Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
Ale tady byla myšlena Anonymní, ty jsi se Sen v pohodě, ale ona to vůbec nedává a jede proti sobe
@ambruše píše: Více
To je pravda. Už pominula ta zamilovanost a obtěžuje ho to tak často. Navíc na něj tlačí. Myslel si, že čím méně se budou vidět, tak to vyšumí do ztracena a že pochopí, že už o ní nemá zájem. Vidí, že dělá scény a že se jí jen tak nezbaví a že musí udělat radikální střih.
@Sonarka píše: Více
To, co píšeš, je sice logický, ale já mám dost jiný zkušenosti. Jeden ex přítel se se mnou chtěl rozejít, už měl za mě i náhradu, jak jsem později zjistila, ale stejně mi volal, chtěl se scházet na kafe…Proč to dělal? Asi zvyk nebo zadní vrátka, možná chtěl mít nějakou čekanku v záloze. Věci si ode mě taky neodstěhoval. Nakonec jsem mu je musela vypakovat já, odstěhovat se a změnit si číslo. Jinak by mi nedal pokoj.
@Lorre píše: Více
Sorry to jsem smazat nechtěla, ale už ani nevím co to bylo
@My Melody píše: Více
Ale to tak prece vzdy byt nemusi..nekdy se proste do sebe ti dva zakoukaji, aniz by to planovali…ono i kdyz ma zenska houf napadniku, neni vzdy zaruceno, ze si vybere zrovna toho, ktery by se jevil jako idealni a na rukou by ji nosil…casto se zamiluje prave do toho druheho
A takovi ti tragedi, o kterych pises, jsou na seznamkach vetsinou dlouhodobe a moc o ne zajem neni…ani z rad zoufalych zen
Hlavne zenska ma seznamce vzdy na vyber, tak proc by si vybirala nejakeho zoufalce. Vybere si ho, ze se ji libi…
Neznam zenu, ktera by dobrovolne mela za milence muze, co ji nepritahuje
Proc by to nekdo delal.
@My Melody píše: Více
Takže starnouci= nekvalitní?
No to pak ale čeká všechny. Podle mne si v určité chvíli člověk uvědomí, že mládí není nekonečné. A pokud chce člověk zažít ještě nějakou tu jiskru a vášeň, tak proč se nedomluvit s někým, kdo je na tam stejně?
Další variantou je zaklapnout za sebou definitivně dveře kláštera a nebo suchou dohodou dospět se stálým partnerem k tomu, že budem souložit, protoze je středa a pak si vitezoslavně odfajfkovat, že máme splněno. A to mi teda prozraď, v čem je to lepší. ![]()
@ambruše píše: Více
No je pravda, ze muzi delaji nekdy dost nepochopitelne veci
Tenkrat, kdyz mel muj exmilenec uz jinou, tak se se mnou taky nerozesel hned…jeste to pul roku tahnul s obema
Ale vnimala jsem, ze se neco deje…ozyval se mene a mene, byl chladny a odtazity a prestal me libat…ale sex jsme meli
Priznal se, az kdyz jsem na nej uderila, co se jako deje…teda nepriznal
Ale ukoncil to se mnou, tu druhou nepriznal nikdy
I kdyz uz meli davno spolecne fotky na fb
![]()
Ten muj, nebo mozna bohuzel uz ne muj, je krasnej chlap, na svuj vek rozhodne nevypada, ma jen par sedin, a je proste moc pritazlivej. Pokud si bude chtit najit jinou, ma ji lusknutim prstu, je i komunikativni a vtipnej :nevim
@Cizinka 999 píše: Více
Asi. Nebo instinkt velící zakládat harém ![]()
Jj, meho by si taky nevybrala kazda ( zaplatpanbuh
)…a myslim si, ze je to tak v poradku…nikdo se nelibi vsem a kazde zbozi ma sveho kupce a kazdy mame nekoho, kdo je pro nas vyjimecny, i kdyz ostatni mohou kroutit hlavou…
Tak to holt je, ja bych si taky nevybrala za manzela, muze mych kamaradek a ony jsou stastne a spokojene
Je to o te chemii a nejen o ni, samozrejme…musi tam byt i porozumeni, byt na stejne vlne…a jestli je ten muj zoufalec, tak pro me strasne pritazlivej zoufalec
![]()
Samozřejmě se životem jde líp když máš vedle parťáka, ale když ho nemáš, ale máš dost dobrých přátelů, tak můžeš žít krásný život. Je to jen na tobě. Ty ale pořád se sama teyznis a změnit se nechceš. Pořád máš dostatecne důvody, proč to nejde zmenit. Vše se dá změnit, když na tom zamakas