Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Martija píše: Více
Ano, ale tady kolik jsou v tom holky mám dosti strach, aby tento den konečně někdy přišel ![]()
Stačí mi málo, jsem lehce zmanipulovatelná
@Coco 74 píše: Více
Další faktická skutečnost - spravil si s ní dítě.
Já jsem ale nikde neřekla, že někdy (velmi sporadicky) se z milenky nemůže stát přítelkyně. U tvého manžela se to tak stalo, vždyť jste rozvedeni a teď už není u milenky, ale u své partnerky. Ale tvůj případ to není a ty se s tím zjevně nejsi schopna vypořádat. Stačí ti, že ti něco řekne a ty tam hledáš to, co tam není. Říct se dá všechno, napsat taky. Četla jsem celou diskuzi, ale tvůj milenec prostě nikdy neudělal nic, čím by tě dostal z té pozice milenky. On nechce další ženu, on chce nekonfliktní milenku. Mezitím ty z něj chceš partnera, aby se ti věnoval jako partnerce, aby ti byl oporou jako partnerce, aby byl s tebou téměř častěji než se svojí ženou. Ale to dělá pro svoji manželku. Jinak by už dávno udělal něco, aby ti dokázal, že je to jinak. On má prostě rád svoji milenku, ale ty jako člověk s city jej obtěžuješ. Promiň, ja ti nechci ublížit, jen už se na tu srážku se zdí nedokážu dívat
fakt je, ze on ti povedal, ze to skoncite a ty teraz smoklis sama. o to ide - si sama na emocie, ktore v tebe produkuje vas vztah. v partnerstve sa nebojis, ze ta ten druhy necha, nehovoris veci len preto, aby si udrzala vas vztah, ale mozes uplne otovorene hovorit o svojich emociach - co ta tesi, co zranuje. vo vztahu mozes byt sama sebou a nemusis mat vycitky, ze si napr. spravila hystericku scenu.
to nie ty si hysterka. ten vztah funguje tak, ze ta robi hysterkou. nemas dovody na to, byt pokojna a vyrovnana.
@Mkmkz píše: Více
My to máme opačně, pravý muž nikdy neukazuje emoce vyjma touhy, nadšení, naštvání, ale nikdy ne smutek nebo něco podobného. To není mužné! A pak jednoho dne, když to v sobě dusíme, bouchneme a dopadne to jako na FF UK tuhle v prosinci ![]()
Ale to jsme my muži prostě
my mužní muži ![]()
@Zmrzlink píše: Více
S exmilencem jsem se z toho hrabala vice nez rok…ale ukoncil to on, byl svobodny a zamiloval se do jine… i presto mi asi po cca 2 mesicich, zacal psat, pak mi i obcas volal…chtel se sejit
Ale pro me uz cesta zpet nebyla, najednou jsem ho videla uplne jinak, zhnusil se mi…nastesti.
@Sonarka píše: Více
Aaa to mě tak děsí, rok
Jak jste se dlouho scházeli? Ale ten nadhled a vidina jiného obrazu je super…
A já to říkám pořád, já bych potřebovala aby mě do kytek poslal on a já prozřela.
Jj, lecba sokem je nejlepsi
My se vidali 2 roky…takze jeste jsem byla celkem dost v te zamilovanosti…ale zpetne to vnimam jen jako obrovskou pritazlivost, ta chemie byla neuveritelna..v posteli to byl tajfun
A tim to koncilo…nic vic mezi nami nebylo, jen ja tam neco tenkrat chtela videt vic…ale on mi treba i hrozne malo psal, jednou za tyden a to jeste pri dobre konstelaci
Vetsinou kdyz mel chut, se videt…ze by napsal jen tak, jak se mam, to nehrozilo. Ale ten vul mi pise dodnes
To je takove zadostiucineni…
Pro me uz je mene, nez vzduch ![]()
Věřím, že to klidně může trvat kratší dobu… já mám za sebou 3 týdny. Což je dost málo, pořád na něj myslím vlastně neustále… občas mám propady, ale už mám i chvilky, kdy si uvědomím…že jsem na něj třeba 10 minut nemyslela… Takže to možná zní docela děsivě. Na druhou stranu si říkám, že když jsem byla s ním, tak jsem na něj také myslela pořád, kontinuálně…a taky se trápila. Takže v tom pocitu zase až takový rozdíl není, ale už jsem na cestě z toho ven…
Chtělo by to nějakého převozníka…
Prostě chce mít sex i s jinou. To neznamená, že zároveň zahodí svůj rodinný život.
@Sonarka píše: Více
Ty jo, 2 roky je také dlouhá doba, a sakra ta zamilovanost je na jak dlouho? Já na to stále čekám, kdy to opadne a ono nic…
Ale věřím, že to jde lépe, když tam není ten dodenni kontakt, já jsem na to tak zvykla, že jen ta představa. Teda ta sexuální chemie bych čekala, že udělá strašně moc, máme ji taky neskutečnou, já na to sázela ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak to mám přesně, myslím na nej 24 hodin v kuse, jak kdyby nešel z té hlavy dostat, takže u rozpadu také nevidím rozdíl…
A kontaktoval tě?
Ano poslouchala jsem webbinář a říkají, že to trvá také jak silné pouto tam bylo a je to vřádech týdnu - roku, Ale že bez té bolesti to nejde a ani z jejich strany, jen oni to mají jednodušší, zaměstnají hlavu rodinou a ženou.
Závidím ti ten krok, já stále nemám odvahu
Nekontaktoval a předpokládám, že ani nebude kontaktovat…Tím, že jeho manželka měla tušení, tak jí musel slíbit, že se mnou už nebude v kontaktu. Takže předpokládám, že by si to nelajsnul, aby se na to náhodou nepřišlo a nevyhodila ho a za druhé to asi musí doma žehlit - věnovat s plnohodnotně manželce…:-(… je mi špatně jen si to představím. Trochu se tu trýzním tou představou…:-(
No na ten sex s nim, jsem myslela jeste hodne dlouho…to mi chybelo asi nejvic a obcas jsem malem lezla po zdi, kdyz jsem si vzpomnela…az me udivuje, jak to muze vyprchat a pominout, ze k tomu cloveku uz pak necitime nic, zadnou pritazlivost…
Ale pro me je vzdycky prvotni ta laska a kdyz jsem vedela, ze uz me nechce, ze se me vzdal, byla to pro me konecna, chemie nechemie…ale pro nej asi ne
A na ten sex evidentne nezapomnel
Jenze ja uz ted prave vim, ze uz by to byl jen ten sex…a to me nelaka. Tu lasku on zabil. A bez toho to nema smysl.