Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
20.7.24 08:46
@Zmrzlink píše: Více

Jestli Tě to opravdu takhle ničí, není jiné cesty než to ukončit. Jsi mladá holka, ještě toho máš hodně před sebou… a zasloužíš si chlapa, který Tě bude mít rád se vším všudy :srdce: :hug:

Není to lehký proces, věř mi, že vím, o čem mluvím. Zkoušela jsem to ukončit několikrát a on mne vždycky zatáhl zpátky s tím, jak beze mne nemůže být - prostě sobecky mne chtěl mít pro sebe a vůbec nepřemýšlel nad mým štěstím. Až teď, když začalo hrozit, že přijde o svoje štěstí, se mne vzdal.

Ale už jsem to tu psala, sice to teď bolí stejně… jsou dny lepší a horší, ale je to proces k tomu se z toho patologického/toxického vztahu dostat ven. Sice teď nemám nikoho, kdy by mne objal a řekl, že mne má rád… ale věřím, že jednou to tak bude a bude to upřímné.

• Citovat
  • Upravit
1120
20.7.24 08:48
@Anonymní píše: Více

Ano mozek má schopnost negativní emoce vytěsnit, a vzpomíná jen na to pěkné, je to šílený. Já si teď ty pocity chci psát na papír, abych si to vše uvědomila. I ty jeho slova…. Jo je upřímný až moc, každá jeho slova byla jak rána do srdce. Ještě jak si potom všem budu vážit normálního vztahu :roll: a když mne v tom není dobře, jemu taky v tom nebude dobře a není o čem. Ja jsem vlastně tak strašně pitomá, on je hrozný manipulátor…. Prý já se mazlím s tebou a ne doma se ženou.. mám být ještě vděčná..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.24 08:51

Nezmění, vždyť Ti to říká, že mu to takhle vyhovuje a víc od Tebe nechce.

A možná to teď bude znít hnusně, ale on má ženu, od které nechce odejít a ona mu vědomě toleruje nevěry. Takovou těžko najde… Ale takových hezkých holek, které ho budou obdivovat a budou s ním trávit čas na dovolených… takových najde evidentně spoustu. Jsi pro něj mnohem lépe nahraditelná…

Jsem si teď vzpomněla na jeden vztah z minulosti, asi 3 měsíce po rozvodu jsem začala spát s chlapem, přesně z jiné bubliny, prostě o 2 ligy výš. Byla jsem z něho úplně paf, byla jsem s ním cca 2 roky…a pak z něj vypadlo, že si cíleně hledá ženy, krátce po rozchodu, protože touží po lásce a do toho vztahu dávají hodně vášně a citů…hnus…

• Citovat
  • Upravit
1120
20.7.24 08:51

Moc děkuji :srdce: Ano to jediný mi řekl, že až dojdu k tomu rozhodnutí, bude to respektovat a zmizí a nebude jak ty jiní, co začnou prosit a slibovat, že on tohle rozhodně dělat nebude. A ano, pro mě je teď důležitá upřímnost, kdo to bude myslet opravdově a nebudu pro někoho jen puzzlík. Zvládneme to, musíme :srdce: Chci dát poslední víkend a papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.24 08:52

To jsem ani nečetla, když jsem psala, že jsi lépe nahraditelná…:-(. To je fakt od něj necitlivé, zasloužíš si lepšího.

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 08:52
@Dostba88 píše: Více
.
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.24 08:56

To Ti řekl, že si pak budeš vážit normálního vztahu?…ano, jsou to manipulátoři…

A zneužívají toho, že chceme cítit lásku, pozornost, objetí…

Upřímně, z té věty o mazlení je mi taky špatně a je mi hrozně líto jak Tebe, tak jeho ženy. Pravděpodobně všechno trpí jen, aby nepřišla o materiální zabezpečení. A on toho zneužívá..

