Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
14.7.24 11:58

@Zmrzlink

Taky bych si přála, aby mne měl někdo rád… aby mne objímal, večer se mnou usínal, myslel na mne přes den.

Mně vlastně hrozně nakoplo k tomu, abych to s ním začala ukončovat to, že jsem si uvědomila, že za 6-9 let půjde jeho žena do důchodu…a to už pak na mne nebude mít vůbec žádný prostor. Já budu o těch 6-9 let starší a partner se mi bude hledat ještě mnohem hůř.

Tak jsem to chtěla rozříznout a on mne nepustil (začal s tím, že chce taky vedle mne usínat a odejde), taky jsem se chytala každého slůvka…až po roce a půl jsem ho dokázala donutit, aby se mne vzdal a řekl na rovinu, že to nedá. Vím, že to vlastně z jeho strany bylo hrozně sobecké… něco slibovat, ale co už.. prostě musím jít dál…:-)

Teď je mi zase na chvilku dobře… :)

• Citovat
  • Upravit
8892
14.7.24 11:59
@Zmrzlink píše: Více

No, taky tak, smutny :? :? :? :? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.7.24 12:00
@Anonymní píše: Více

Je to kdybych neměla splněno, utíkala bych jak blesk :mrgreen: ale on si to člověk jen říká…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
14.7.24 12:01

8o 8o 8o 8o 8o ja ti asi zavidim ty 4 tydny, uz mas za sebou delsi dobu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23973
14.7.24 12:01
@Coco 74 píše: Více

Da se k tomu dospet. Chlapi jsou obecne mnohem vetsi sobci. Tak proc my bychom na ne mely brat ohledy? Ja ted vazne uvazuju, ze milence poslu do haje. Uz je to mezi nama o ničem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.7.24 12:07

Cítím to naprosto stejně, ale teda je síla, kolik ti toho nasliboval 8o Mne naštěstí neslibuje vůbec nic, ale ani to mi neotevře oči. Já si stále namlouvám, přeci alespoň tohle než být sama úplně, přitom na terapii mi vždy řeknou, ale vždyť vy jste sama? Víte to? On s vámi není vůbec…

Já si vždy najdu nějakou útěchu, že ukončit to mohu přeci vždycky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.24 12:07

@Coco 74

Ono je to proces, vždyť když to čteš… tak vidíš, že mi to taky nějakou dobu trvalo, než to došlo ke konci. Těch prvních 14 dní možná bylo lehčích v tom, že jsem někde ještě měla malou naději, že to není definitivní… že se ozve. Ale teď je mi jasné, že se opravdu rozhodl zůstat doma…a já to musím respektovat, těch důvodů má habaděj.

No…a snažím se orientovat na sebe… hubnutí, abych byla krásnější…až přijde ten, který za to stojí…:-)…a taky kdybych ho náhodou za pár let potkala, aby viděl, o co přišel… :-)

Ale opravdu z toho, cos tu napsala, tak věřím, že pro Tebe bylo lepší to opravdu ukončit… urychlit ten proces. Protože ta pravděpodobnost, že se dostaneš v hlavě do nastavení jako má Arturie (kéž bych to měla jako ona), je dost malá… takže se zase budeš trápit. A to už jsem tu psala… sice se teď taky trápím…ale už je to na cestě pryč z toho bahna… netopím se…

• Citovat
  • Upravit
23973
14.7.24 12:11

Ty jo, holky, je to tady fakt inspirativni na obe strany. Zacnu si psat duvody, proc ho necham. Ze se mnou neusina. Na dovoleny mame oddeleny loznice. Sice je mi to uplne šumák, aspoň se vyspím, ale jako duvod k rozchodu dobry 😜

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.24 12:11

Víš, jak se to říká… abys mohla otevřít další dveře, musíš ty první zavřít. Myslím, že je pravděpodobnější, že najdeš chlapa, když budeš sama a spokojená (po nějaké době) než s někým a utrápená. On Tě prostě chtě nechtě blokuje… pokud jsi na něm tak závislá…

Což nemyslím špatně… já v tom byla taky… jen si myslím, že je to pravda, pokud člověk nedokáže mít nadhled jako naše modla :-) Arturie.. :-)

• Citovat
  • Upravit
106180
14.7.24 12:12
@Coco 74 píše: Více

tak to je trochu lepsi, ale jak vidis treba u @Tess i to muzę byt problematicke

Příspěvek upraven 14.07.24 v 12:12

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.7.24 12:12

@Arturie :D :D :D… tos mne pobavila s tím důvodem k rozchodu… :) :)

• Citovat
  • Upravit
8892
14.7.24 12:17

Ja si taky rikala, musi to ukoncit on a pak ja budu v pohode a nevim co, a ted to teda ukoncil on a ja jsem …. :? Nechci psat kde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106180
14.7.24 12:17

a to musíš mit denně? Tohle zrovna zvládne i milenec…akorat jen občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
14.7.24 12:19
@Arturie píše: Více

Artu já teď bych musela dočítat a ty jsi sama a máš milence a jsi s tím ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
14.7.24 12:21
@Arturie píše: Více

No ja ti taky zavidim tvuj pristiup a nadhled. Kdybych byla tlusta hnusna osklivka s jednou nohou kratsi a mastnejma vlasama… jenze, a to neni sebechvala, ac ja si tak nepripadam, tak asi objektivne sem pekna zenska. Ale ja to nevidim, sebevedomi na bodu mrazu :nevim:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová