Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8892
12.7.24 14:59
@marin píše: Více

Jasne ze mam, navic mam deti, psa, barak, zabavu mam. No chtít se vidět 3× tydne mi ale neprijde jako zavislost, ani si nepiseme celý dny, nekdy treba jen na dobrý rano. Ze mu nekdy reknu ze jsem na nej myslela a styskalo se mi, nevim, to snad do vztahu patří :nevim:
Ano, mas pravdu ze pak na tom chlapovi nejak zavisla sem, ale zrovna tenhle to nema moc jak pocitit…
jednou jsme spolu byli na cely vikend, za 3 roky, jinak par hodin odpoledne po praci a nebo pres noc do rana..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
12.7.24 15:02
@Cizinka 999 píše: Více

Jo, jasne, jenze ja myslela ze se uvidme parkrat, a ukoncime to, nestalo se, a on me necim total okouzil. Samozřejmě máš pravdu, ze ted se trapim. To ale neznamena ze na sobe nepracuju, snazim se rozklicovat kde se to vzalo, větsinou se rika ze v detstvi, to ja mela pohodovy, ale asi tam nekde neco bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
12.7.24 15:02
@My Melody píše: Více

Souhlasím se vším

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka 999
12.7.24 15:15
@Coco 74 píše: Více

Jses závislá emočně

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
12.7.24 15:16

Vy ale nemáte normální vztah, to pořád nemůžeš pochopit?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
12.7.24 15:17

Pořád to máš ve svých rukách i když se člověk zamiluje, nevypina se mu mozek úplně. A nemůžeš na sobě pracovat, když se tak dlouho trapis, jak taky???

• Citovat
  • Upravit
8892
12.7.24 15:20

Ja chápu ze mame milenecky vztah, ne normalni, nejsem po lobotomii, i kdyz si tak obcas priapadam :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
12.7.24 15:21

Jo, s tim souhlasim, to jsem. A snazim se zjisit, odkud se to vzalo, a pak s tim nejak dal pracovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
12.7.24 15:23

No ale myslim, ze kdyby jsi to dokazala brat trochu pohodoveji a netlacila na nej s tim odchodem, tak by jste meli pekny vztah…i kdyz jen milenecky. Vsak vidani 2× tydne je uplne super…proste se zkus hodit vic do klidu :kytka:

• Citovat
  • Upravit
8892
12.7.24 15:38
@Sonarka píše: Více

To tlačeni mi pokazdy ujelo v tom hysteraku, ja vim, ze je to spatne. V klidu by me ani nenapadlo ho tlacit. Uvidim jestli v tom budeme pokracovat, pak se musim hodit vic do klidu a on by mel prestat rusit vecne domluveny schuzky… ze by kdy odesel, to uz je mi uplne jasny, ze neodejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6209
12.7.24 15:50

netrapila by si sa menej, keby si nateraz neuvazovala nad buducnostou, dalsim chlapom a tak?
vidis, ze vies vyvolat zaujem, najst si partnera.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
12.7.24 15:50

Tak vecne by je asi rusit nemel..ale sem tam, si myslim, ze se to stat muze a nemusi to nic spatneho znamenat…jestli je starsi, treba opravdu muze byt nekdy unavenej… :think:
No uvidis, jak to pujde…ale treba na to opravdu nejsi povaha :? :think:

• Citovat
  • Upravit
8892
12.7.24 15:58
@Sonarka píše: Více

Tak my jsme vpodstate rozejity :nevim:, nevim co za ten tyden bude nebo asi spis nebude.
Obcas chapu, ale kazdy tyden? Misto aby rekl, nedavam to napr. casove, pojdme se domluvit ze se budeme vidat o den v tydnu min…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
12.7.24 16:06
@My Melody píše: Více

Na žádné domino si nevzpomínám, ale tu první chybu může klidně udělat protějšek.

Ano, nikdo nikdo nikomu nedrží pistoli hlavy, přesto rozvod není příjemná záležitost. Chlapa můžu klidně milovat, třeba jako otce svých dětí. Třeba jediným problémem opravdu může být absence kvalitního sexu. Mám se ho říct, když žiju jen jednou?

A ano, pokud někdo zůstává kvůli čerpání materiálních výhod je to vinárna, ale mnohdy to tak není.

Jinak ano, lidé spolu zůstávají kvůli dětem, majetku,, strachu. Ale zdaleka bych to neomezivala na strach ze samoty. Může to být strach z emotivních scén, že msty, z pomluv u dětí a přátel. Ono když na tvoje návrhy protějšek nemusí vůbec rozumně reagovat. On když neco navrhne, ať už otevřené partnerství, i rozchod, tak ti většinou protějšek neřekne prostě „ok, tak dobře“… No a jsou i lidi co nakonec kyvnou i na to otevřené partnerství, jen abys je neopustil, ale budou se tím uzirat. Není v tomto případě ohleduplnejsi utajena nevěra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
12.7.24 16:18
@Lorre píše: Více

Hlavně je důležité nepodlehnout neopodstatnenym očekáváním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...