• Citovat
  • Upravit
1120
20.7.24 08:56

A dnes jedu na karty holky :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.7.24 09:09
@Dostba88 píše: Více

Ano, miluju ho… zároveň ale nemám tu potřebu s ním žít, či ho mít pořád u sebe… stačilo by mi, víc se vídat…ale to mu vzhledem k okolnostem, nemohu vytýkat… vím, že mě vidět chce a když to jde, tak se hned angažuje..iluze si samozřejmě taky nedělám, vím, že mu to takhle vyhovuje, že se mnou neplánuje nic víc, ani mi nikdy nic nesliboval..oba to bereme, jak to je. Vím, že na mě myslí, že jsem pro něj svým způsobem důležitá…zase pro mě je to lepší takhle, než kdyby to bylo naopak, že by jsme se třeba viděli víc a jen za účelem sexu, ale věděla bych, že tam ty city nemá, to by mi nevyhovovalo… já potřebuju hlavně to emoční napojení a to my máme hodně silné…ja jsem takovej telepat, vidím mu do hlavy, ale i on mně :) A co bude dál, uvidíme ;)

• Citovat
  • Upravit
argentina156
20.7.24 09:15

Ano, to je kruté, ale je to podstata role milenky. Pokud to nebudu já, bude to nějaká jiná. Takže když o mě zadaný muž projeví zájem, klidně do toho jdu. On musí mít v hlavě srovnané, jestli to je ok. Já jsem zodpovědná sama za sebe (a za svoje děti, které jsem do svých vztahů/ nevztahů netahala).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.24 09:25

Přesně tak, je to sobec, ale na druhou stranu není srab a prostě to řekne, jak to je a je na Tobě jestli to tak chceš nebo ne.

To, co mi udělal ten můj, že těm sladkým pocitům podlehl… a jen aby o mně nepřišel si začal hrát hru na odchod, i když někde uvnitř musel vědět, že odcházet nechce.

• Citovat
  • Upravit
1120
20.7.24 09:46

Ano řekl, že si pak budu vážit toho kluka/chlapa - jo si i teď přijdu jako velice snadná oběť :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.24 09:50

Takže je to od něj vlastně laskavost, že s Tebou je… :zed:

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
20.7.24 10:21

@Zmrzlink jo to je přesně ono. Pokud ti rodiče dávali málo lásky, tak nějak se to s tebou táhne, vyzarujes něco a pak pritahnes chlapa, kterej si tě neváží :( ono se vzdycky říká, že člověk musí mít rád sám sebe, v tom to všechno vězí. Nebo prostě začít u sebe, něco u sebe změnit, abys k sobě přivolala něco lepšího, co ti přinese štěstí a lásku. A co bylo jiný před 8 lety? Čím to bylo že jsi byla šťastná?

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
20.7.24 10:55

@Zmrzlink teď se hodně zabav, s kamarádkama ven, s dětma, s rodinou. Jed na festak, cokoliv, prostě za zábavou. To tě trochu rozveseli. jen hlavně se snaž co nejmíň myslet na něho a na ty svinarny co ti řekl. zaměstnej hlavu čímkoliv, co tě baví a co ti pomůže urychlit proces uzdravování. K psycholožce taky klidně běž, vypiš se z toho na papír. Ta cesta je dlouhá a trvá to ale důležité je jít dopředu. Pokud ti říká takový věci, tak ta upřímnost je teda ale hodně netaktní. Hlavně utni kontakt veskerej, i když to láká a je snadný obnovit byť i jen psaní. To nedopust, vrátila by ses zase zpátky do těch sra.ek. To se prostě nedělá takhle s ženskou mluvit. Ty jednou šťastná budeš, ale on nikdy. Na každýho jednou dojde, to tak prostě je. I na něj. V tom můžeš být klidná. Nestojí za tvý trápení takovej š. lin :lol: bych mu dala kartáč teda :zed: :pocitac: zas na druhou stranu, taky bych mu nevěřila všechno co říká. Že hned z fleku bude mít jinou. A pokud jo, nikde není napsaný že si z něho neudělá dobrej den pro změnu ona. Ono se mu to vrátí stokrát ;) věřím, že je pěknej, má prachy, charisma a nevím co, ale v hlavě nemá nic. To je červený světlo. Nikdy nebude mít dost a nic mu nebude dost dobrý. Jeho ženě se divím, pro mě třeba prachy nejsou důležitý vůbec, protože takovej člověk má místo mozku peníze a podle toho to pak taky vypadá. To radši sbalim kufr a s penězma ať se udavi, ale vím že já budu v pohodě. A o to jde.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová