Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1120
13.7.24 07:01

Ano tlačím o více času a přesně na tomto vždy skončí, bohužel…. Ono možná kdyby to bylo nastavený od začátku, ale vždy mi tvrdil a do dnes tvrdí, že milenka nejsem a milenky nepotřebuje…. Jenže bohužel si nemohu pomoci, na to ho miluji až moc…

Ja spíše mám stále nějaké očekávání, opět jsem čekala když jsou prázdniny, děti pryč, tak se chvíli můžeme vidět častěji, asi jsem čekala nějaké pozváni na dovolenou, něco takového… pořád na něco jen čekám, a pak jsem zklamaná a jednání impulzivně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
13.7.24 07:12

To já nebudu lhát, od začátku to chci přebrodit ve vztah, stále doufám, živý mě naděje…

Plácám se v tom…. Otec cely život alkoholik, matka závislá 20 let na lécích. V rodině nikdy nebyla láska, naopak, samé výčitky, podceňování. Za život jsem měla dva vztahy, kde bylo mlácení, urážky, atd… Nikdy jsem nebyla pro nikoho dost dobrá a táhne se to semnou celý život. Pak mi přišel do života on, když jsem byla nejvíce zraněná z odchodu tatínka mého syna. Během měsíce, jsem byla ta nejúžasnější bytost, spřízněná duše, cítila jsem se konečně milovaná a nesouzená. Opravdu jsem to vše věřila, a je velice snadné tomu všemu uvěřit, po tom všem co si člověk zažije. Pak šli měsíce a já Byla zamilovaná více a více, začala jsem z toho pít. Půl roku jsem a nim byla každé setkání na šrot…. Měl být konec a já se konečně vzpamatovala a přestala, přišla další naděje, jelikož on byl šťastný a bylo to krásný. Měli jsme krásný víkend v zahraničí, jenže pak měl telefonát s manželkou a já vše slyšela, bouchlo mi srdce…. Tam konečně přišlo z jeho strany, že mě nechce ztratit, naprosto otočil. Já byla šťastná, říkala si teď je to to ono, cítila jsem to. Pak přišla dovolená a zase jak kdyby nic, vždy mi přijde jak kdyby na to vše hezké zapomněl. Tvrdí mi, že sám vůbec neví co chce :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
13.7.24 07:17
@Zmrzlink píše: Více

Tohle presne znam, taky jsem mela ocekavani a …. :nevim: Pak mile prekvapil, kdyz uz sem si rikala ze tentokrat se nebudu tesit,… a pak zase studena sprcha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
13.7.24 07:57
@Coco 74 píše: Více

Ten figl je v tom, ze k tomu mileneckemu vztahu musite pristupovat vic sportovne. Vic jako ti zaletni chlapi. Od zacatku se do toho tolik citove nepokladat. Brat to treba jako pujcovnu šlapadel. Mam oblibenou labuť, tak si vzdycky pujcim labuť. Ale kdyz neni labuť k mání, nepohrdnu autíčkem. Samozrejme to zlehcuju, to abych vas rozveselila. Fakt to nestoji a nepada na jednom chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.7.24 07:58

@Coco 74

Ano, máte milenecký vztah a ten má trochu jiná pravidla, než normální vztah. Chápu, že po třech letech mu chceš říct, že Ti chybí… na druhou stranu, on je ten, který chce zůstat doma a tohle na něj může působit, že to zavání problémem z Tvé strany.

I ta jeho reakce - nejsem si jistá, že budu citovat přesně - Jestli se takhle trápíš, tak to ukončíme, nechci aby ses trápila… klidně může v „překladu znamenat“. Chci s Tebou trávit hezké chvilky, ale na projevy Tvého trápení nejsem zvědavý…

Podle toho jak ho popisuješ, bych to bohužel i tak tipla. Prostě v momentě, kdy milenka začne dělat problémy a nepřináší mu to, co očekává… ukončí to a začne nové dobrodružství - začne lovit jinde.

Promiň, asi jsem drsná… mám pro Tebe pochopení, jsem ta s kterou milenec chodil vybírat pozemky a pak cukl. Ale fakt si myslím, že pro Tebe je lepší to, co nejdříve ukončit. Protože, i když to teď po týdnu dáte znovu dohromady, přijde euforie a úleva, ale za 14 dní budeš zase v pr.eli… A nakonec to dopadne tak, že to ukončí on. Sebrala bych hrdost a ukončila to… ať si alespoň trochu zvedneš sebevědomí, že jsi sebou nenechala mávat…

• Citovat
  • Upravit
23973
13.7.24 08:14
@Anonymní píše: Více

S tím souhlasím. Ma to jina pravidla. Muzes snist šlehačku z dortu, muzes oloupat marcipanovy zviratka. Ale na korpus mi nesahej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.7.24 08:23
@Arturie píše: Více

Milenky nemám ráda, jsem vdaná :mrgreen: Ale dokažu po chopit, že někdy v nějakém vztahu něco chybí a milenka/ milenec to nahradí a rodina se bourat nemusí. Pak ano, takhle to brát je to nejlepší. Ale když se podíváš sem, milenky toho schopné nejsou většinou. Možná Tess se to snaží brát pragmaticky, ale taky to pokaždý nedá. Sonáta je asi takto spokojená, ale ta chlapa moc nepotřebuje. Ostatní jsou zamilované, na chlapovi visí a jsou nesebevědomé. Tam to zavání průšvihem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
13.7.24 08:36
@ambruše píše: Více

Je to alchymie. Zaletnik potrebuje zamilovanou milenku, protoze obdiv a v posteli predvadi psí kusy. Ale kdyz se mu to zacne vymykat, tak bere kramle, city necity.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
13.7.24 08:43
@Anonymní píše: Více

On to vlastne ukoncil, ten muj hysterickej vylev nejde brat vazne, takze stejne je to on, kdo rekl koncime. Ta pauza je mnou vybrecena.
Tak ten tvuj byl taky teda dobrej… vybirat pozemky… a nakonec to dopadlo jak? Asi jsi tady psala, ale ja jsem ted tak lehce mimo… jako co kdybyste vybrali? To by sel s tebou i podepsat kupni smlouvu ci co? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
13.7.24 08:44
@Arturie píše: Více

Jo… tak presne takhle to neumim …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.7.24 08:49
@Coco 74 píše: Více

No vidíš, vybrečela sis pauzu a klepeš se, aby to neukončil. To nemůže dobře dopadnout. Budeš se přetvařovat, dělat hodnou holčičku hlavně aby nezdrhnul. Takže si budeš ubližovat, jemu to stejně imponovat nebude a půjde to do kopru. Vykašli se na to. Žádná pauza, ukonči to. Třeba někam se synem jeďte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
13.7.24 08:57
@tess50 píše: Více

Tak ted na jinyho chlapa, pochopitelne, nemam ani nejmensi naladu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
13.7.24 09:00

Zrovna chystam grilovani, syn mel narozky, tak budeme slavit. Jeste do vseho mi starsi dite minulej vikedn vylitlo z baraku… jdou s pritelem na stejnou vysokou, a pronajali si byt kousek od skoly. Tak mam taky zivotni zmnenu… je to tady takovy prazdny. No nic, jdu ven se psem nez bude vedro, at si trosku procistim hlavu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1575
13.7.24 09:02

@Coco 74
Hodně dlouhé procházky doporučuju, ty a spousta intenzivního. plavání mi kdysi zachránily po rozchodu rozum. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
13.7.24 09:06

Noooo…. Ja mam staryho francouzskyho buldocka… moc daleko nedojdeme … :D, aspon jsem ted se usmala …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová