Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
Nemyslím si, že to každému jde tak lehce tak časté lhaní. Pokud nemá svou firmu nebo volnou pracovní dobu, dobre postaveni bez sefa. Prostě to není možné u všech zaměstnání. ČÍM více člověk lže tím se více do toho zaplete.
Mně to stačilo pár týdnů a neměla jsem koule na to lhát, a nebavilo mne to.
tech nekvalitnich starnoucich zoufalcu je hodne na obou stranách..rozdil je pouze v tom, ze nekteri ještě mají šanci na něco hezkého vzájemně a nekteri jsou bez šanci
@Cizinka 999 píše: Více
Souhlas…zalezi na druhu prace, zda se na to lze vymlouvat a rovnez na celkove povaze vztahu…jak ti dva k sobe maji blizko…ono, kdyz ten chlap je domaci typ, co se nikam mimo praci nehne a pak najednou neni skoro doma, je to krajne podezrele
A to lhani tez souhlas…je to vycerpavajici a jsem rada, ze uz lhat nemusim.
@Cizinka 999 píše: Více
Tak někdo má flexibilní pracovní dobu, někdo směny, někdo 2× týdne trénink. Málokdo dělá 7:30 až 16 a pak gajdy domu. Takže když jde člověk na zalet, tak ani nemusí nic vysvětlovat..
@Coco 74
Jak ses ptala, jestli jsem od te doby na chlapy tvrdší. Neco ma tom mozna bude. Uz jsem od te doby nikoho tak nemilovala. Pro me jsou podstatny činy, na nejaky hezky řeči neslyším. A jsem uz dost pohodlna, vypocitavejsi. Sex uz me moc nebere. A nejsem parovy typ. V podstate uz toho chlapa k zivotu nepotrebuju a dost me ten jejich zajem obtezuje. Jako zaflirtovat jo, ale treba pozvani na kafe od noveho chlapa uz je pro me ztrata času. Vlastne se schazim momentalne jen se dvema.
@Arturie píše: Více
Zavidim ti tvuj pristup ![]()
Ja strasna noc, a nevim jak preziju den, ani vsechny ty nasledujici
![]()
Myslim jen na nej a co napsal. Sakra proc to nejde v ty hlave vypnout …
Bude to muset jit i bez nej
, ale porad jeste doufam ze si to behem toho tydne rozmysli a nerozejdeme se. Nedovedu si predstavit, ze bych ho uz nikdy nevidela… strasna predstava. ![]()
Me netesi ani to leto, a to se na nej celej rok tesim jak mala holka. Proste bych nejradsi zalezla do postele a spala apson tak rok..
@Coco 74 píše: Více
To přejde. Teď si hlavně sedni na ruce a ten týden mu aspoň nepiš.
@ambruše píše: Více
psat urcite nebudu, si musim stejne na to zvykonout, jestli bude ten konec, tak stejne zadny psani nebude uz pak nikdy ![]()
@Coco 74 píše: Více
Neboj, to dáš. Věnuj se synovi, je sice puberťák, ale taky tě potřebuje. Najdi si koníčka. Choď ven s lidma. ![]()
@ambruše píše: Více
ja porad jeste doufam…
![]()
Jo, se synem zejtra budeme grilovat. Takze se musim dat do kupy, at nekouka na ubrecenou matku. Ale dneska jsem zatim uz nebrecela, asi to slo vsechno ze me ven vcera…
@Coco 74 píše: VíceŘíkám, prvni mesic bude krutej. Mela jsem bolest jak diru v brise. Dostal me z toho muj veterinar, dal mi nejaka homeopatika. Pokud se k nemu chces vratit, jakoze samozrejme muzes, je to TVÉ rozhodnutí, ne jeho, tak budes muset zmenit svuj pristup. A diktovat si: dobre, budeme se vidat jen 2× tydne, ale to je minimum. Zadne ruseni kvuli prkotinam. Pokud budes muset z nutnych duvodu zrusit, ihned nabidnes nahradni terminy. “Jinak nemuzes pocitat s exkluzivitou. “
Jak jinak