Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sonarka píše: Více
Takže u vás posun? Že už ti i hlásí, kdy hlídá děti a kdy jede na rodinnou dovolenou? Už nehraje mrtvého brouka, že je sám?
@tess50 píše: Více
No neke…
Ja uz teda preventivne zavrela vsechna okna, smirena s tim, ze dnes chcipnu radeji vedrem
Ale nastesti mam maly vetrak…alespon neco…tak drzim palce, ja taky doufam, ze uz dalsiho neobjevim…
To je peklo toto…dnes je nejaky pavouci vecer ![]()
@bigl píše: Více
Tak on si to spis neuvedomuje, co mi obcas sdeluje
A ze z toho spoustu veci vyplyva…s tou dovolenou on tvrdi, ze jezdi s ex, detmi a jejich prateli…takze posun tak docela asi ne…ale ja uz se ho na to ani neptam…to je mozna posun ![]()
A zabira to na ne? Ze bych si ho taky poridila…i kdyz to musis striknout docela z blizka asi…? ja se k nemu vic, jak na 2 metry nepriblizim
![]()
To nevim, jak to delas, ja denne odklizim pod pergolou 1-2 pavuciny, vcetne pavouka. Dneska jsem se do jedny zamotala vlasama. Nebudu te trapit, zpet k. milenci. Dneska prijel na chatu, rozchodil po zime bojler, umyl koupelnu, vcetne vlasu v sitku. V sobotu jedu na oplatku ja k nemu, budeme mu se synem pomahat nosit nejaky stoly, a tak. Takova symbioza, zamilovanost uz v tom moc neni.
No to bych potrebovala
Jinak fakt pavouci noc, jdu k synovi do pokoje a tam dalsi
Ale nastesti tak o polovinu mensi, nez ten predtim…tak mi syn hrdinne rika, at u dam placacku, ze ho po vzoru dedy, zabije…tak mu tam pristavim zidli a pavouk se najednou pohnul a syn byl fuc i s placackou
Tak to zbylo na me no…ale ty mensi a stredni jakztakz dam…ale taky jsem pistela, kdyz z te steny vyletel na zem…
Ja mam vzdycky strach, ze spadne na me ![]()
@Zmrzlink píše: Více
A jak dlouho jste se nevideli..?
No ja, kdyz se s milencem vidim po te dlouhe dobe vetsinou, tak taky potrebuji vzdycky cas, nez se nejak aklimatizuji…ale on teda vubec, vrha se na me hned…ale na me je to moc hrrr…nejradeji bych si chvili jen povidala…on tu potrebu evidentne nema
Jinak ale i na tu dalku a s mensi frekvenci vidani, se chceme porad stejne…spis bych i rekla, ze se to mezi nami prohlubuje…on pochopil, ze ho mam fakt rada, pac jsem mohla davno mit x jinych a ja taky verim, ze me ma rad, protoze taky by mohl mit nejakou bliz a na me se davno vykaslat…a holt jsme si na sebe zvykli a je to mezi nami vicemene stejne, neochlada to, spis naopak…ja jednou v nejakem rozcileni hledala jeho stare zpravy z uplneho zacatku, abych nasla dukaz, ze mi pise ted nejak chladneji, nez na zacatku…
A nasla jsem pravy opak
On byl ze zacatku opatrnejsi a nebyl v tech zpravach tak milujici a rozneznely jako ted…takze misto peskovani, jsem mu napsala, ze ho musim pochvalit a on byl celej pryc, ze ho pry za neco taky pochvalim
Sranda s nami
![]()
@Sonarka píše: Více
Proč jede s ex místo tebe - současné partnerky? 🤦♀️ 🤦♀️ 🤦♀️
@Maria37 píše: Více
Jsem zvedava, co ti napise Son. Ale me milenec pozadat, abych s nim jela na dovolenou a starala se o jeho dva nemecky fakany, zadny prostor na sex, tak bych to diplomaticky odmitla. To neni zadna dovolena.
Tu pomoc uvitam, ja se s tim pachtim a on to ma za 5 minut. Dovolena. Dost veci si budu muset vydrzkovat. Mam ubytovani a letenku zdarma. 19 stupnu kazdy rano na terase v listopadu. Dobre, obed jim uvarim (on a 3 chlapi). Ale nebudu mit partaka na vylety. Asi tam budu muset nekoho sbalit ![]()
@Arturie píše: Více
To by byla dovolená jak stehno. Z toho by se vykroutila každá milenka.
Spíš mě zaráží, proč si Helmut nevezme volno a nestráví pár dnů jen se Son, na služebky stejně jezdí, tak se má partnerce na co vymluvit.
@Arturie píše: Více
Tak může jet i ex a starat se o potomky a Son a milenec budou mít čas.
@Maria37 píše: Více
Dobry napad. Ale tak pro petiletou holcicku z matersky skolky.