uvidime ![]()