Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Coco 74 píše: Více
Od něj chceš partnerský vztah. Už je to na jiné úrovni, to co po něm chceš. Měla by si hledat někoho jiného.
Kdyz te ctu, ukazuji mi to takove male skripky, ktere muzou siganlizovat, proc s tebou chlapi zametaji.
Neomlouvej se, nestahuj se z diskuze, muzes psat co chces, jak chces, kde chces a kolik chces, pokud nejsi OT, co je pravidlo diskuzi, nenech se moderovat, jak mas psat, potrebovala ses vybrecet, no tak co, kdyz ti to pomaha… od toho ty diskuze jsou, o problemu a pohledu na jeho reseni.
SEBEVEDOMI, ty jsi TY, jedina Coco na svete, jedinej original, bozi stvoreni, chces li to tak… co se ty mas co klopit pri nohou nejakeho zmr*da, ktery s tebou zameta a zebrat o iluzi lasky, kterou ti ten chlap hazi jak nejake odrobinky od stolu.
Nevim jakou cestou k tomu prijdes, ale jednou se budes smat tomu, ze ti na takovem chudakovi zalezelo… zatim to asi sama nedokazes, na tvem miste bych vyhledala pomoc, nejakeho psychologa, nebo nevim kto by ti s timhle mohl pomoct, protoze u tebe se to bude muset prokopat do zakladu, abys neskoncila opet takovou zavislosti na cloveku, ktery za to nestoji ani trochu.
@Sonarka píše: Více
Jenže to ona neumí není na to stvořená a jde proti sobě, a potom vybuchne, což je pochopitelne
Ano, ale on chce hodnou holčičku a žádnou změnu očividně neplánuje.
@Lorre píše: Více
U muzu to je hlavne frustrace z nedostatku sexu
Holky tam já to dnes taky ukončila a vybouchla ![]()
Já ho stále žádám jen o více času pro mě, s ženou ať si klidně zůstane, ale jednou týdně mi to nestačí, žádám 2× v týdnu, tak by mi nebylo takové smutno a vše bych zvládla…
Teď jsme se viděli po 3 týdnech na hodinu, chtěla jsme další termín a opět až za týden… já už to nevydržela, myslela jsem teď po tom létě, že navrhne dřívější termín…
No samozřejmě jak to respektuje a více času mi dát nemůže, že to chce takto…
Sám prý neví co chce, ale já asi pryč… zničí mě stále se o někoho prosit, prosit o lásku, čas… když vy by jste udělala pro toho druhého všechno na světě. Rve mi to srdce, když poslední týdny byly nádherný, samé krásné slova a tak jsem čekala, že se to posune i v intervalech vydání a ono nic, proto to byla taková rána, jsou to potom vše jen prázdný slova a činy nikde ![]()
Přesně mám dát vědět, jestli ten daný den má přijet nebo ne
Asi mě mrzí ta lhostejnost….
@Zmrzlink píše: Více
Tak to me mrzi
, psala jsi tak nadejplne ze je zpatky z dovoleny…
Tak jsme na tom stejne ted
![]()
A co on na ten tvuj vybuch?
[citace
Mas pravdu, sem jak utapla pipina. Pritom by to do me nerekl nikdo, kdo me nezna. Navenek pusobim sebevedomne, ale jinak jsem mala poslusna holcicka ![]()
@tess50 píše: Více
Vam zavidim ze se vidite tak casto a asi vecne neco nerusi.
@tess50 píše: Více
A ja nestihala ani varit, predelavam pokoj synovi uz 3.den, vcera jsem vyklizela a malovala, dnes jsem byla pro lino, pokladat budu az priste, jeste musim zase vse nastehovat zpet, koupit novou skrin, roztridit a vyhazet hracky…jsem hotova, sprchovala jsem se snad kazdou hodinu, jak ze me lilo
Ale milenec mi napsal, ze je na me pysny
Tak alespon, ze tak ![]()
@Lorre píše: Více
No pozor, ono už to tady bylo několikrát, teď to jen protentokrát vydržet ![]()
Rozum vše vi, ale srdce vyhraje
Holky a nechcete po těch mužích fakt moc? Jako vídat se několikrát týdně, to už je vztah a né milenectví. My s milencem jsme oba v dlouhodobém manželství, s malými dětmi a dělá nám celkem dost problém si najít skulinu pro sebe 1× za týden-14 dní. Neumím si představit vídat se 3× týdně s milencem a k tomu se věnovat povinnostem, práci, dětem, koníčkům a přátelům…jako taky bychom se oba chtěli vídat často, ale jsme realisti, a kdyby mi můj milenec začal dělat scény, že se chce vídat 3× týdně…tak si klepu na čelo, jestli nespadl z višně a jak to mám jako udělat…
@Anonymní píše: Více
Presne tak…souhlasim…jako ja jsem kolikrat rada, ze jsem rada a ze mam cas pro sebe…hodne muzu, se kterymi jsem randila, na me tlacilo, i kdyz jsem jim dopredu rikala, ze to vidim tak max na 1× tydne - spis 1× za 14 dni, ze fakt vic ne…vetsinou to nechapali a zkouseli to na me, ze by to preci slo urcite casteji
Ten natlak me nebavil
Takze pak sli
Proste mam casu, kolik mam…nemit deti, nebo je mit odrostle, je to asi taky jine, ale takhle jsou pro me porad na prvnim miste, pak mam taky praci a pak teprve muze prijit na radu nejakej milenec
Na jednu stranu jsem fakt rada za toho myho, ten po mne nic nechce
Netlaci na me…Presto mi pise denne a da se rict, ze jsme si blizci…ale to prece neznamena, mit ho porad za zadkem. Kazdy ma tu potrebu a cas jinde, i kdyz treba druheho miluje.