Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@omalinKA Tak se modlím, abych se k tomu také jednou dopracovala! Moc ti to závidím ![]()
@Anonymní píše: Více
Platí jediné, sejde z očí, sejde z mysli. Opravdu NO CONTACT.
Příspěvek upraven 07.02.25 v 11:38
My teď ten NO CONTACT máme. Vždyť, jsem to s ním ukončila já, že chci někoho perspektivního…a on začal vypisovat, jak to nezvlada…jak.mu chybim a začal slibovat, že se rozvede…
A teď, když připustil…že to nedá, tak ani písmenko…a mně bolí, že mne tak jednoduše uměl vypnout.
Ale je pravda, že si. opakuji důvody, proč by to nevyšlo…a věk je jedním z nich…
To mě také na tom děsí nejvíce, ve slzách odcházíme jenom my…. My jsme ty samy doma. Vždy vyberou tu snazší variantu a ne, nezáleží jim na nás, bohužel ne.
A co měl jiného dělat, když nechtěl odejít od ženy? Ví, že ty nedáš roli milenky a on ti nic jiného nabídnout nemůže. Takže buď ráda, že ani písmenko a fakt úplně nejlepší bude ho zablokovat. Tam nesmí být žádný kontakt, ani z jeho strany. Pak se i tvoje hormony usadí.
Příspěvek upraven 07.02.25 v 11:38
@Housenkaromca píše: Více
Jenze ono ani No contact nemusi pomoci, kdyz vis, ze jsi to ukoncila jen kvuli urcitym okolnostem a navic ten druhy te porad chce a ty jeho taky
Jen to neni uplne dle tvych predstav, ale ta touha tam je…ja myslim treba, ze u meho milence by nepomohlo, ani kdybych ho odstrihla uplne, pac my bez fyzickeho kontaktu jsme a stejne se porad chceme, to vubec nema vliv. Jedine, co muze pomoci, tak opravdu nekdo treti, z jedne, ci druhe strany, nebo cas…a doufat, ze to vyprcha. Ja jsem rada, ze muj exmilenec tenkrat potkal jinou a poslal me do obehu, to byl takovy sok, ze jsem byla velmi rychle vylecena a uz ho zpet nechtela…ale kdyz te ten dotycny porad chce a v podstate nic neudelal, tak je to nad lidske sily. Ja osobne to zkousela 2× a vydrzela vzdy tyden
Uz se do toho poustet nehodlam, je to zbytecny. Nejak to dopadne ![]()
Kdyz te ale nekdo opusti, je to neco jineho, tam nic uz delat nelze.
@Sonarka Jenže vy si pořád píšete a to leckdy stačí. Podívej, jak se na základě psaní zblnout ty ženské, co pak naposílají zahraničnímu lékaři statisíce. Žádný kontakt znamená žádný kontakt, prostě nic. Ono to chvilku trvá, ale vyšumí to. Nesmí člověk koukat ani na FB nebo instagram, pokud dotyčný má. V telefonu blokace. Jo a pak si vzpomeneš, ale po čase se ty hormony už prostě nevyplavují v té míře, abys byla závislá a nemohla jít dál.
@Arturie píše: Více
Nj, kdyz on v tomhle moc zbehly nebude. To delaji takovi ti profi milenci, nebo ti, kterym mozek totalne spadnul do kalhot…ze riskuji i pres mrtvoly…on je rozumnej.
On naštěstí žádné sociální sítě nemá…jen whatsup. A já blběna smiruji, kdy je online a jak intenzivně píše, má ho jen pro komunikaci s manželkou…:-(.
Zatím jsem vydržela 24 hodin.
Ale děkuji za Tvoje zprávy…ulevují mi. ![]()
@Pes1 píše: Více
Tak třeba s partnerem nespí, nebo milence poslali na testy. On zas výskyt těch vážnějších pohlavních nemoci není tak častý a většinou jsou dobré léčitelne.
A svědomí… pokud někoho partner štve, tak špatně svědomí rozhodně nemívám. Naopak, je to krásný pocit zadostiučinění ![]()
@Housenkaromca Ano v tomhle naprosto souhlasím, on je totiž pak i člověk závislí na tom psaní a proto se spokojí i s tím. Je to stále přísun té drogy..
Jo ona ta pravda strašně bolí, ale na druhou stranu nejvíce pomáhá, v hlavě si to člověk uvědomuje. Jen nejvíce opravdu bolí, jak tomu druhému je to naprosto jedno, po těch všech společných zážitcích. Já jsem se zase zařekla, že už nebudu prosit, škemrat… stejně to nemá smysl, musí chtít jen on sám.
No ja nevim…casto tady ctu od zen, ze maji toho jednoho, na ktereho nikdy nezapomenou, i kdyz uz nejsou v kontaktu x let, ze na nej porad mysli, zdá se jim o nem atd…
Takze ono ani tohle nemusi vzdy pomoci
Ale ja to hrotit nepotrebuju, jsem v pohode…on je pro me spis takova spriznena duse, vime, ze se tam nekde mame, ze na sebe myslime, je to takove prijemne…u nas to jede ted na takove pohodove vlne, vsechno se zklidnilo, sedlo si to a zapadlo ![]()