Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106278
18.7.24 15:53
@Zmrzlink píše: Více

Myslis vazne, ze jsi prosila a skemrala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
18.7.24 15:55
@Anonymní píše: Více

Tak se nedívej ani na to, kdy je online. Čím dřív to přestaneš sledovat, tím dřív se ti uleví. Jsi jako alkoholik nebo feťák v odvykačce a máš prostě absťák. Zkus být silná, opakuj si ty rozumové důvody, které jsou fakt a nezmizí.

A z druhé strany. Pokud u nich došlo k nějakému průšvihu, provalení a chtějí ten vztah opravit (zjevně, když se nechce rozvádět), tak stejnou radu - nulový kontakt- dostane i od jakékoliv terapeuta. A je to opravdu velmi důležité. Takže mu to neměj za zlé.

Vezmi to z druhé strany. Je přece dobré, když se chlapi hned nechtějí rozvádět a nechtějí způsobit bolest partnerce, kterou kdysi milovali a nějakým způsobem mají rádi pořád, pojí je spousta vzpomínek, určitě i silné pouto. Člověk v životě potká víc lidí, kdy vzniká přitažlivost a nelze pokaždé bořit rodinu. A to je dobře i pro všechny ty ženy, jejichž manžel podlehl té druhé míze, ale zároveň si jich váží natolik, že je nechce po dlouhých letech společného života opustit. Jednou zrovna tohle může být prospěšné i tobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
18.7.24 16:14

@Venetia Ano, ano o více času

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1239
18.7.24 16:28

@Zmrzlink Sama asi vnímáš, jak je to nedůstojné. Ty jsi psala, že si děláš naději, ale ve skutečnosti je ale nulová. Ono je to zvenčí vždy vidět, ale když v tom člověk je angažovaný nepozná to. On ti nedá nikdy víc než to, co dává teď. Ale stejně jako se ten alkoholik musí sám rozhodnout nepít, stejně tak je to i na tobě. Vím, že jsi psala, že ho nechceš rozvést, ale on člověk vždycky ve skrytu duše doufá. I kdyby ti přidal maličko víc času, po nějaké době stejně zjistíš, že chceš v tom vztahu něco víc. On úplně logicky každý zamilovaný člověk chce plnohodnotný vztah. A pak buď milenecký poměr ukončí nebo postupnými scénami dotlačí toho druhého k tomu, aby se rozešel. Ale nikoliv s manželkou, jak začne milenka dělat scény, vždy je to pak ona, kdo bude opuštěná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.24 17:10
@Housenkaromca píše: Více

Ano, on má spoustu důvodů, proč zůstat doma, tak dělá to co slíbil, že nebude se mnou v kontaktu. Ale mě slíbil, že bude se mnou a tu budoucnost i reálně plánoval…a bylo to 8 let, co nás spojovalo…proto tak bolí…

Ale máš pravdu, věcí se dějí, tak jak. mají…Já bych s chlapem, který mne opakovaně..a dlouhodobě podvádět na vztahu pracovat nechtěla, ale ona neví…

Jo a je to jak droga…a štve mne, že mne ten abstak bolí…a jeho ne, on tu svoji drogu dostává doma.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
18.7.24 17:31

Tak manzelka, kterou nejspis nemiluje, neni zadna droga…to ho nevytrhne…proste si jen vybral tu svou jistotu…ale to stejne neni dlouhodobe reseni…podle me to na nej zase prijde a bude potrebovat tu milenku…je to droga… i pro muze a bude mu to chybet.

• Citovat
  • Upravit
492
18.7.24 17:39

Musíš si najit jinou drogu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
18.7.24 17:45

Ja ani to ne :lol: Ale mne to prislo takovy strasne neprirozeny…ze o sobe nic nevime, ze nevim, co dela, jak se ma…a nakonec mi to prislo uplne hloupy, tak jsem mu zase napsala…ja myslim, ze pokud neni clovek 100 procentne presvedceny o tom, ze chce konec a ze to jinak nejde, nema vubec smysl, to delat, protoze to stejne nevydrzi.

• Citovat
  • Upravit
1120
18.7.24 17:58

@tess50 Přesně, kdyby doma měl drogu, tak si ji nejde šlehnout jinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
18.7.24 18:01

@Housenkaromca Jj já si vše racionálně uvědomuji, zkusila jsem to několikrát ukončit, ale vždy jsem vyšla z toho, že je mi ještě hůř bez něj. Tím se točím stále dokola, takže čekám na dobu, kdy pohár opravdu přeteče a už nebudu mít sílu. A nejlépe, když zavře dveře on…. stale mě udržuje myšlenka, že lepší toto než být úplně sama a nic nezažívat, vím nesmysl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.24 18:07
@Venusezmarsu píše: Více

Chodím plavat a na dlouhé procházky. Najít si chlapa, jen abych zapomněla, se mi nechce…:-(. Je mi 46 a vlastně jsem pořádně nebyla sama, tak si říkám, že mi neuškodí, když budu třeba rok, dva sama… a pak už ten další vztah dělat „poctivě“…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.7.24 18:09

Musíme věřit, že nás čekají ještě hezké věci… ty si fakt mladá!!.. Mě je 46, děti vylétají z hnízda… Já se teď upínám k tomu, že výrazně zhubnu…a v 50ti ještě budu kost, abych si našla nějakého fajn chlapa. Možná je to scifi, ale motivace je to dobrá…:-)… v něco věřit musím..:-)

• Citovat
  • Upravit
1120
18.7.24 18:16

@Lorre @omalinKA Jsem za vás rada, dáváte mi sílu :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.7.24 18:23
@omalinKA píše: Více

Vidíš, to mne vůbec nenapadlo…:-)… pořád si vypínám a zapínám funkci zobrazení online., to moc nepomáhá… Ale to vymazání čísla, je dobrý nápad. Možná to číslo dám ke kámošce, ať si pak pořád neukládám a nemažu jeho číslo…

Těch prvních 14 dnů, 3 týdny jsem to docela nějak zvládala. Ale asi jsem uvnitř nějak doufala, že se ozve. A teď mi asi začíná docházet… že je to definitivní. Ale super je, že už ho nikdy v životě nemusím vidět.

• Citovat
  • Upravit
106278
18.7.24 18:28

Ja jsem teda o dost starsi.. Za par dni presne dva roky od rozchodu… A uz si nejsem jista, ze bych nejaky vztah vubec chtela zkouset

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová