Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Vubec nechci aby odesel, to byla jeho reakce na to co jsem na nej vsechno vykricela…
A vy jste to meli taky takhle vyhroceny ze uz padnul rozchod?
Ja si musim uvedomit ze to co delal ex, neni normalni, stejne jakoze neni normalni, ze jsem si to nechala dlouho libit. A ze tohle je jinej chlap, ze s nim se mluvit da.
Nejhorší je majetnická milenka. To je většinou konečná.
A ve věku kolem padesátky se prý rozumní muži nerozvádějí.
Na vyber mu davat nebudu, pokud to ted ustojime, nebude to chtit ukoncit, reknu mu, ale v klidu, co me vadi a abych o tom normalne mluvili. Ja navrhla ze teda vubec zadnej kontakt a za tyden schuzka… pokud tam nebude, neni nad cim premyslet, ale ja pevne doufam ze tam bude
Ja si nemyslim ze jsem majetnicka. Nevim no, mozna jo. Ale nikdy jsem po nem nechtela vic, nez co puvodne navrhl on… zadnou dovolenou, cely vikendy, telefonaty po vecerech a ja nevim co vsechno. To chapu ze nemuze.
@Coco 74 píše: Více
Unavený = nemám chuť na sex, tak proč by za tebou jezdil?
@Maria37 píše: Více
My se neschazeli jen kvuli jednomu, meli jsme i jiny aktivity
. Nebo kolikrat si jen povidali.
Ale očividně už prostě nemá tolik zájem. Sorry, ale únava, moc práce a bolest hlavy - to je taková klasika, jak říct jinak: dnes tě nechci vidět, nemám na tebe náladu.
Prostě mu to za to nestálo. V danou chvíli jel radši domů než za tebou. Fakt bys měla prohlédnout, jak moc jsi závislá.
Nj, tak ale v tomhle veku uz malokterej chlap se bude chtit nadsene vidat pomalu denne, jak pubertak…ono i zalezi, jak to ma doma…pokud je tam vicemene spokojenej, tak na tebe dostane chut jednou za cas…kdyz se potrebuje odreagovat…navic on fakt muze byt unavenej…
Nevim, co dela za praci, ale muj tata, je mu pres 60, porad pracuje a kdyz prijde odpoledne domu, kolikrat spi az do vecera, jak je utahanej…mit milenku jako ty, tak si to jde asi hodit
To neber ve zlem, ale fakt si myslim, ze s tim vidanim to prehanis. Ja myslim, ze je super, videt se i jednou tydne. Prece mas urcite i sve jine aktivity..?
A pokud potrebujes toho partaka a mit ho u sebe porad, tak jedine svobodneho…ale to ti tady rikame od zacatku. Tady nic jineho vymyslet nejde.
Son má pravdu. Asi v té době, když se domlouval, tak si myslel že to dá.
Víš kolik já jsem zrušila schůzek s milencem i on pár, nebo do to přišla práce či rodina.
Ten hiysterak jsi měla dvakrát během jednoho týdne ne?
@Housenkaromca píše: Více
Já vůbec. Viděla jsem se s milencem 2 krát do měsíce a i tak jsem to občas musela rušit.
Ale jde to, musí se sle chtít a nehrál sj na obet
Co tě nezabije to tě posili. Držím palce, jen tak dal
@Cizinka 999 píše: Více
Ne, v zime nekolikrat, ale ne vickrat tydne. A ted po delsi dobe. Jednou.