Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja vim. Ted jsem ve fazi ze uz radsi do konce zivota budu sama…
@tess50 píše: Více
Kočky taky. Jedna spí pod pergolou vedle me a druha na kline. My jedeme se synem na vystavu Švankmajera do Kutne Hory.To doporucuju i Coco, sednete do auta a nekam jedte.
Jo, to je taky dobry. Ja teda vetsinou potrebuju cil, i kdybych si mela jet koupit do zahradnictvi kytky.
@ambruše píše: Více
to by mi určitě nedalo nic
plavání mne nebaví a pri chůzi poslouchat písničky a to by mi udělalo ještě vic zle
@Arturie píše: Více
Jo, my nakonec sli se psem do zahradnictvi koupit novou kopretinu, co mi sezrali slimaci… on vic neujde, jeste v tom dusnu. Tak ale aspon kratka prochazka, a jdu se chvili hrabat v hline
@Coco 74 píše: Více
A obsyp to tema granulema. Mne sezrali jiriny a 2papriky. Mrchy slizky.
@ambruše píše: Více
Já jsem taky zamilovaná ![]()
Ale u mě asi už ta nejhorší emoční bouře pominula… už to beru klidněji.
@Arturie píše: Více
Sypu a ti zmetci po tom lezou a pohoda … ale nasypu jim novou davku. Kazdy rano je chodim sbirat. Ted mi po ty kopretine sezrali petunii a jeste lobelku…
@Sonarka píše: Více
Jo, u me jeste ne… a rozchod v zamilovanosti…
![]()
to určitě…pes te drzi nad vodou…protoze proste musíš, at se deje co se deje…mela jsem po rozvodu dva a vždycky mne to vytáhl z nějakých splinu
kočky jsou taky fajn, zase jinak
@Coco 74 píše: Více
No, dopadlo to tak, že trochu jinak mluvil a trochu jinak dělal činy (říkal, že prodá byt, za který koupíme pozemek… a najednou chtěl byt prodat, aby si dcera mohla koupit svůj pozemek..:-) )…navíc mi pak ještě psala jeho žena, ať si ho k sobě nastěhuji… tak jsem jeho manželce napsala docela přesvědčivý email, že mezi námi nic není, že si jen vzájemně píšeme hezká slovíčka (nechtěla jsem, aby ho vyhodila, aby být se mnou bylo jeho rozhodnutí)…uvěřila mi to a poděkovala mi za upřímnost
…a já na něj začala tlačit, ať se rozhodne, že pochopím jakékoliv jeho rozhodnutí, ale že je potřeba to rozhodnutí udělat…a musí ho udělat on…
Tak se rozhodl zůstat doma…
@Anonymní píše: Více
No
![]()
Jj, si vlastne vybavuju ze jsi psala ze byt pro dceru. Jo, ty slova odejdu brzo a za tejden budu delat novou kuchyni v baraku… a me pak chytaj ty amoky… ![]()
@Venetia píše: Více
Ja teda uplne nemusim, mam staryho francouze a zahradku, takze na vyvenceni mu staci, on uz chudina nikam moc nedojde, ale kdyz uz jdeme, je nadsenej. Takze chodime. Ale nutnost to neni, on gaucak, hlavne potrebuje nepretrzitou pozornost, ale vylitani venku nepotrebuje.