Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 píše: Více
Mne ted udelal vazne radost. Chodime se synem na srazy aut, on, ackoli ma spousta veteranu, s nama nikdy nesel. A zitra, jako vzdycky ho pozvali, a on pozvani prijal. Vedel, ze se tam chystame. Takze se dostaneme se synem do VIP zony. To jsou takovy malickosti, vim, ze on v urcitych pripadech nerad vyleza z ulity.
@Sonarka píše: Více
mna to, co pises, nijako nepohorsuje. len som trocha strpla v tom zmysle, ze si naozaj velmi otvorena a ides s kozou na trh a toto je stale len internet… raz, ked pustis nejaku informaciu von, ta si uz dalej zije vlastnym zivotom.
@omalinKA souhlasím, chlapi city dobře skrývají, takže pokud ti to neřeknou, nevíš jak se cítí, jestli milují nebo nemilují..
pro mě je to problém, že skrývají, co cítí. Člověk pak mnohdy neví, na čem je, neví, co si má myslet. Co se v hloubi jeho duše skrývá.. my ženský dáme najevo city asi většinou hned a oni aspoň ví, co a jak. V tom mají výhodu. Za nic se neschováváme. Chlapi se boji ukázat city nebo se za ně dokonce stydí. Jednorázová nevěra je podle mě taky odpustitelná, ale dlouhodobá už ne. V těch jednorázových pokud hraje roli alkohol, ne že by to člověkovu příp. nevěru omlouvalo, ale dá se asi říct si, že by to člověk nedělal za plného vědomí. I to se stává. Nějaká finta, jak přečtete chlapa, kterej nedává najevo city? To bych potřebovala ![]()
nijako to neposudzujem a vacsinou maju asi ludia dost vlastnych problemov na to, aby riesili cudzich.
ale stale to je informacia, ktora je verejna a zostava tu
K tem darkum…mam kolegyni a ta ma milence 4 roky a ten pry ji nikdy nedal zadny darek, ani k Valentynu, k narozeninam, nic a pritom pry porad tvrdil, jak ji miluje…no tak na nej uderila, ze jak ji muze milovat, kdyz ji nikdy nedal zadnej darek…
No a pry od ty doby ji prinese na kazde setkani neco
Ale pry jsou to kolikrat takovy veci, co nikdy nevyuzije, tak ma ne specialni krabici, kam to uklizi…on proste nevi moc, co kupovat
Takze jsou chlapi obdarovavaci a jsou chlapi, ktery to samo od sebe nenapadne a ani na to nemaji moc fantazii…to je treba i ten muj…vim, ze kdybych si o to rekla, tak to udela, ale zase to tak nutne nepotrebuji a je mi to blby, pac on mi vzdycky rika, ze nic nechce a sam nerad neco prijima…ostatne ani muj ex na tohle moc nebyl, nepovazoval to za dulezite…me vetsinou ti rozdavacni muzi moc nepritahuji, ac jsem mela dost takovych nabidek…ale jiskra s nima nikdy zrovna nebyla…Nj, co nadelam
![]()
Prave…ono vsechno, co tu clovek pise je svym zpusobem soukrome a nekdy dost osobni..to bych tu pak nemohla napsat nic
A mohli by jsme se tu bavit leda o pocasi a o jidle
Tak to by byla mozna zabava pro duchodce
Ja zase nechapu, ze tu nekdo s necim ma potrebu nejak tajnustkarit, pusobi to na me, ze nechce byt uprimny, aby mel trumfy v rukavu a nikdo na nej nic nemel, pritom sam tu treba do jinych rype…proste takova trochu vycuranost az proradnost. Navic teda nechapu, proc bych zrovna tady mela neco tutlat, nebo si hrat na neco jineho, nez jsem…to uz hranici s nejakou poruchou, pokud to nekdo dela.
@Sonarka píše: Více
Malbeck mám taky ráda, ale musí to být dobrý ročník. Já mám ráda těžké červené. Ale v létě ho pijí málo. V létě suché bílé ale nee kyselé. Mám své značky a těch
se držím.
@Lorre píše: Více
Milenectvi musí mít úroveň máš recht. A taky vidím velký rozdíl mít za milence chlapa, který má těhotnou manželku a děti do 1 roku,(kdy ta žena je hodně křehká a potřebuje oporu) a mezi rum co má Son a Tess.
@Mkmkz píše: Více
Ja vim, ale nevadi mi to, neni to nic extra tajneho…pisu tu vesmes nejvic o svem milenci, ktery si tohle pravdepodobne nikdy neprecte
Navic mi kdysi napsal, ze muzu jeho nahatou fotku klidne ukazat nejake sve kamaradce
( to jsme si pak vysvetlili
) Takze nemyslim, ze on je typ, co by mel potrebu neco schovavat…tyhle veci jsou mu fuk. Ja mu i rikala, ze ho tu casto resim a byl v klidu
A ano, jsem takova otevrenejsi, ale zase ja to mam vesmes takhle jen tady, jinak se nikomu tolik nesveruji, max jeste jedne dobre kamaradce…a to je vse. U lidi z okoli by mi asi bylo neprijemne, kdyby o mne nektere veci vedeli, ale vas pravdepodobne nikdy nepotkam
Takhle to beru. A tady se toho napise, ze dalsi den uz vetsina nevi, co kdo psal.
@Cizinka 999 píše: Více
Moralista
Brala bych kdyby mu vadilo, ze neco takoveho pise jeho pritelkyne, ale proc mu to vadi u cizich zen a je z toho pohorseny, tomu moc nerozumim
Tady nejsme v klastere.
@Arturie píše: Více
Presne.. tohle hodnocení a moralizovani co se smi a co ne
@Anonymní píše: Více
Ja toho moc dat nemuzu.. vetsinou nejake vyzivove doplnky… On mne vetsinou zaplati neco co vymyslime spolu nebo co potrebuju