Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Cizinka 999
20.7.24 19:40
@Sonarka píše: Více

Ty jo, tolik to mám ja do Prahy

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
20.7.24 19:42
@Lorre píše: Více

Proč máš potřebu tohle Son pořád psát? Cítíš se potom vždy líp?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
20.7.24 19:47
@tess50 píše: Více

Tess nevíš, kde je Mango? Už jsem ji delší dobu nevidela

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
20.7.24 19:49

Jinak dnes šílený hic, tak jsme jeli na hory a nad 2 tisíce bylo úžasně

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
20.7.24 19:51

Proč?

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
20.7.24 19:53

Ja jsem taky zmínila o manželce :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 19:55
@Cizinka 999 píše: Více

Taky jsem si na ni vzpomnela…ale pamatuji, ze uz parkrat takovou odmlku udelala, nebyla tu pak vzdy nekolik mesicu…

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 20:01

A ty mas pocit, ze me muj milenec nejakym zpusobem vyuziva..? :think: A jak to asi tak dela, kdyz se vlastne skoro nevidime…? V cem spociva to vyuzivani? :think: Jakoze me vyuziva k tomu, abych mu poprala dobre rano..? :lol: Vzdyt on po mne nic nechce.

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
20.7.24 20:03

Ale to není tvoje věc brouku ;) zrovna u Son nemám strach, že by si nechala kadit na hlavu. V hlavě to má srovnany

Příspěvek upraven 20.07.24 v 20:04

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
20.7.24 20:04
:mrgreen: :mrgreen: ja už jsem povolena
  • Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
20.7.24 20:05

Ale jsi tady náṣ̌ „brouček“

• Citovat
  • Upravit
Cizinka 999
20.7.24 20:13

Chces být radsi obtizny hmyz? :lol:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 20:15

No uz jsem to tady jednou psala, proste s jidlem roste chut a vznika pak hlavne fyzicka zavislost…tu my si nestihli vypestovat, proto jsem vicemene v pohode…my mame spis tu emocni a dusevni zavislost a silne napojeni…ja o nem potrebuju vedet, ze na me mysli, ze je v poradku, ze ho zajimam…pro me je to taky zvlastni, takovyto vztah mam prvne, nikdy jsem tohle s nikym nemela…on nekdo muze byt vedle tebe, presto citis, ze je ti vlastne hrozne vzdaleny a je jinde, s nim ja to mam naopak, vim, ze je daleko, ale nepripada mi to tak, je to jako by byl porad se mnou, ve dne v noci…my mame asi nejake takove zvlastni napojeni, jako maji treba dvojcata, nebo tak neco… :lol: Taky tomu moc nerozumim, ale je to tak, lepe to vysvetlit neumim, jen vim, ze to tak citim. Cili on by mi zacal chybet az ve chvili, kdy by se mentalne odpojil…ze by na me z nejakeho duvodu prestal myslet.

• Citovat
  • Upravit
106366
20.7.24 20:18
@Ragnarog píše: Více

asi nikdo nejsme tak naivní, mozna ty uplne nejmladší… je to určitá možnost jak si tyhle drobečky udržet poměrně dlouho…na rozdíl od vztahu, kde přibude různých problémů, povinnosti, střetů… a drobečky se vypaří a uz nikdy nevrátí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.7.24 20:26
@Cizinka 999 píše: Více

Jo je to streka :) :cert: Ale clovek si nevybere, do koho se zamiluje…byt oba svobodni a mit odrostle deti, urcite by jsme se vidali casteji nekde na puli cesty…ja za nim jezdim jen kdyz je pobliz a mam volno…i tak je to narocne a druhej den jsem mimo provoz, ta cesta tam a zpet, ta noc celkove :oops: :P Je to hekticke…Takze si neumim predstavit, jak tu nekdo psal, proc nejezdi on za mnou…ze by jako jel 200 kilaku a pak rano ve 3 vyrazil aby to stihl zpet do prace :lol: On totiz na rozdil ode me, volno v tydnu nema, jen o vikendech a to musi byt zase doma…takze situace nic moc…presto nam to porad drzi a stoji nam to zato, ac samozrejme vykaslat se na to, by bylo jednodussi, ale mne by stejne chybel..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová