Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ulice píše: Více
Ja kdybych byla zadana, ani ve snu by me nenapadlo mit nekoho bokem. Neverna jsem byla jednou za mlada na dovoleny s kamoskama, a hned po prijezdu domu jsem se rozesla. Takze ja to nechapu. Jeho taky nechapu, co ho tak strasne drzi doma….
@ulice píše: Více
Ale tak at potom se spokoji s manzelkou co ma doma, a nelita nekde jinde, kdyz je takovej srab
![]()
@Coco 74 píše: Více
Srab? Vždyť jsi byla v kůži té manželky. Buď to přijmi jak to je nebo to není pro tebe…
@Anonymní píše: Více
Proboha! Ty sis fakt chtěla začít nový život s chlápkem v důchodu?
Tohle mi teda hlava nebere. Ten od Tess je taky dědula, ale aspoň má rozum a neslibuje odchod. Ráda změním názor, ale neznám. chlapa nad 60, který by nebyl 60% času na pěst. Vydržet se s nimi dá asi jen pár hodin denně. Možná manželky to zvládají, protože ty je už mají za ta léta načtený, ale i ty si od nich rády odpočinou.
Ja zas být svobodná, tak bych nebrala zenateho milence.
Je to takový animátor volného času. Může to být pro tebe i pro něj výhodné přijít na jiné myšlenky, ale více se od toho čekat nedá. To si musíš hledat nezadaného muže.
Předpokládám, že ten můj to teď tak bude mít. Manželka mi to sice uvěřila, ale přiznala jsem, že jsme si písemně vyznávali lásku a musí jí být jasné, že to trvalo minimálně rok a půl… takže ten se teď bude snažit, aby nebyl vyhozen..
@tess50 píše: Více
Tak jedna věc je věk, druhá zvyky. Prostě začít úplně od znova po 60 a být s tím v pohodě, to je pro chlapa dost sci-fi. Jsou pohodlný, sebestřední. Jo, na pár chvil denně se dokážou vybičovat k akci, když mají před kým machrovat, ale dlouhodobě to nedají.
@jkra píše: Více
Byla, ale my meli deti skolka a prvni stupen.
@Venetia píše: Více
Jezis to je nejaka drubez, ne? To nedam…
Tak js v 50 bych to dala, ale jaksi nemam s kym
@ambruše píše: Více
On rozhodně nebyl dědula a v důchodu byl, protože chtěl…:-)… šel do předčasného…:-).
Ale je pravda, že i tohle byl jeden z důvodů, proč si myslím, že to nevyšlo. On v důchodu a já před sebou 20 let v zaměstnání.
Mám pocit, že my si na sebe zbydem a budem se podporovat, abychom nepodlehly těm parchantům…:-)
Jo, mne bylo 47… ja jsem takova ta pecujici, ja bych ho tady chtela.