Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8892
15.7.24 13:43
@Anonymní píše: Více

ja si pokazdy reknu ze to zvladnu, pak se ale nakupi zruseny schuzky, jeho obcasny mlzeni… no a neudrzim se a tu scenu udělam. Já konec urcite nechci, i kdyz jsem to nej rvala, takze ted je to na nem, jestli ten rozchod vezme zpet :nevim: :? Ono je to zacarovanej kruh, kdyby on nesmyslne nerusil bez nejakho normalniho duvodu, tak ja nedelam sceny… teda aspon myslim ze nedelam. Jenze ze mi to ruseni vadi, jsem mu kolikrat rekla i v klidu, ze se pak vidime malo… A stejne, on za 14 dni zrusi ze je unavenej napriklad :nevim: :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
15.7.24 13:44
:? :? :hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
15.7.24 13:46

Jo, proste nekolikrat tu scenu dal a rozejit se nechtel, pak jsem byla relativne delsi dobu v klidu, a ted to bouchlo s plnou paradou…
Omluvila, ja bych se rano nejradsi neviela, uz na nej bylo videt ze tentokrat je fakt nastvanej a nenecha to asi jen tak :? 8o. Na druhou stranu jak pises, dusim to a pak to bouchne… ale rozchod teda fakt nechci…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
15.7.24 13:47
@robínek píše: Více

Prachy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.7.24 14:00

@Coco 74

Děkuji :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 14:13
@Coco 74 píše: Více

A proč děláš jako milenka scény? Úplně jsem nepochopil proč by se měl muž scházet s ženou, která tropi scény a není s ni příjemne a ještě kvůli tomu doma riskoval. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
15.7.24 14:17

Jenze tohle bude porad dokola…jak te ctu, tak ty to fakt absolutne nezvladas… :nevim: Nejlepsi by fakt bylo, aby to on ukoncil, promin, ale pro tebe to bude lepsi. Vzdyt je to pro tebe naprosto toxicke a sebedestruktivni.

• Citovat
  • Upravit
8892
15.7.24 14:25

To kdybych vedela proc to obcas bouchne… no jak casto neco rusi, ve me se to nashromazdi, ja se pak nervuju jestli to nechce ukoncit… zacarovanej kruh…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8892
15.7.24 14:26
@Sonarka píše: Více

me uz pripadalo ze to zvladam, ale zas mlzil, rusil… no a tohle jsem totalne nezavládla bohuzel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106208
15.7.24 14:30

Taky to moc nechapu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.7.24 14:34

Ja se mu uz ani asi nedivim…ne ze bych byla na jeho strane, ale ja bych z tebe asi taky byla hrozne unavena…vzdyt ty na nem visis, jak koule u nohy. Proste si priznej, ze na tohle nemas…budes se trapit dokola a on to stejne jednou ukonci a najde si tu pohodovou a nekomplikovanou. Toto je hrozne, jen to ctu, jak na nem visis. Mas uplny luxus, co se vidani tyce a ze to jednou za cas zrusi..? No tak holt, je zenatej no…ty podle me potrebujes svobodneho, ktery by s tebou byl denne. Tenhle ti to nabidnout nemuze, navic te citove depta a hazi vse jen na tebe, protoze vi, ze muze a ze te dostane, kam chce…ale jen do te doby, nez to v tobe zase bouchne…a cela situace se bude opakovat. Ty se zase omluvis, on bude delat urazeneho, ty pak budes zase na prasky a on si zase zacne diktovat podminky a rikat ti, co by jsi mela a nemela…ty se zase na chvili zklidnis…a tak porad dokola. :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
8892
15.7.24 14:43
@Sonarka píše: Více

jednou zacas kdyz rusil jsem neresila, ale kazdy tyden… :nevim:. Snad se mohl rovnou domlouvat na min casu travenyho spolu nez pak rusit, kdyz se clovek tesi po par dnech ze se uvidime… :?
Nevim, ty zase lpis na psani, me psaval treba jednou denne… a neresila jsem to… :nevim: Ja zase nechci aby vecne neco rusil z nepodstatnych duvodu :nevim:
Jestli je pravda, ze s tou predemnou to skoncilo taky kvuli hysteraku, tak si bud hleda stejny typy zenskejch, nebo to v nach nejaka necim vyvolava :nevim: :( :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
15.7.24 14:49

Jo jo, je to tak…ja teda zezacatku taky mela celkem pekne vybuchy, ale milenec me svym postojem vzdy zklidnil, hlavne nehazel nic na me, priznal vzdy, ze na tom ma svuj nemaly podil a ze je to proste nekdy tezke a slibil napravu… a nikdy mi nevyhrozoval, ze kdyz to budu delat, rozejde se se mnou :zed: To musi byt i hrozny natlak na toho druheho…A diky tomu, se to casem u me zmirnovalo…ted se da rict, ze jsem uplne v pohode…oba jsme se od sebe hodne naucili, jak si vychazet vstric…je se naucila, nevylitnout pokazde, kdyz neni vse dle mych predstav a byt vice trpeliva, on se zase naucil, mi davat tu pozornost, jak potrebuji a komunikovat se mnou, ze kdyz treba nemuze psat, tak mi to napise dopredu, abych nestresovala…proste takovy kompromis. Ale jo, taky to dalo praci, se k tomu dopracovat :lol: Ale kdyz chteji oba, tak to jde…Urcite neni dobre, aby si podminky diktoval jen jeden…to nemuze fungovat, leda tak za cenu velkeho sebepotlaceni. A z toho pak prameni ty vybuchy, to je jasne. Proto bych s takovym milencem nebyla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 14:54

Ale to je prece jedno, mel by si s tebou normalne promluvit za strizliva, v klidu a ne, ze to ukonci. To jako nechapu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.7.24 14:56

@Sonarka

Souhlasím s Tebou, že pro Coco je teď ten vztah toxický, protože na něm visí. Ale určitě bych se jí zůstala v tom, že vyžaduje o něco víc než je milenecký vztah. Kdyby on ji nic nesliboval/ nenaznacoval…tak bych možná taky říkala, ať neblbne…ale v momentě, kdy ji začal slibovat společnou budoucnost…je to těžké…ten mozek se pak dá velmi spatne preprogramovat…:-(… tam pak už vzniká i taková zhrzenost…snaha najít v jeho chování, to…co sliboval…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová