Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Arturie píše: Více
Neodešla ona, ale musel jsem odejít já, protože jiné řešení nebylo… a ten důvod je třetí osoba, kterou si našla. Prý mi to už delší dobu naznačovala, že mě nemiluje, ale bohužel já nic neslyšel… jiné starosti… jednou chcete jen poslouchat - nehledat řešení, pak zas je to špatně - poslouchání nestačí, kdo se v tom má vyznat… snažím se to jen pochopit, to že po 23 letech vztahu není ani zájem zajít na terapii, abychom se rozešli aspoň jako lidé… nerozumím. Důvody… málo jsi zaléval… co je to kolenovrt?
@Chozexy jediny kdo ti muze odpovedet je tvoje zena, tady v diskuze je nekolik milenek a vsechny jsme jine, mame jiny pohled a jine duvody. Unoverzalni odpoved neexistuje. Vztahy jsou slozite
@marin píše: Více
Věděla pouze, že mě nemiluje a nedávala to (antidepresiva, atd.), odejít nechtěla… nevěděla co má dělat a už se to začínalo propisovat na děti. Tak jsem navrhl nějaká řešení a jediné co akceptovala byl můj odchod. Co nejrychlejší. Nějak jsem to vyřešit musel, i když mně každý říkal, že jsem vůl. Když jsem se rozhodoval, tak na prvním místě je to, co je nejlepší pro mé děti. Asi trochu raritní řešení, ale nic lepšího nebylo k dispozici a situace se uklidnila - jí se prý strašně ulevilo. ![]()
@Anonymní píše: Více
Myslím, že pravdivá odpověď zde nebude reálná.
@Chozexy píše: Více
Pravdivá odpověď. Za 23 let se okoukáš a jeden z páru to mívá dřív. A je to jako žít vedle bráchy či ségry a mít s ním občas sex. Nic moc ![]()
Ono je to tak, že ses jí asi okoukal už dříve, ale ženy zůstávají ve vztahu často i po okoukání a čerpají z něho výhody a pak když už to nesnesou, tak si najdou „lepšího“ nebo si najdou „lepšího“ a pak to nesnesou a jdou… nebo jdeš ty… ![]()
U mužů to samé.
Jsou typy mužů a žen co chtějí zůstávat i ve vyhlaslém vztahu a jsou ty, kteří nechtějí. A ti něco mezi…
A proč neodešla ona, když s tebou měla problém? Takhle jí ještě všichni litují, jaký je chudák, že chlap jí opustil.
A jak tady někdo píše po 23 letech už vymizela mezi Vámi láska, ona se zamilovala. Nemusel jsi špatně udělat vůbec nic.
vůbec nerozumím
udělat změnu neboli palit mosty znamená, ze dokážou vystoupit z toho co uz nefunguje..a to podle mne spis risknou zeny než muži
co ma znamenat dostatečně statečný, aby byl nevěrný..a jakou roli v tom rozvedeny chlap…nejake zmatené
@Chozexy
kolenovrt je lakomec ![]()
@Venetia píše: Více
Jen jsem ten tvůj minulý příspěvek přeložil do jazyka mého kmene… Mělo to být i trochu vtipné.
@Lorre píše: Více
Uz chapu, chlap ma byt nahatej, ale oblecenej, krasnej osklivak, neznej hromotlk a inteligentni deb*il ![]()
Ale ja myslim, ze v tomto pripadu jde spis o skepticismus zen, ktera lasku chlapa nezazily. Pripadne jde o zamenu toho, kdyz chlap zenu miluje a dava to najevo a toho, kdyz je chlap prerostene decko, zavisly na zene, co chodi cely den za ni jak prisavka.
@Temná duše píše: Více
Ono to muze byt i tak, ze nikoho nehledaji, ten vztah nemusi byt spatny, ja to tak mela s ex, rozumeli jsme si celkem a fungovalo to, ale proste se pak nekdo nahle objevi, kde ty jiskry litaji a pak se teprve ukaze, jak moc uz ten vztah byl jen o zvyku…a po 23 letech, je asi opravdu snadne podlehnout nekomu novemu…ja teda soudit nemohu, tak dlouhy vztah jsem nemela…ale je pravdou, ze to okoukani se, prislo napriklad s ex uz po nejakych 7 letech
Ale s nim to nikdy ta top laska nebyla…kazdopadne je krutou pravdou, ze zivot je prilis dlouhy na jednu lasku. Tak to holt je. A po te 40tce, tedy po cca 20 letech vztahu, se to vetsinou lame…a zacnou blbnout bud muzi, nebo zeny, nebo oba…ale zase s tim dalsim, mohou vydrzet uz do konce…zase tak dlouho nezijeme
![]()
@My Melody píše: Více
Tak ja treba lasku chlapa zazila
Vim, ze ex me miloval…a vim, ze dodnes ma pro me slabost a je mi i lito, ze si nikoho zatim nenasel, vim, ze jsem mu ublizila…ja ho bohuzel tolik nemilovala…i kdyz jinak to fungovalo…a kazdy prece nemusime milovat stejny typ muzu
Nekdo ma rad muze se srdcem na dlani, co laskou a gesty nesetri a nekdo zase spis takovy ty tajemny, co se nikdy uplne neodevzdaj a nedavaji tolik city najevo, i kdyz milovat mohou uplne stejne
…kdyby jsme kazda milovala to stejne, to by asi nedopadlo dobre
Podle me to moc analyzujete a hledate v tom nejake certoviny…ja lasku muze zazila, zazila jsem i lasku otce, detstvi jsem mela idylicke, byla jsem vzdycky spis jako kluk a s brachou jsme se po vsi nadelali neco prusvihu
A ano i s brachou mam super vztah, s celou svou rodinou ho mam…takze u me se niceho nedopatrate
Proste jen nejsem pres kopirak, mam svuj vkus, to je snad normalni ne..? ![]()