Milenky sem nová diskuze

Napsat příspěvek
Velikost písma:
106325
20.7.24 11:28
@Anonymní píše: Více

Ja celkem v pohodě…protoze jsem si prošla tim opačným a nikdo taky kvůli mne výčitky nemel a vzhledem k pokrocilejsimu veku jsem to nesla opravdu spatne…a ještě mam tedy milence bezdětného, neženatého, bydlícího zvlast…tak určitě lepší než kdyby tam byly nějaké děti apod.
Schuzky mame uz nějaké nastavené, pokud do toho něco nepřijde..a ridi se to spise podle mne…mam na nějaké castejsi setkávani blbou pracovní dobu.
On by treba i jindy, ale mne vyhovuje, ze přijede na celou noc a navstevu na sex a pryč nemam zájem, takže to většinou zahraju nějak do autu a raději si počkám…az bude možnost vidět se cely večer včetně posezeni, pokecaní atd. Aktivity mi nějak zvlast nechybí…propady mam na Vánoce, když odjede na dovolenou a ted jdu na svatbu a ten partak by se mi vzhledem k ocekavanemu deni dost hodil. Ale smůla..budu muset tam byt sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dostba88
20.7.24 11:29

@Sonarka věřím, že ti to takhle stačí. Pokud nic neslibuje je to v pořádku, aspoň tě nelakuje a nikdy nevíš. Věnuje se ti dost, chová se hezky, myslí na tebe, má tě rád. Jak často že se vidíte? Takovej za to alespoň stojí ne jako ten zmrzlinčin :roll: pokud jsi spokojená jako jsem já, nech to jak to je. A držím pěsti, ať je to ještě lepší ;)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 12:13
@omalinKA píše: Více

Na mě váhy s rybou, ale i ten kozoroh…a pak mám tak něco málo ze střelce a štíra :P Jsem taková všestranná :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 12:31
@Dostba88 píše: Více

My se právě vidíme sporadicky… :? Ale máme to k sobě 650 kilometrů :lol: 😌 Takže tam holt nejde, aby přijel třeba na otočku a doma řekl, že jede nakoupit :mrgreen: Příležitost máme, když pracuje poblíž a já můžu dojet, ale to je nárazové.. a taky záleží, zda mám zrovna volno v práci a hlídání… takže velmi komplikované :? Ale když se vidíme, je to krásný a vždy na tu celou noc a už byl i víkend :mrgreen: Ale píšeme si denně… posíláme fotky, videa…co nám zbývá.

• Citovat
  • Upravit
Klopotkova
20.7.24 12:46
@Sonarka píše: Více

Jak to čtu, tak mi to přijde takový dost smutný. Myslela jsem, že je od Tebe v podstatě kousek, třeba někde od Drážďan.

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
20.7.24 12:51

@Sonarka tak to je pořádná dálka :( je hezký že ti tolik píše, je vidět, že na tebe myslí. a jak dlouho se vídáte? Ten můj furt někde litá a teď zamrznul úplně :nevim: :D

Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:21

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 13:03

Vídáme se 5 let… :) Ano, já vím, že myslí…ale náročné to samozřejmě někdy je… zvlášť na začátku tu bylo skrz tu dálku těžké…a do toho nám tenkrát přišel covid, to jsme spolu byli 4 měsíce a zavřeli hranice… takže fakt mazec…i jsem si kolikrát říkala, že to asi vzdá…a on mi místo toho napsal, že se bojí, že si najdu někoho jiného, když se nemůžeme teď vidět :D Teď si to tak nějak sedlo a už se tolik nestresuji tím, kdy se uvidíme, kdy napíše atd… už je to takové klidnější, i tím, že se víc známe a víme, co můžete od sebe navzájem čekat a že to ani jeden jen tak nechceme vzdát…
No tak mimčo bude každopádně zápřah…ale muži ty mimča zase tak neprožívají.. záleží, jak ho doma zapřáhne paní… :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 13:06
@tess50 píše: Více

My to měli právě intenzivní i tak :) Až moc intenzivní…taky bych bývala řekla, že to tak skrz tu dálku nebude, ale bylo a je.. :)

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 13:08
@Klopotkova píše: Více

No tak to by musel jinak fungovat :cert: :* :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Dostba88
20.7.24 13:17

@Sonarka ty jo tak dlouho 8o tak nechce o tebe přijít, i když jste daleko. A je hezký, že s tebou pořád počítá i dál do budoucna. Tady už je fakt vidět něco víc mezi vámi. Měl i strach aby o tebe nepřišel. Ani přes to všechno nehledá nic jinýho a stojíš mu za to, aby jel tak daleko. To se taky moc nevidí. Tak to ti přeju :kytka:
No já myslím, že on ze začátku bude jako spokojenej, časem už ne.

Příspěvek upraven 31.08.24 v 17:22

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
20.7.24 13:59

No po týdnu teda, kdyby se mi neozval :cert: Tak ho už pošlu do pryč :D Ale vy to máte asi jinak nastavené…a dokud tě to baví, proč ne… měla jsem předtím takového polomilence podobného rázu…taky to byl spíš můj kamarád, ale časem jsme zjistili, že nám to spolu jiskří a hrozně jsme se vždycky nasmáli, jeho bylo všude plno a samá sranda :D A taky mi psal tak nějak nepravidelně, třeba 3 x do týdne…ale zase, my se viděli často osobně…on k nám chodil nakupovat, takže jsme vždycky pokecali…ale taky byl zadanej a začal mít pak nějak strach, navíc do toho vstoupil současný milenec a kamarád se stáhnul úplně…ale rozumíme si dodnes ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.7.24 15:07

@Coco 74 nejake novinky u vas? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1120
20.7.24 18:26

Dekuju všem, opravdu mi otevíráte oči, a já myslela, jak mě nemá bůh ví rád… Přitom on se chová naprosto hrozně, empatie 0.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
836
20.7.24 19:17
@Lorre píše: Více

No ono to je vidět, jen ty holky maj dost velký klapky na očích. Ty jejich milenci kteří je maj na vrz jim dají drobečeky co patří ke vztahu a lásce, par sladkých sluvek, pozornosti a holky tu dokážou vypisovat romány o tom jak je ten milenecky vztah super, jak vlastně ubližuje jen ten jejich milenec té své manželce, když nebudu já bude stejně jiná, je to jeho volba atd… Ale občas se tu nějaká alespoň probere, že ji dojde jak je snadné holku opít rohlíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
20.7.24 19:24
@Lorre píše: Více

Ale vzdyt je to jedno ne? Kdyz jsou spokojene obe strany :nevim: A ty co spokojene nejsou, tak ty uz tady samy resi, ze by se mely odpoutat…my spokojene, fakt neresime, jestli jsme zpestrenim, ci doplnkem, dokud je nam tak dobre. V kazdem vztahu muze byt clovek vyuzivan, ale pokud ti to soucasne neco dava, s dotycnym jsi stastny, pak vlastne vyuzivas i ty jeho, pro tyhle pocity. Nevidim v tom zadny zasadni problem.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová