Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@tess50 u nás hrozí veřejná prezentace i přes to všechno, hlavně z jeho strany. Z mé ne. Což teda nechápu, že by mu nevadilo, že by nás někdo viděl a pak to řekl té jeho.. To jsem zamítla. Dárky mi dával co jsme spolu byli, teď ani ťuk
proč by to dělal, nemá peníze a má co živit. vlastně naposledy v době, co jsme byli po rozchodu, mi donesl kytku a sladký. V té době asi ještě nějaká snaha o návrat ke mně či co. zase se musí nechat, že když jsme už spolu nebyli, měla jsem i finanční problémy a bez mrknutí oka mi poslal peníze na účet. Jeho volba, on řekl že mi je pošle a hotovo. On by se pro kamarády rozdal. Zpět to nechtěl. Takže pak jsem pomohla zase já jemu ale to byla půjčka, kterou vrátil. Podotýkám, že mi dal dost peněz. Teď jsem mu dala nějaké věci zase já. A na penězích jako takových mi nezáleží. A k těm citům, to máš dobrý, Tess.
Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:45
@Cizinka 999 myslím to tak, že to je stejný v tom, že je to prostě špatně v jakékoliv situaci, když je bokem mileneckej vztah. Stejný jako takhle to vždy není, to jo.
@tess50 líbí se mi, že ten tvůj je takto pozornej. A rozhodně mu na tobě záleží. Hezké ![]()
@tess50 píše: Více
Tak to blbosti rozhodně nejsou a kdo to bere za blbosti, tak je blázen. Dobré jídlo potěší, domácí vajíčka jsou v dnešní době poklad Prachy na benzín prostě super. Mě by to potěšilo víc jak kytka. Já bych si nedala jen to mléko z kravína.
On Tě má fakt rád a víš to moc dobře, jeho manželka ho nemiluje, bere ho jen jako věc, kterou chce vlastnit dle toho, co jsi o nich napsala.
Příspěvek upraven 19.07.24 v 20:23
@Ragnarog zase je asi i trochu rozdíl, že já nejsem nevěrnice. Já bych svýho chlapa nepovedla. Ten můj balamutí tu svou. Tebe balamutila tvoje žena, takže to vidíš i z této strany. Snad už je to za vámi
Pokud si takhle sypala popel na hlavu a uznala svou chybu a neopakovala ji, to je moc hezký. Musela toho dost změnit a to hlavně proto, že prostě chtěla a záleželo jí na tobě. To se dnes taky moc nevidí. Spousta lidí hodí vinu na partnera, že přece on za to nemohl, že podváděl.. ale ten podvadenej za to mohl. Chápu, že ses musel cítit hrozně a pak to i chlap vyhodí všechno ven, co má v hlavě. Já jen že neznám city u toho mýho, tak to blbě zobecnuji. Pořád si ale myslím, že převládá to skrývání mužských citů nad ženskými.
@tess50 proč vy spolu vlastně nejste? Připadate mi téměř jako partneři
podle mě to rozhodně není blbost, prostě doveze oběd, to je známka toho jak na vás myslí, peníze, vajíčka a mlíko na chodniku nenajdeš. Nemyslím ani že to jsou maličkosti. A teď mi řekni jeho nedostatky ![]()
@tess50 jo tak to je přesně i ten můj, má bohužel to charisma a musí být slyšet a vidět. Střed pozornosti, to je přesný. A proutník taky. Vidím posun jen v tom, že teda chce vztah a rodinu, akorát to bere strašně free a nechápe, že to je jaksi závazek a nemůže sobecky myslet jen na sebe. I když si říkám, že při jeho vytíženosti se toho snad víc střídat ani nedá
![]()
Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:41
@Dostba88 píše: Více
A imponuji vám takový chlapi? Mně moc ne. Přijde mi to moc. Já mám radši ty vyrovnanější typky
,stačí, že já jsem živel. Ale samozřejmě charisma musí mit
Měla jsem chvíli takoveho typka, ale nedávám je, jsou moc nároční na pozornost a jen já, já a zase já. Ne děkuji.
Já taky nesnáším lhaní, takže když jsem měla orvnihi milence, tak jsem to rychle manželovi řekla a skončila to s ním a to jsem byla hodně zbláznena a bylo to vzajemne.
Já měla ale pádný důvod mít sex s jiným mužem. Po dlouhých dnech a týdnech rozhovoru, manžel dal návrh na otevřený vztah, neboť jediný nás problém byl sexuální a to až po dětech. Manžel je ve spektru, což jsme zjistili až před 3 roky, když to bylo diagnostikovane u dcer. Láska je mezi námi stále a sex se taky zlepšil. Já si ho teď jim užít s ním víc, když vím, že milenec mě 1-2 měsíčně dá ten zbytek co potřebuji a co manžel mi nedá.
Ale tohle řešení není pro všechny, nám to zachránilo naše manželství a lásku mezi námi.
S milencem jsem měla tok pauzu, oba dva jsme chtěli zapracovat na naších vztazích, jelikož jeho žena je také ve spektrum tak jsme na to podobné i když já stokrát líp.
@Cizinka 999 píše: Více
Mne taky ne…ja mam rada spise tissi typy, klidne i trochu plache…
Chlap nesmi mit navrch
A nesmi byt na zenske, to je pro me neprekonatelny problem. To radeji milence, co mi darky nedava, ale je verny…teda krom manzelky
Tu toleruji…ale jsem rada, ze o ni nic neslysim.
@Cizinka 999 píše: Více
A jak tu Tess psala, ze ten jeji je porad na seznamce, tak to by taky byla konecna…ale tak kazda mame asi, co nam vyhovuje, tak to ma byt
Pro me je hlavni vernost..i kdyz u milence je to asi trochu oxymoron, takze vernost v ramci moznosti
Vernost a spolehlivost. To je pro me nejdulezitejsi.